הבחינה שלי

avital141

New member
הבחינה שלי../images/Emo140.gif

אז קודם כל רציתי שוב להגיד תודה לכל האנשים כאן בפורום שקצת הרגיעו אותי לפני הבגרות בע"פ, צדקתם..די הצלחתי לזרום והאמת שהבוחנת הייתה ממש נחמדה,נראה לי שהקריאה שלי הצילה אותי כי גמגמתי קצת, בסופו של דבר קיבלתי-100!!! ואז הייתי גם צריכה לעשות מתכונת..אני היחידה מהכיתה שלי שעשתה מתכונת.עזבו,סיפור ארוך,זה נפל לי על מתכונת אחרת ובקיצור...היום זה ממש לא היום לעשות מתכונת..בערך חצי בית ספר עשה מתכונות במלא מקצועות אחרים ופשוט התחילו להעביר אותי מחדר לחדר ממעבדה למעבדה , אני לא חושבת שיש אזור בבית הספר הזה שאני לא מכירה..ועכשיו לערבית! היחידה הראשונה הייתה די זורמת..יש שם שאלה אחת שאני לא בטוחה בה ממש אבל אני מקווה שיהיה לי ציון שהוא מעל 95..כל שאר הציונים שלי הם 100 אז אני מאמינה שיגישו אותי על זה... ואז הגיעה הבחינה של השתי יחידות.הניתוח של הטקסט דווקא די זרם אבל השאלות..די מייגעות.פחדתי שאני לא אסיים בזמן.הייתה לי גם שאלה שהייתי צריכה לנסח לה תשובה בערבית משהו שאני בדרך כלל לא רגילה לו..בדרך כלל שצריך לענות בערבית ,אז אפשר להעתיק את המשפט מהטקסט..לא האמנתי שיהיה כל כך קשה,ובתחביר הייתי צריכה לבחור 6 סעיפים מתוך 8...כלכך רציתי לסיים עם היום הזה שאני לא זוכרת אם אפילו בדקתי את המשפטים שכתבתי.לפחות זאת הכנה טובה לבגרות..אני אדע מה מצפה לי.. ..נקווה לטובה! אז בהצלחה לכל מי שעושה מתכונת ולכולנו בבגרות,תראו להם מה זה מגמת ערבית

למעלה