הבחור/ה המושלמ/ת

s h i r k u s h

New member
הבחור/ה המושלמ/ת ../images/Emo66.gif

בואו נבהיר משהו: אני לא מאמינה שקיים מושג כזה "מושלמות", תמיד יהיה משהו שלא נאהב בעצמנו או באחרים הסובבים אותנו. אז מה זאת אהבה בעצם- לאהוב זה מבחינתי לקבל את האדם שאותו אנו אוהבים מבלי לנסות לשנות אותו כל הזמן. זה חלק מאהבה. ובכל זאת... מי הבחור/ה שהייתם רוצים לצאת איתו/ה, בהנחה שאין דבר כזה מושלמות (תהיו הגיוניים וסבירים ואל תחפשו נסיכים פן תקבלו
)

בשלולית

New member
המממ

אני אוהבת אנשים שדואגים לאחרים... שאכפת להם מאחרים... שמפרגנים לאחרים.. לא כאלה שאוהבים את עצמם יותר מדיי.. וגם לא כאלה שלא אוהבים את עצמם בכלל... כאלה שהדבר שהכי גורם להם עונג, זה לענג אחרים
האמת שאני אוהבת דביקים... כמובן שאף אחד לא אוהב יותר מדיי... אבל אני אוהבת הרבה בוא נגיד... שיתקשרו הרבה להגיד שלום וכאלה שיאהבו מקרוב... ביקשתי יותר מדיי?

TheWhiteTigris

New member
אמ...

קשה להגדיר "מושלמת" אבל מבחינתי - בת יפה כמובן, אבל גם נוחה. כלומר לא אחת שאוהבת לקטול ולייבש, אלא יותר נעימה, מין בסבבה כזאת. שלא תהיה ביישנית מידי, כי בני אדם בחלקם די ביישנים ואם יש לי לפעמים "התקף ביישנות" היא תוכל להוציא אותי מזה. מצד שני לא מוחצנת מידי שמשאירה את כולם מאחור. משהו כזה באמצע... חשוב בעיקר מזג רוח נוח... כל השאר זה דברים קטנים שכשיהיה מצב למשהו, אז אני "אעמוד" על טיבם ואיכותם.

Cobe1982

New member
אני הייתי רוצה לצאת עם...

דקלה!!! :) מה דעתך, דיקי, איך מסיבה ביום חמישי נשמעת לך...? קבענו...?

Cobe1982

New member
המממ... פ`סדר, אבל מהר...

אני רוצה לסגור עניינים מראש..

Cobe1982

New member
תראי,אם אני אפילו לא הבא בתור אצלך,

לא כזה צריך להפריע לך שיש לי אחרות אחרייך בתור, נכון? ;)

זכוכיות

New member
מממ...

לא מתנשאים.
לא שחצנים.
לא אנשים שהמהות שלהם רעה כזו.
שנונים.
מיוחדים. זה נורא חשוב לי.
ראש פתוח.

seeyou

New member
מבלי לנסות לשנות אותו ?../images/Emo22.gif

זאת השקפה של בתולה.... אין כזה דבר שאישה , לאחר החתונה,למחרת... לא תתחיל לחנך את הבעל! חלומו של הגבר הוא שהבחורה שהכיר אותה לפני החתונה תשאר כך עד הסוף! אבל מה? מגלים את הפנים האמיתיות שלהן ,אחרי שמורידים את האיפור של החתונה! קצת בעזרת האם,או החברות.... " מי הבחור שהייתם רוצות לצאת איתו"? מפרט: בחור נכנס למסעדה היוקרתית החביבה עליו, מתיישב בשולחן הרגיל שלו, מסתכל סביב וקולט בשולחן לידו בחורה מהממת הוא קורא למלצר, ומבקש ממנו לשלוח לשולחנה של הבחורה את היין היקר ביותר במסעדה. הוא יודע שאם היא תסכים לקבל את היין - היא שלו. המלצר מביא את הבקבוק ביקר ביותר לשולחנה של הבחורה ואומר שהבקבוק נשלח אליה ע"י הג'נטלמן. הבחורה חושבת לרגע ומחליטה להחזיר פתק, ובו כתוב: "בכדי שאני אוכל לקבל את הבקבוק הזה, צריך שיהיו לך מרצדס בחניה שלך, מליון בחשבון הבנק שלך ו-22 ס"מ במכנסיים שלך. הבחור קורא את הפתק ומחליט להשיב לה: "רק בשביל שתדעי: יש לי בחניה פרארי, מרצדס, ו-BMW. בחשבון הבנק יש לי 20 מליון , אבל אפילו בשביל בחורה יפה כמוך אני לא מוכן לחתוך 5 ס"מ. נא להחזיר את בקבוק היין מיד " הערת המשורר: בנות,לא להתלהב! כסף ורכב עוד אפשרי...אבל גודל של 27 ס"מ זה רק באגדות! שנה טובה יוסי

Cobe1982

New member
זה השתחרר, תודה!

לא, פשוט כתבת שם משהו בלי שום קשר לנושא הדיון...

למעלה