הבחורה החדשה

הבחורה החדשה

התחלתי לעבוד בעבודה חדשה. יש בעבודה הזו בחור אחד שמראה בי עניין בצורה מיוחדת (יחסית לעניין שהוא מראה כלפי שאר העובדים). הוא כל הזמן מתעניין לשלומי, ניגש אליי (אני במשרד א', והוא במשרד ב'), מתיישב לידי, מרבה לדבר איתי, הוא קורא לי לצאת איתו החוצה לסיגריה (אני לא מעשנת), כמה פעמים בסוף היום הוא הציע לתת לי טרמפ הביתה (זה לא היה בכיוון שלו, והוא ממש הסיע אותי עד לבית ולא עד לצומת כמו שהצעתי)...
זו התנהגות לגיטימית/רגילה כביכול, אבל מרגיש כאילו יש בזה משהו אחר. אני בחורה נאה שמושכת הרבה תשומת לב... אבל למען האמת הרבה תשומת לב מגברים נורא מביכה אותי

אז א' - איך יודעים אם הוא מנסה להתחיל איתי או שהוא סתם חביב לבחורה החדשה?
וב' - באיזה שלב אומרים לו שיש לי חבר, מבלי שזה ישמע מאולץ ולא קשור לשיחה?

גילושיט

New member
הוא מנסה להתחיל איתך

גברים לא נחמדים למכוערות.

בפעם הבאה שהוא נחמד יתר על המידה נא להשחיל לשיחה "תודה אבל חבר שלי בא לאסוף אותי היום" או "אני יוצאת לאכול צהריים עם שמעון, חבר שלי" ולא להנות יותר מידי מתשומת לב על חשבון הבחור החביב. בתודה, ההנהלה.

turangaleela

New member
אני מאמינה במציאות

ואל תעז בחיים שלך לקרוא לי מאמי, וגם לא חמודה.

turangaleela

New member
או כאילו, מה עם

סתם להיות נחמד לאנשים?
גברים סטרייטים גם נחמדים לגברים אחרים לא? אני נחמדה למוכרים בחנות, לחברים וחברות שלי, למרצה במכללה. אני נחמדה להרבה א/נשים בלי לרצות מהם אהבה (רומנטית או לא) ובלי לרצות מהם סקס.
אין לי ספק שאני לא מיוחדת בקטע הזה.

speed 2007

New member
גם אני בדרך כלל נחמד

אני גם אוהב להיות ציני, אל תקחי יותר מדי קשה את מה שרשמתי

Purple Mushroom

New member
נכון, צודקת

לא חשבתי על זה (בדרך כלל אני בפורום לאחרונה בסופי לילות,כמו עכשיו אני חושב, שבתשלום).
זה גם מתחבר מאוד לפילוסופיה של מהפכה של אהבה, (פרטים בלינק לאתר בחתימה שלי, הלינק השלישי כמדומני):)

מכירה את ההרגשה של המבוכה

להרגשתי, עדיף להגיד שיש חבר גם אם זה לא מרגיש הכי קשור לשיחה (כדרך אגבית שכזאת..), מאשר שימשיך לנסות והסיטואציות ימשיכו להיות מביכות (אלא אם כן ויש כאלה בנות- שגם שיש להן חבר, הן נענות ונהנות לחיזור נוסף).

מה זאת אומרת לא קשור לשיחה?

אתם מדברים רק עליו? ברור שהוא מתעניין בך ושואל אותך שאלות.
תפסיקי להנות מארוחות חינם, ותשלבי את החבר המסכן.

Purple Mushroom

New member
כנראה שמנסה להתחיל

זה א.
וב', : מנסים לשלב את זה בשיחה, או שאומרים: בדרך אגב, יש לי חבר. זה לא בטוח שזה מה שירחיק אותו.
דרך אגב, באמת יש לך חבר? או שאת סתם תאמרי לו את זה כדי שיפסיק, או שאת לא מרגישה נוח כשאת מובכת?
בכל מקרה, הרבה בהצלחה, נראה שלפי הדוגמא הזאת, החיים שלך מאוד מעניינים, וזה דווקא דבר חיובי.
תנסי להיות חיובית, בכל מקרה,
הרבה בהצלחה, גם בעבודה, ובמה שנלווה לה.
(יכול להיות שהיה לי מקרה דומה בעבודה המשרדית שלי, מלפני המון שנים, שגם כתבתי בפורום הזה):)
=]

למעלה