הבו עצה

הילמאר

New member
הבו עצה

אני עובד בשירות הודעות. חלק מהמתקשרים שואלים איך להגיע למקום מסויים ואין לנו דרך איך להדריך אותם חוץ מלתת להם את הכתובת. בנייד שלי היה פעם GPS והוא בוטל כי לא שלמתי. כשהיה ה-GPS הייתי מדריך את האנשים, עכשיו לרוב קשה לי מאד לכוון אותם. כל מי שגולש באינטרנט בזמן העבודה מפוטר, זה אסור לחלוטין, ככה שאני לא יכול להכנס לאתר של מפות ולהדריך את השואלים, ולמעשה מעמידים אותי במצב בלתי אפשרי. ביום שישי התקשר אלי פסטור מאד קדוש מפרו-הפסטור תומאס. הוא רצה שאעזור לו להגיע למלון זול בת"א, ולא זכרתי את כתובת המלון ליד יעקב דמקני. זה היה דחוף ולכן חזרתי אליו בזמן העבודה שלא היה עומס, אבל לא יכולתי לחטוא ולהכנס לאינטרנט (וגם לא לצלצל אליו כל שעה לשאול איך הוא מסתדר). מסרתי לו הכוונה כמיטב יכולתי והרגשתי שהוא התאכזב. חשבתי לשדרג אחד מהניידים שלי לנייד שיש בו GPS כי הנייד שלי כבר בן שנתיים ולא כדאי להשקיע בו. גם זה יהיה נחמד לי כי זה נייד חדיש ביותר (מה שאני חושב עליו). כבר דברתי על כך עם הפסטור שלי והוא אמר שאין לו תשובה ויש להתפלל על זה. אני חושב להתפלל על זה שבועיים. מה דעתכם?

תתפלל אבל לא על הפון החדיש

ראשית: כי אם אתה רוצה/תרצה להתפלל על הפלאפון החדיש ההוא אז באופן כמעט אוטומטי אתה "עבד הממון" וכבר אמר ישוע שאי אפשר לעבוד 2 אדונים. אז תהיה צריך להחליט לכאן או לכאן. שנית: אתה כן יכול להתפלל (וזה ישוע אמר שזו חובה על כל מאמין) שתמשיך לעזור בכל דרך שהיא. שלישית: טוב להתפלל גם על העבודה שלך. אגב, אני חושב שאם תדבר ע הבוס שלך ןתגיד לו במה הדברים אמורים (כמובן תתפלל לפני), לך תדע עם הבוס שלך לא יסכים. היום כבר אי אפשר לדעת מה ישוע המשיח מסוגל לעשות (מתוך ניסיון אישי). בהצלחה לך בשם ישוע המשיח

הילמאר

New member
תודה על האזהרה

צדקת, באמת נוקיה N97 מוכיח שהמחזיק בו הוא רודף בצע. ולא רואים הרבה מכשירים כאלה גם. לגבי העבודה, הבוס נעשה יותר ויותר מרוחק. אולי פסטור קדוש מאד כמו תומאס יכול להתפלל על המקום הזה, אני לא! לכתוב לך ספר על הפגעים במקום הזה יהיה טיפשי. נעזוב את זה. איזה תפילה אפיפיורית הייתה בכנסייה שלי לגבי גלעד שליט. הפסטור שהתפלל אמר "שהוא ישוחרר" איך? באילו תנאים? ע"י מי? אסור שלא לפרט בתפילה ציבורית בקהילה את הדברים הללו. טעות לעולם חוזרת אצלו, ואנחנו כולנו חיים עם האסון שלנו שגלעד לא משוחרר (בלי תמורה באסירים כמובן), גם בגלל תפילות כאלה...

lion 7

New member
אלוהים דרכו שונה מדרכי בני אדם

/tapuzforum/images/Emo188.gifאם מתפללים אז כדאי בחדר הפרטי והאב שבשמיים שומע ויודע מה מבוקשכם , אצל אלוהים יש הרבה בקשות והוא עונה בהתאם ובזמן הנכון , לא אופן וכיצד התפילה ולאיזה כיוון ומה לובשים באותה שעה ישפיע על האב , לגבי ניידים וגלישה , יש לך במכשיר זה ואי פאי wi fi‏ , אצלי ה n95‎ ‎‏ משמש כתחליף למחשב (ואני ביטלתי חבילת גלישה באורנג : אתה יודע צמצומים בכדי שלא ייתפח החשבון ) .. כדאי לקנות מכשיר מחנות פרטית ולא להתקע בתשלום חודשי של 25 ש``ח למפעילות כפי שאכלנו אותה , קונים סים דור 2.5 גם מהחנות ומבקשים קו במפעילה . כך אין לך שום התחיבות מלבד על השיחות (לעוד פרטים אנא פנה לפורום סלולארי בתפוז , יש תותחים שם והם ידריכו אותך נאמנה) .. ותזכור אחי , עבודה ופרנסה לפני הכל כי זה חשוב יותר מכל מיני עזרות שאולי תביא ח``ח לפיטוריך . בהצלחה וליבנו כולנו שיהיה שלום וגלעד שליט יחזור להוריו ולפלסטינים שיהיה להם חיים נורמלים כי גם להם צריך להתפלל .. אמן שיהיה

הילמאר

New member
תודה על העזרה

אני נגש להתפלל עבור הפלסטינאים כי אני אוהב אותם מאד

למעלה