הבזק פלאש בחלון שלום, האם יש דרך להוריד או להמהם הבזק פלאש מחלון ?
ז זקן ארציאלי New member 17/3/06 #2 יש יש כל מיני דרכים תלוי בתמונה/במצב תצרף את התמונה ונוכל לעזור לך יותר
R roibareket New member 18/3/06 #3 דוד שלי תמיד אמר לי שכדאי כשמצלמים פשוט לא לעמוד מול עצמים שיכולים להחזיר הבזק של אור.. אם ניתן כדאי לצלם תמיד בטיפה זוית.. ככה ההבזק פשוט לא יחזור למצלמה אלא ימשיך הלאה..
דוד שלי תמיד אמר לי שכדאי כשמצלמים פשוט לא לעמוד מול עצמים שיכולים להחזיר הבזק של אור.. אם ניתן כדאי לצלם תמיד בטיפה זוית.. ככה ההבזק פשוט לא יחזור למצלמה אלא ימשיך הלאה..
S SDK10 New member 19/3/06 #4 יש לי כמה תמונות של פורים שצילמתי ומאחור שכחתי שיש חלון ואז נוצרו לי הבזקים של פלאש חשבתי שיש איזה כלי ב- PS שאפשר להיעזר בו
יש לי כמה תמונות של פורים שצילמתי ומאחור שכחתי שיש חלון ואז נוצרו לי הבזקים של פלאש חשבתי שיש איזה כלי ב- PS שאפשר להיעזר בו
B bareket 85 New member 20/3/06 #5 מממ... לא ממש... אבל תמיד אפשר לסמן את האזור, לעשות FEATHER ואז לשחק עם ה adjustments>shadows and highlights תעלהתמונה אני יגיד לך בדיוק...
מממ... לא ממש... אבל תמיד אפשר לסמן את האזור, לעשות FEATHER ואז לשחק עם ה adjustments>shadows and highlights תעלהתמונה אני יגיד לך בדיוק...