הבחירות באו בזמן לא נכון

הבחירות באו בזמן לא נכון

כל פעם שיש לימין התרסקות בסקרים ישר תוקפים הערבים...אין לי מושג מה הבית ״הלבן ״ היהודי , ישראל ביתנו , תוקפים בחמת זעם הערבים...מי שמייעץ להם רק מזיק כי ההתקפות עלינו רק מחזקות את המפלגה המשותפת :)

אני לא יודעת מה יותר גרוע

ישראל ביתנו או השמאל המרכז הישראלי הצבוע?
לפחות ישראל ביתנו וליברמן אומרים את דעתם הגזענית הפאשיסטית מבלי להסתתר מאחורי סיסמאות ומילים יפות אני אישית מעדיפה אותם על פני השמאל .
שמור אותי מאוהבי כי משונאי אשמר בעצמי

אני אחרי כל מלחמה מאבדת חברה

כי הדו שיח שנוצר מאוד משפיע לי ומקשה עלי לנהל חברות עם אנשים כאלה
בצוק איתן החלטתי לנתק קשר עם חברה קרובה בגלל הדיעות הפוליטיות שלה
איך קראו למלחמה הקודמת עופרת יצוקה? או שהיה עוד מלחמה היתה עוד אחת
היום אני משתדלת לא לדבר על פוליטקה כדי לא להזדעזע ולברוח

כן עופרת יצוקה

המשך לדברייך ראינו התלהמות יתר על המידה בצוק איתן , רדפו אחרי כל סטטוס שלנו ... מה שזכור לי מכל הרגה הבחורה בשם לינא שעבדה בחברה סלולרי שברח לי שמה ,,, את חברה אני שניים בשיא חוצפתם היו מתווכחים איתי והאשמה מופנית כלפיי

זה בכלל

סתימת פיות ! , אני לא מדברת ברשת על פוליטקה , אני מדברת עם חברות וחברים אי אפשר לא לדבר על זה
האמת שעדיף לא לכנס לזה

עדיף להתמכר למשהו מועיל

עבודה משפחה מאשר חרטה פוליטקה כולם אותו חרא תכלס

ridnik

New member
אז כנראה שהבעיה אצלך אם ניתקת

אם לא תלמדי להפריד בין חברות לפוליטיקה אז לא תוכלי ליצור קשר עם אף יהודי שאינו עם שנאה עצמית.
צריך ללמוד לחיות גם עם מי שחושב אחרת ממך.

לא חייבת

החיים קצרים ולא חייבים לבלות במחיצת מי שלא עושה לנו טוב זה מה שלמדתי,אני קצרה ולא מסוגלת להכיל וזכותי לבחור מסביבי מי שאני שלמה איתו זה בפן האישי אם זה היה בעבודה מילא צריך לדעת להסתדר עם כולם לבלוע צפרדעים לשים את האגו בצד , ללב שלי אכניס מי שבא לי וכל השאר שילכו להם

ridnik

New member
אין בעיה, את יכולה לא לבלות גם במחיצת מי

שאת מסכימה איתו. אבל להפריד בין יחסי אנוש לפוליטיקה זו בגרות. את כנראה תכירי אנשים עם דעות שונות משלך בכל מקום בו תהיי (עבודה, חופשה , חוג) ולסגור את עצמך למי שמאמין באותה אידיאולוגיה שלך בלבד בעיני זה פספוס ואת תפספסי אנשים מדהימים שיכלת מאוד להנות איתם.

טוב תמיד הייתי בגישה של הכל או כלום

אומנם התעדנתי עם השנים אבל עדיין קשה לי להיות בחברות עם מישהו צבוע למשל? קשה לי להכיל שנאה או צרות מחשבה .
אני רואה את הסבל של שני הצדדים כאב לי על שניהם באותה מידה שיש מלחמה הלב שלי עם הצד הפלסטיני והצד הישראלי כי הזהות שלי בעצמם חצויה.
גדלתי כאן כאן התחנכתי רוב החברים שלי הם בכלל לא ערבים האנשים הכי קרובים לליבי הם בכלל יהודים אז שקורה משהו הלב נמחץ .
לא יכולה להכיל אטימות לסבלו של העם השני אני לא מסוגלת להיות חברה של אנשים אטומים שלא מוכנים להסתכל מעבר לשקרים של התקשורת הישראלית .
הנאה זה עניין סובייקטיבי אני לא נהנית בחברת אנשים שלדעתי ההתנהגות שלהם הדעות שלהם והאני מאמין שלהם נוגד לשלי באופן קיצוני .
מודה שאני לעיתים מגזימה אבל ככה בא לי וככל שהזמן עובר ואני לא מרגישה בחסרון של אותו חבר או חברה אז כנראה שזה לא זה

למעלה