הבזק של תמונה. מראה. לרגע קטן אחד..

הבזק של תמונה. מראה. לרגע קטן אחד..

סריקה בפורום זה הראתה לי עכשיו שבינתיים ערוץ תקשורת זה נזנח למדי וכי הוא איננו מבטא כיום את עבודתם המסורה והנקיה של בני-האדם דוברי-עברית במקומות שונים אשר האינטרנט זמין להם והמנסים לצעוד בדרך הלוחמים או ללמוד ממנה, אלא, כמו יתר רסיסי חייהם השווים בחשיבותם, במשמעותם ובמקורם, הוא מהווה השתקפות נוספת של חייהם, מעשיהם ומחשבותיהם של קהל די אקראי של אנשים, ששרשרת אסוציאטיבית כזאת או אחרת בהתנהלותם הביאה אותם לכתוב בפורום זה. אעזור לכם. לא לך, אבל בהחלט כן לך (את/ה, הקורא/ת שורות אלה, נמצא/ת בהתייחסותי ב"לך" השני או הראשון - באחד מהם בלבד. לא יתכן שבשניהם. באיזה מביניהם? זה תלוי בך!).

נ ו ל י ה

New member
אם אתה כבר רוצה לעזור....

הייתי רוצה לדעת, למה? מה גרם לכך שתזניח את נתיב חייך הנוכחי, ותקדיש זמן לכתיבת הודעות פה בפורום. כל עזרה שמגיש אדם לאחר, יש בה אינטרס. מה האינטרס שלך? מה מניע אותך? דון חואן אמר לקרלוס, שהדבר היחידי שחסר לנו כבני אדם, הוא הזמן. ואתה בא ומבזבז את זמנך על קישקושים פה בפורום. הרי אתה יודע שאין אפשרות ללמד את בני האדם להיות לוחמים. השינוי, אם יבוא, הוא יבוא רק מבפנים. דרושה תשובה כנה, קצרה, ומשכנעת.

אה.

אין לי שום אינטרס ללמד אותך להיות לוחמת, קודם כל בגלל שבקנה מידה כזה אני לא מבין בזה כמעט שום דבר. קודם שאני אלמד (כלומר, שאותי ילמדו) משהו בנושא הזה, אחר כך נדבר... את "אעזור לכם" אפשר לפרש בדרכים רבות. הכוונה שלי, כנראה, הרבה יותר צנועה ומזערית ממה שנדמה אולי מקריאת ההודעה. ואפילו זה בקושי...

למעלה