הבוראים שלנו מגיעים השנה!!

HUhybrid

New member
הבוראים שלנו מגיעים השנה!!

הבוראים שלנו מגיעים השנה!! הבוראים של כלל האנושות (אלוהים) יגיעו ב-16 מאי 2003, י"ד אייר התשס"ג, פסח שני. אנא הפיצו את המסר הבא בכל רחבי הרשת, והתפללו באם קבוצות ואם ביחידים לאחרית הסופית והברוכה המתקרבת בצעדי ענק!! ע"ס תנועת ראל (www.rael.org), בין השאר, מצאתי ממש עכשיו הוכחה נאותה דיו!! להלן הוכחה מבין רבות אחרות, כי הם באמת בוראינו, וכי הם קיימים על אותו כוכב ניבירו מסתורי ואדמדם, שכבר תועד בכתבים שומרים ועבריים עתיקים. מסלולו עובר אחת לכ- 3600 שנה ליד כדוה"א, ועתה הוא יגיע שוב! מבין הפעמים האחרונות שזה התרחש זה קרה בזמן מכות מצרים (שלפי הספירה היהודית, התרחשו לפני כ- 3600 שנה!! דיוק מדהים עם זמן המחזור כפי שתועד בכתבי השומרים!!), שבהן ניצלנו ע"י בוראי האנושות כולה לשם תכלית נפלאה מעין כמוה, חופש של אהבה מתוך בחירה. כבר פרשנים רבים של פרשות וארא-בא (אגב, "וארא" פשרת בר-המצווה שלי) הסבירו כי מכות מצרים לוו וחלקן אף נגרמו בשל מאורע טבעי למעשה, שהריהו ניבירו, כוכב האם של אלוהים, יוצרינו ההורים! כך מכת דם, למשל, היתה בגלל האבק האדמדם שמרכיב את זנב הכוכב ניבירו, שהתפזר באטמוספירה וכיבה את המים ואת הכל באדום, כפי שכתוב. הברד, למשל, היה לא ברד של משקעים, כי אם חומר שמרכיב חלק מן הכוכב שהתקשה במגע עם האטמוספירה. הערוב והכינםי למשל, היו תגובות של מערכת החי שהתשגעה מהשינוי שהגיע. חושך היה בגלל הכוח המגנטי העצום של ניבירו, ששיבש את המערך של כדוה"א, ועקב כך כדוה"א עצר מלכת סביב צירו במשך מספר ימים. מצרים היתה באזור שהיה באותו רגע לא בצד שמול השמש, ולכן שרר בה חושך. לעם ישראל היה אור ע"י חלליות ענקיות שריחפו מעל. בספר יהושע למשל, במלחמה המתוארת מול מלכי הדרום נכתב כי "שמש באילון-דום, וירח בעמק איילון", כלומר כדוה"א נעצר לזמן קצר שוב, ומיד לאחר מכן כתוב ש"אלוהים השליך אבנים גדולות (על האויבים) במורד בית חורון מן השמיים", (חיזוק למקרה ספציפי זה כאן, למשל: http://www.hidabroot.org/hashamayimmesaprim/HM_3.htm ) וכו´ וכו´ במקורות תנ"כיים רבים מספור. הנה חיזוק נוסף: ´השמש יהפך לחושך והירח לדם´ (נזכר בספר יואל, כמדומני, בכל אופן- באחד מספרי תרי-עשר, הקצר במיוחד) (מתוך http://gog.web-site.co.il/gog/maamarg.shtml#c13) בחנוכה השנה אירע ליקוי חמה מלא שנראה בחלק גדול מכדור הארץ. בי"ד באייר השנה (פסח שני, 16.5.03) יתקיים ליקוי ירח מלא שייראה ברוב כדוה"א וגם בישראל. המאורעות הללו מזכירים את נבואת יואל הנביא (ג, ד): "השמש יהפך לחשך, והירח לדם, לפני בוא יום ה´ הגדול והנורא." ‎ התאריך הנזכר הינו תאריך המדוייק להפליא לזה שבו יגיע ניבירו, לדברי ננסי לידר, מתקשרת עם חוצנים מהזאטות. (www.zetatalk.com) היא מדברת על 15 במאי, והנה- בתורה מדובר רק על יום אחד לאחר מכן!! הצריך הוכחה נוספת מזאת?! (ישנו גם מידע מבוסס רב, שניתן להשיג גם ברשת, כך שצוות IRAS למשל, כבר גילה את הכוכב ב- 1983 ע"י אינפרא אדום, במצפה הכוכבים המשוכלל שבוושינגטון הבירה. לא פלא שנשמעים פיצוצים רבים לאחרונה במתחם של המצפה, בבית של דיק צ´ייני, סגן הנשיא, תחת מסגרת של פרוייקט ממשלתי סודי, לדברי הבכירים בממשל. נבנה שם בונקר עבור הצמרת וכמה שיותר מקלט לאזרחים!!) http://www.geocities.com/Area51/Crater/2856/PlanetX.html http://www.boston.com/dailyglobe2/349/nation/Booming_work_at_Cheney_s_house_stirs_neighbors+.shtml http://www.cnn.com/2001/TECH/space/05/24/beyond.pluto/index.html www.xfacts.com הגיע הזמן להתעשת!! הממשלה שלנו אכזבה אותנו קשות!! היא רק הולידה שנאה ומחלוקות!! הגיע הזמן שכולנו נקום ונדרוש להקצות שטח ליד ירושלים לבניית השגרירות של האלוהים!! http://www.rael.org/mashiach/index.html באהבה ובהתרגשות רבה, גיל. מידע נוסף אספק בברכה לגבי העדויות התנ"כיות לכל מי שירצה, אצלי בדוא"ל: [email protected]

יש כמה נקודות סותרות

למשל, בתנ"ך, בין יציאת מצריים (המשוערת) לבין המתרחש בעמק איילון (שוב, השערה) - לא עברו 3600 שנה. מה, הכוכב קפץ לביקור באמצע כי הוא התגעגע? גם זכור לי שליקוי החמה השנה דווקא היה מאכזב ולא משמעותי יחסית לליקויי חמה אחרים. ליקוי חמה מתרחש פעמיים בשנה (לפחות), כאשר ליקוי חמה מלא מתרחש פעם בשנה וחצי. בשנת 2003 יהיו שני ליקויי ירח. גם זה לא מאורע נדיר במיוחד ומתרחש פעם בשנה ושנתיים ולפעמים אף פעמיים בשנה. אם כדוה"א היה עומד, ולו לשניה אחת, אז לא אני ולא אתה היינו כותבים כאן היום. לגבי התאוריה על מכות מצריים, לו היו, ולו ניתן לתרצם באופן הגיוני-מדעי, יש קו מחשבה הרבה יותר הגיוני והרבה פחות מסובך שלא דורש שוב כוכב "ניבירו". בסך הכל, גם חוקרים מסכימים שבערך בתקופה בא התרחשה יציאת מצריים לכאורה, הייתה התפרצות הר געש גדול (סנטוריני, בערך ב-1500 לפנה"ס). ולא נראה לי שראל (מייסד תנועת הראלים, שבאופן מתמיה מזכיר לי את "מרכבות האלים" של אריך פון דניקן) מסכים לגישה של ZetaTalk. את זה, כמובן, יש לשאול אותו. זה נראה לי ערבוב של מין שאינו במינו, אפילו בין המאמינים ב"אלים חייזרים".

HUhybrid

New member
אין סתירה. פירוט--

תופעות הלוואי (למשל- כחמישים שנה לאחר צאת בני ישראל ממצרים, במלחמת יהושע מול מלכי הדרום) לא קרו ישירות ע"י ניבירו עצמו (כוכב שביט, אגב), אלא ע"י ירחים ושאר כוכבים שנסחבו אחריו בשל כבידתו העצומה. ירח אחד שכזה, השייך אליו, נתגלה כבר לפני מספר חודשים בשמי הארץ. http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/2251386.stm http://www16.brinkster.com/zetatalk/p163he.htm גיל.

HUhybrid

New member
זה משום שכוכב זה היה מאוד מרוחק מהז

זה משום שעצם שמיימי זה סטה לבסוף מתוך זנב ניבירו, עד שהגיע קרוב אלינו, במקרה. ייתכן כי היה בקצה הזנב, ולבסוף- יצא לשוטט בעצמו. לפחות 166 עצמים נמשכים אל הזנב כל חמישית ממסלולו, לערך.

תגיד. למה אתה קורא לאלוהים

"חייזר"? אז הוא חייזר או אלוהים? ד"א. איך זה שיש חייזרים, (רבים)? זה אומר גם שיש אלוהימים(רבים)??? אז מה תפקיד ה"עב"ם" בכל הסיפור הזה? זה כלי טייס של "חייזרימאלוהימים"? הייתי בדעה שאלוהים נמצא תמיד בכל מקום! והוא לא צריך מטוסים וספינות.

HUhybrid

New member
זאת שאלה עצומה ורחבת-היקף

הו-הו. זאת שאלה עצומה ורחבת-היקף. לתרבויות חוצנםי רבות אין ולו זיק של תשובה, לשאלה הבלתי-מתפשרת לגבי הקיום התמידי ביתור של הבורא שתמיד היה, הווה ויהיה. הם גם לא מעמיקים להתפלסף בכך כמו בני האדם. תרבות החוצנים שיזמה את יצירת בני האדם על כדוה"א היתה והינה מתקדמת מאוד, והכי נעלה מבין כל התרבויות והקיומים שבסביבתנו הקרובה. אף להם אין הסבר לגבי מה "שהיה קיים לפניהם", אך אל לנו לשכוח את הגישה הכללית ש"הכל-הוא-אלוהים", ולכן אף הם יבואו לכאן כדי להעביר לנו את המידע החסר, כדי שנלמד ונבין טוב יותר את טיב קיומנו ותכליתנו. קיומים רבים אחרים נהרו אחר הרוע, ולא כך אנחנו. אנחנו מיוחדים כי נוצרנו מבחירה מלאה! GOD בלעז זה גם ראשי-תיבות של Gravitional zerO Dimension, כלומר: מימד אפס-כבידתי, דבר שלא יכול להתקיים במישור הפיזי, שכן הוא מבכיל את האפסיות ואת הנצחיות, את המהירות ואת המנוחה הטוטאלית בנבכי הזמן והמרחב הסופיים אך האינסופיים בו-זמנית. אך לא לטעות, הבריאה המוזכרת ב"בראשית" היא מקומית ביקום, ונעשתה ע"י תרבות מאוד גבוהה בהיררכית הקוסמוס. מובן שככלות הכל, יש את אותו דבר בלתי-נתפס שעומד, כביכול, מאחורי הכל. אך אל לנו להרהר בכך יותר מדי, אין בכך טעם. הטעם הוא באופן הקיום, ולא בגורם הקיום.

אתה יודע למה זה מצחיק?

כי זה כלכך עצוב שרק עכשיו נזכרת להודיע לנו על החוצנים! לא השארת מספיק זמן כדי שאנשים יתרגלו, ילמדו, ויאמינו שזו האמת!! דפקת את כל הגלובוס! (ראה ערך בעסה) אם תוכל לדחות קצת את מועד ההגעה, אני מבטיח לשקול את הנושא ברצינות ולעומק. מי יודע... אולי אהיה חוצניסט! שמאמין בחייזרימימאלוהימים..

היפותטית, מה שיהיה אף יותר משעשע:

תארו לכם שבעוד כמה חודשים יקרו באמת כל מיני דברים שנובאו בנבואות הישנות של אחת הדתות העתיקות. מה שמשעשע אותי במיוחד, זה שמאמיני כל דת יחשבו שזה קשור אליהם... הלא כן?

../images/Emo6.gif אכן מצחיק! אבל לא יודע אם

משעשע! בכל אופן.. הנער פיספס את הזדמנותו להושיע אותנו.. מה לעשות.. אם וכאשר..... כל אחד לדרכו ילך. מה שמחזיר אותנו לעסוק בתורתנו הישנה והטובה עד שאיזה חייזרימימאלוהימים יחליטו לגלות עצמם! תחשוב איזה צעד זה יהיה לאנושות, אם סוף סוף נתפוס אב"מ, ונוכל להוכיח קיומם של חייזרים!
לדעתי שווה לחכות. הלא כן??

חבר. יש לי עוד משהו חשוב להגיד:

יש סיכוי שהבחור ש"גילה" את הנושא, לא שקע יותר מדיי בסרטי הוליווד? לומר את האמת, הסרטים כמעט יכולים לשכנע, שזה דבר אמיתי. כנראה הבחור שכח שהסרט נגמר, וזה רק סרט. אין ספק שלא חסרים אנשים מוזרים. (יש כאלה שהצליחו להתפרסם) איזה כייף!

או יופי !

עכשיו יש למה לצפות.... ואפילו תאריך מדוייק. אני שמה אותו ביומן, תשים גם אתה, ונדבר שוב ב-16 למאי 2003. ליתר ביטחון אקבע גם תור במספרה יום לפני כדי שלא יתפסוני לא מוכנה לאירוע הגדול

נו באמת תיאולוגיה

העוקצנות הזאת לא מתאימה לך.. :) כל אמונה היא אמונה אני מניח שאם מישהו ידע שאני מאמין בפיות, קסמים ואלוהים (ירחם השם!!) היו מצחקקים על חבוני לא מעט.. וכל אמונה דתית יש בה מן הפנטסטי בכל מקרה יהיה טוב! ינון

תתפלא, אבל...

זו בכלל לא עוקצנות... וגם אני מאמינה בפיות, מלאכים, אלמנטים, קסמים ואלוהים (שומו שמיים!) ואגב, באמת רשמתי את התאריך ביומן....

מייק הולר

מתעסק בזה. אפילו היתה לו פעם תכנית מ ד ל י ק ה בטלוויזיה על חוצנים ושאר ירקות. רק מלשמוע את הקול הדראמטי שלו, אני חושבת שלחוצנים היה פיק ברכיים...

מה בוער בעצם?

כשהאלוהים יבואו הם יוכלו לבקש מהממשלה בעצמם לבנות להם שגרירות, הלא כן? לדעתי לא תהיה אז בעיה לאשר את זה.

למעלה