הבחירות בפתח

סיגלית 2014

New member
מנהל
הבחירות בפתח

ואין לי מושג מה לשים בקלפי.
נמאס לי מכולם: כולם שקרנים, כולם גנבים, כולם תחמנים ומושחתים, בכל מקום (חוץ מאשר במשטרת ישראל, כמובן. הם רק חרמנים).
אני רוצה שינוי.
אני לא יודעת מה איתכם אבל גם נמאס לשמוע את נבחרי הציבור רק מתקיפים האחד את השני ומוציאים שטויות מהפה.
מדינה בזבל והם רק חושבים על הישבן שלהם.
אני לא מאילו שצופים בתשדירי הבחירות ולא נעים לי לכתוב מה אני חושבת עליהם (בזבוז כסף! ששששש........)
אני לא מרגישה טעם ללכת לבחור כי תכלס, אין לי למי.
איך אתם מרגישים

סיגלית 2014

New member
מנהל
אז מה עושים?

יאללה בוא נלך ביחד לשבת בבית קפה ולהתלונן

נצעק בקולי קולות:"כולם מושחתים!" ונדפוק על השולחן.

כמו שאמרת

צריך שינוי
בשביל כלכלה טובה צריך לא להיות במצב של לחימה
צריך להיות מוכנים לכל מצב
אבל מצב של לוחמה גומר את כספי המיסים על רקטות וחימוש בעוד שהצד השני משתמש בצינורות של תמרורים
לאורך זמן אנחנו מפסידים
צריך לעשות הכל בשביל להתפשר על שטחים תמורת תמיכת העולם
לא רוצה מדינה דו לאומית
וצריך להשקיע באזרחים -
וכן להשקיע בצבא שיהיה חזק וערוך לשמירה על גבול קרוב יותר

סיגלית 2014

New member
מנהל
תגיד, אתה באמת מאמין בשטחים תמורת שלום?

יש עדיין אנשים שמאמינים באשליה הזו? בהמצאה לא חכמה במיוחד של האמריקאים?
גם אני האמנתי בזה בעבר. מאד. הערצתי את רבין בזמנו. הייתי בגיל הטיפש עשרה.
וכשהוא נרצח, לקחתי את זה קשה. מאד מאד קשה.
היום אני מאמינה (סליחה, כן?) שזה בולשיט!! צריך לעשות הכל כדי להתפשר? זו סכנת נפשות!

אבל לא ניכנס עכשו לזה, אלא אם אתה רוצה ויכוח טוב כזה מלא אנרגיה

בשביל כלכלה נכונה, צריך לא להיות במצב של מלחמה אבל אנחנו במצב הזה כבר 100 שנה עוד לפני הוקמה המדינה וזה ילך ויחמיר.
צריך גאון עם ביצים שלא חושב על התחת שלו שידע לנהל את כלכלת המדינה בצורה אחרת כי לא כל הכסף הולך לביטחון.

כן אני מאמין ( לא בשלום - אבל בתמיכה בין לאומית)

ממילא לא מחפש כלום במזרח ירושלים
לא רוצה מדינה דו לאומית - כי בדמוקרטיה יש להם זכות הצבעה - אז עדיף לי לדחות את הענין לעוד הרבה שנים
כח יש לנו - אבל לא לעולם חוסן
האיכות הגיעה לכמות
כוונתי - שפעם היינו בעליונות טכנולוגית ויכולנו להיות מעטים מול רבים
היום כשלאוייבים שלנו יש יכולות שקרובות לשלנו - אבל להם יש גם כמות...פה כבר צריך להחליף דיסקט
בשלום לא מאמין ( לא עכשיו בכל אופן ) - אבל צריך היפרדות מהם
מה שכן - שלום עם אוייבינו יאלץ אותנו להתמודד חברתית וכלכלית ביננו לבין עצמינו - או לי אנחנו לא כל כך בנויים לזה

סיגלית 2014

New member
מנהל
תגיד, אתה רציני?

ניתן להם שטחים ונאמר להם לא להקים מדינה? איך זה הולך ביחד?
אתה באמת חושב שנוכל להיפרד מהם?
אומנם זה נשמע מאד מאד אכזרי אבל הדרך היחידה שלנו להיפרד מהם היא אם הם יקפצו לים בהתאבדות המונית.
אין שום דרך להיפדר מהם. הם בתוך הגרון שלנו ורוצים לחסל אותנו.
אם פעם זה לא היה ברור, היום זה ברור כשמש והם לא מנסים להסתיר את זה. והאמת שאי אפשר להשתמש במילה "הם". כי אלו כמה בעיות יחד בכמה חזיתות שקשורות אחת לשנייה: אם זה אירן, וחיזבאללה וחאמס (ימח שמם) ועוד ארגונים שצצים כמו פטריות אחרי הגשם. והמטרה של כולם היא להעיף אותנו קיבינימט.
איך אפשר לתת אמון בצד שרק חושב איך למשוך לך את השטיח מתחת לרגליים? אני לא יודעת מה איתך אבל אני הייתי כל הזמן על המשמר וכשהוא היה קם הייתי עולה יותר גבוה כדי לתת לו עוד מכה.

מי אמר שלא תהיה להם מדינה ?

אני לא רוצה שישראל תהיה דו לאומית
רוצה היפרדות מהם - עם חומה עמוקה גבוהה חשמלית ומי שירצה לעבוד פה יצטרך להיות שפוי

ד ר ל י

New member
לצערי אין פיתרון נכון

אני חושבת שלכל כיוון שנלך, לא נוכל להגיע למשהו אידאלי וטוב.
אני יודעת שיש מפלגה שאני מסכימה איתה ב- 80%-%75 בערך ולה אני אצביע. לפחות הם לא מושחתים ולא נדבקה בהם שום שערוריה בינתיים.

למעלה