הבחירות הקרובות בגן נר

מימוזה 1

New member
הבחירות הקרובות בגן נר

הייתי באסיפה לפני שבוע - שם הסביר עו"ד אייקו פרי בפרוש שלא ניתן לבטל ועד זה או אחר - רק אם ועד אחד יזכה בבחירות של הועד האחר - אז, ורק אז ניתן יהיה להגיע ל"זהות ועדים". נו... האם מישהו מאמין שאנשי הועד המקומי יוכלו לזכות בבחירות לועד האגודה???

יופי שיש בחירות - מי המתמודדים?

לא מצאתי בתיבת הדואר שלי שום פלייר בנדון. זןהי מערכת הבחירות הכי מסתורית והכי קצרה שהתקיימה בגן נר.

יוליקה

Member
מנהל
בחירות קצרות לא מיסתוריות

היום מצאתי בתיבה את הפלייר של איציק כליפה יו"ר ועד הבחירות - עם רשימת כל המתמודדים.

מזל טוב - יש לגן נר אתר אינטרנט עצמאי

גם אם הוא נפתח לרגל הבחירות - שיהיה בשעה טובה ומוצלחת - רצוי שתהיה לאתר הפניה או קישור לפורום שלנו.

שולוך

New member
בחירות

כנראה שיש משהו מסוים שאצלו הכל נעשה בחדרי חדרים והוא מעונין שלא נדע יותר מידי להלן שמות המתמודדים: מוטי כהן שמוליק סטרולוביץ בועז הקסטר איציק כהן אייל יפה דליה מילר איציק דהן אלי ארבל מקווה שהסוד כבר ידוע

שולוך

New member
בחירות לועד האגודה

אין מדובר באמונה מדובר בצורך השעה וזה לא תלוי בבורא עולם אלא בהחלטה של כל אחד מאיתנו רוצים ועד אחד יש פיתרון לבחור את חברי הועד המקומי גם להנהלת ועד האגודה ואל תגידו שלא ידעת.

איזה יופי שיש לגן נר אתר

צריך להביא את האתר לתודעת הציבור והוא צריך לשמש "כלוח מודעות" אינטראקטבי יחד עם הפורום הזה - זהו צעד כביר לקראת מודרניזציה של היישוב. כעת חסר רק ערוץ טלויזיה קהילתי.

מימוזה 1

New member
אני לא מבינה....

מה זה השלט הזה? מוטי כהן לראשות גן נר זה לא בחירות לוועד? תקראו טוב טוב את המסמך המצורף: הארכת כהונת ועד ההנהלה (גם זה שגוי - יש הנהלת הוועד אבל אין ועד הנהלה...) |אז מה זה בחירות לראשות גן נר??

כמה עצוב לסיים מערכת בחירות באקורד צורם שכזה

אין מלאכה המבזה את בעליה אם עד עכשיו התלבטתי – נתתם לי את הדחיפה הנכונה לכוון הנכון. האם מוטי כהן בוגר הרווארד או הסורבון? האם השכלתו היא שמעניקה לו את הכישורים להתמודד? מה הקשר בין עיסוקיהם בעבר של סטרולוביץ או איציק כהן? האם איציק סמה, מזל עמק, מאיר איטח מוכשרים יותר? הפלייר האחרון הוא של "אזרחים שאיכפת להם"??? או של מישהי מתוסכלת שהזיקה למוטי כהן בכל הקדנציה הקודמת שלו ומוטי היה מספיק נבון להזיז אותה הצידה... חבל, שביום האחרון לקראת הבחירות – לא יכולתם להתאפק וירדתם נמוך נמוך – כי אין לכם תגובה הולמת ל"גילוי הנאות" שעוד כניראה ידובר בו אחרי הבחירות. עכשיו לפחות – אני אלך להצביע עם מצפון יותר נקי לאנשים שיתרמו ליישוב למען היישוב ולא למען הכיס הפרטי שלהם.

מימוזה 1

New member
האם אינכם מבחינים בין זהוי ל-זהות?

מי ניסח לכם את הפלייר? האם אחרי כל כך הרבה זמן שטוחנים את עניין "זהות ועדים" אתם משתמשים בבטוי זהוי ועדים.... זה רק מצביע לאן פניכם באמת פונים. נקווה שהטובים באמת יזכו - הרשימה הטובה ביותר (קצת מאלה וקצת מאלה)!!

כמה חבל שחלק מהדברים שנאמרו התממשו

כל הסמנים הראו כי מוטי כהן ינצח בגדול. הוא יכול היה לצאת הרבה יותר גדול - אילולא שיחרר את הפלייר האחרון - שהעכיר את האוירה. אילו היה רוצה מוטי באמת ובתמים בזהות ועדים - היה מציע להרכיב רשימה המורכבת משני הועדים כשהוא עומד בראשם - אבל זו כניראה אותופיה....

למעלה