הבו יותר ריקודים

מקדישה לך ריקוד !

תודה על המחמאות ! ובקשר לכלה, הנה אני מקדישה לך ריקוד : "לעולם לא מאוחר"

עלי כהן

New member
הבו יותר ריקודים

מאז יום העצמאות לפני חדשיים לא הייתי בארץ. על פי המסורת המהוללה של אינפלצית "ריקודי העם" בישראל וע"פ מה שאני קורא בפורום "ריקודי עם" ב"תפוז" אני מבין שהאינפלציה לא פוחתת כי אם גוברת. אני לא מופתע מביקורות שונות על ה"ריקודים" החדשים, שמוכתרים בין הייתר במילים "מוזר" ו"מסובך". אני צופה קדימה לראות את הררי הזבל המצטבר (ונא לא לשכוח - מקומו של זבל בפח ולא באולמות הרקדה!!). מי מוכן להציע פתרון לבעייה הבוערת של חובבי הריקוד העממי בישראל? עלי כהן (דנמרק)

עלי כהן מדנמרק - תגובה

כפי שכתבתי היום בהודעתי לכל הלא מרוצים אני עונה לך. יש מה לעשות. תוכל לשלוח באימייל למדריכים שאתה חושב שהם "מפיצים זבל" ותוכל לשלוח לארגון המדריכים מכתב בו אתה מבקש מהם להעביר מסר ממך ומכולנו לכל המדריכים/מרקידים. לארגון המדריכים תוכל להגיע דרך האתר הנוכחי ולהקיש למעלה "קישורים" וכאשר יפתח חלון הקש פעמיים על הכתובת של הארגון, לאחר שיפתח חלון של ארגון המדריכים הקש "צור קשר" יפתח חלון עם כתובת של ארגון המדריכים ותוכל לשלוח אליהם אימייל. עדה

ומה נשמע בדנמרק ?

לעלי כהן מדנמרק ! האם יש רקודי עם ישראלים גם בדנמרק ? אצלינו בארץ לא השתנה כלום : הריקודים אותם הריקודים, האינפלציה אותה אינפלציה, הים אותו ים, והערבים אותם ערבים (כפי שאמר בזמנו שמיר). דווקא אצליכם בדנמרק קורה משהו גדול : א. ניצחתם את אורגוואי 2:1. ב. יצאתם בתיקו מרשים עם סנגל 1:1. ג. ומעל לכל, הידחתם את צרפת "אלופת העולם" בניצחון גדול 2:0, לשמחת העם היושב בציון, ומחר ב-2.30 יש לכם משחק חשוב עם אנגליה. אז מאיפה יש לך חשק וזמן להתעניין בריקודי עם בפינה נידחת במזרח התיכון ?

יבנאי

New member
למירי, התמצאות ספורטיבית

מירי גם מתמצאת בספורט, אשת אשכולות, תוצאות מהמונדיאול (מחידושי אורנה בנאי - רק בישראל) אולי חידת ספורט?

לעלי כהן - פתרון לבעייה

הצעתי פתרון לבעייה. ראה את תגובת אוניברסיטת ת"א תוכל גם אתה להתלונן.

למעלה