הבחורות היפות בישראל .נקודה

הבחורות היפות בישראל .נקודה

חברה שלום לכולם אני חדש בפורום . יש לי שאלה ? אני נמצא כשנה בניו יורק ולא ראיתי את הישראליות היפות. הכן הם נמצאות. רוני

newbie7

New member
ישראליות יפות זה אוקסימורון, לא?

אבל ברצינות, רוב הבחורות היפות לא יוצאות החוצה בחורף של ניו יורק, ואם כן, הן עטופות בכל כך הרבה שכבות שאי אפשר לראות כלום... עכשיו אביב, תסתובב קצת בסוהו או בווסט וילג' ובטוח תמצא משהו...

מוזר...

כשקראתי את הכותרת הבנתי ש"הבחורות היפות נמצאות בישראל. נקודה." ואז המשכתי לקרוא והבנתי שאתה מחפש אותן בניו יורק... אבל הרגע אמרת שהן בישראל...! בכל מצב, בניו יורק יש המון ישראליות (וישראלים), יפות זה הכל בעיני המתבונן, לא יודע לאיפה לשלוח אותך לראות אותן מהסיבה שכשאני ביקרתי בניו יורק, היה צורך להתאמץ כדי שלא להיתקל בהן... מה שאני יכול להבטיח לך, זה שאתה בצד הנכון של הישראליות היפות.

l i l o 2 3

New member
הבחורות היפות בניו יורק

הן ניו יורקיות ולא ישראליות. אתה מסתכל לכיוונים הלא נכונים.

../images/Emo9.gifאשמח לקבל עזרה

אולי אני לא רואה טוב. תאמני לי בארץ יש מבחר עצום רק תבחר.

newbie7

New member
השאלה מה אתה מעדיף-שוק או סופרמרקט?

בשוק, הסחורה בעונה הכי טריה שיש ואפילו בזול, אבל מחוץ לעונה תשכח מזה. וחוץ מזה כל כך מלוכלך ורועש שם, שאתה נמצא בשוק אתה לא בטוח בכלל מה קנית, רק שאתה בא הביתה אתה מגלה שהאפרסקים פשוט מעולים, או לחלופין, שהתותים שהתגרן ("לא לבחור") דחף לך לא ממש טרים. בסופרמרקט, כל השנה סחורה ככה ככה וגם עולה הרבה יותר, הרבה יותר נוח לקנות מבלי להסחב עם שקיות שחותכות את הידיים, ואפשר למצוא ענבים גם באמצע פברואר. אני מתגעגע לשוק.

למעלה