הבזיון של פסטיבל הג´אז

Jazzbass

New member
הבזיון של פסטיבל הג´אז

נפל לידי לינק לאתר של הפסטיבל.בכל הנוגע לחו"ל הם שיחקו אותה. הישראלי-כמו שחשבתי.הודות לפרוטקציות, אותו דבר כל שנה. איך הם לא מתביישים להביא את פאנקנשטיין (זה פסטיבל הג`אז או פאקינג פסטיבל שאנטיפי???) וש-ו-ב את כל דור גיל הזהב למחווה נ-ו-ס-פ-ת לקולטריין ולמיילס, במקום להכניס הרכב כמו טיימזון, קונפיוז`ן, שאזאם, רייט און טיים או הגרין רום??? (שלא נמצא מתאים לפסטיבל באילת, אבל כנראה כן מתאים לפסטיבל במונטריי(!!!). רק שני הרכבים מתוך עשרת ההרכבים הישראליים שווים צפייה: 1.פאנקאפלה. 2.זיג זאג. ואם אתם יורדים לשם כמוני, ותשבו לידי מחוץ להופעה של רומן קונצמן (עם כל הכבוד-WHAT THE FUCK???) ותחכו שזה כבר יגמר, רק בשביל לשמוע את ממלו שוב מנגן פאקינג מיילס (שזה יפה, אבל כמה אפשר?????) עם השפעות ים תיכוניות ומתובלים(!!!) במוטיבים יהודיים מסורתיים, תדעו למי לתת כבוד. עו"ד דני גוטפריד. והנה הלינק. http://images.maariv.co.il/images/jazz_festival_01/tochnia.html

Healey

New member
Green Room- מאיפה אתה מכיר?

שמעתי עליהם- חבל באמת שהם לא בפסטיבל- אחל,ה סקסופוניסט.

robert fripp

New member
TIME ZIONE היו לפני שנתיים

ולא ממש הצליחו... כשאני הייתי בהופעה (שהייתה מצויינת אגב) היה ממש ריק...

robert fripp

New member
ואגב...

בנוגע לאומנים מחול... זה ממש אותם אומנים שהיו לפני בפסטיבל של לפני שש או שבע שנים

JazzGirl

New member
לא ממש קשור

אבל מאיפה השגתם את התוכניה של השנה?

robert fripp

New member
דבר ראשון יש באינטרנט

דבר שני את יכול לבקש במשרדי כרטיסים שמוכרים כרטיסים של הפסטיבל... אל תשאל אותי איזה משרדים אלו..

Scott

New member
תגובה קטנה

אז ככה, בגדול אני מסכים, כל שנה אותם הרכבים (כמעט), וכמעט בכל ההרכבים מנגן גם גוטפריד הצעיר. מיקריות? אני לא חושב... מה שכן, אחרי זה אמרת שיתנו להרכב כמו קונפיוז´ן לנגן, אז ככה ילד, הם ניגנו וניגנו וניגנו ועשו הופעת פרידה וחזרו והכל בפסטיבל, ואם לא בהופעות אז בג´אם, אני לא נכנס אפילו לוויכוח של פיוז´ן או ג´אז או מה. אבל בהחלט הגיע הזמן לראות כמה פרצופים חדשים בפסטיבל. חוץ מזה, למרות שלא שמעתי את פאנקנשטיין , קיבלתי ביקורות מאוד טובות עליהם, אז בתור בנאדם שמכניס את הפיוז´ן לג´אז, תהיה עוד יותר פתוח וקבל גם את הפאנק. אורי

Jazzbass

New member
ילד? אל תתנשא.

האוריינטציה שלי לפאנק הרבה הרבה חזקה מהאוריינטציה לג´אז, אבל עם כל הכבוד, פאנקנשטיין עושים 90% קאברים, ולכן זה כ"כ פאתטי.מביאים אותפ פשוט כדי למשוך עוד קהל, אבל זה פשוט פוגם באיכות הפסטיבל.

למעלה