הבושם הכי טוב לדעתכם......

almog9

New member
הבושם הכי טוב לדעתכם......

וובכן אני רוצה לעלות לבלוג שלי פוסט על הבשמים הכי טובים לגבר ולאשה יענו 5 הבשמים המובחרים לגבר ו5 הבשמים הכי טובים לאשה שהשוק מציע היום ואני זקוק לדעת הקהל הרחב בשביל לפרסם תוצאות ומידע על כל בושם אז אשמח אם תשתפו פעולה ותגידו לי מה הבושם הכי אהוב עליכם של גבר ושל אשה

pain is MY love

New member
אם יש בושם שבאמת יש לי חולשה אליו

זה 212 של הגברים..... אני מכורה לריח שלו! אבל זה רק כי מישהו שממש ממש אהבתי היה משתמש בו... זה היה לפני שנים ואני עדיין מזהה את הריח מקילומטרים....

twigy

New member
זה בעייתי

כי זה מישהו שאהבת וכל דבר שהיא קשור אליו הוא אצלך זכור כחיובי גם לדוגמא הריח של הגרביים שלו או הצורה שבה הוא מחטט באף או כשהוא מנגב חומוס עם זעתר בתנועה סיבובית או הצורה שבה הוא ממלא סודוקו ומאמץ את מוחו הכדורגלני המוגבל.

pain is MY love

New member
הלו!!! נא להרגע!!!

לא מדובר פה בכדורגלן בכלל! מדובר בקצין בצה"ל! בזכותו אני הגעתי לדרגות קצונה... (טוב לא באמת בזכותו אבל בואו נגיד שממש רציתי ללכת בדרכו...)

כמעט25

New member
אז ככה

לבנות: הלווין, ווי של לנקום..מעולים!! בנים: רושאס,הוגו לגברים...

dod_basim

New member
אמממ

212 לגבר π (פאי) לגבר לא מבין בבשמים של בנות סורי

דם דם

New member
דעתי

אממ הבושם הכי אהוב עלי אצל נשים זה כמובן 212 של הנשים, וגם הוגו רד דיפ, יש לו ריח משגע. לבנים הבשמים שאני אהבתי זה רושאס,בוס,והבשמים של ארמני, אני פשוט חולה עליהם. אגב אני סתם כזה מידי פעם קורא כאן,אחלה פורום.

בשמי נשים ../images/Emo68.gif

noa
קנזו פלוואר

Zoharrr

New member
המממ

לבנים הוגו בוס - זה ממסטל אותי לגמריי וגום לישלכוח איך קוראים לי.... לבנות לי יש אנג'ל ואני ממש אוהבת אותו.

Poison לנשים.. מתה על הריח ../images/Emo99.gif

לגברים - רושאס כמובן.. פשוט מהופנטת אחר גברים שמריחים רושאס.. וגם הריח של הג'יבאנצ'י, פאי מטריף!

abcd80

New member
POISON של דיור?

אם כן הוא ממש מסריח ואני לא יכולה לסבול את הריח שלו. אני אוהבת הכי את לוליטה למפיקה והוגו בוס אינטנסיב ו-212 החדש

למעלה