הבחירות - השלב הבא!!!

הבחירות - השלב הבא!!!

יהה... איזה כייף שזה מתקדם מהר... אנשים, אני רואה שאתם מתחילים להינות מהעניין
סתם סתם... אבל אני חייבת להגיד שאני סקרנית, מה יהיה הפעם. אז קבלו - "באהבתנו" מול "וידוי" "סוף לסיפור" מול "שיר ללא שם" "משנה לשנה" מול "רחבת הריקודים" (זה יצא תיקו... אז שוב!) "מילה טובה" מול "ארבע לפנות בוקר" "תמונה" מול "אני משם" "קרוב אליי" מול "איזו מין ילדה" "געגוע" מול "שירה" "עשה שיהיה לי קל" מול "בגן מוקסם" "חוזרת" מול "הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר" "אגדת אופליה" מול "אפריקה" "ענבלים" מול "שיר ערש" (זה לא ייגמר אם לא תספר...) "ימים טובים" מול "לא לסגור" ו"למחרת" קיבל את הניקוד הכי גבוה, אז הוא ממשיך איתנו לשלב הבא
(נו, מה לעשות, יצא לי לא זוגי...) בהצלחה!

|נוריקוסןהילדהמיפן|../images/Emo194.gif

באהבתנו שיר ללא שם משנה לשנה מילה טובה תמונה איזו מין ילדה געגוע בגן מוקסם חוזרת אגדת אופליה שיר ערש ימים טובים ואני רוצה את הפרארי!!!

venustudent

New member
הבחירות שלי לשלב זה

באהבתנו סוף לסיפור משנה לשנה מילה טובה תמונה איזו מין ילדה געגוע עשה שיהיה לי קל הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר אגדת אופליה לא לסגור

ToMeTiN

New member
טוב נו...

בחירותיי באהבתנו סוף לסיפור משנה לשנה מילה טובה תמונה איזו מין ילדה געגוע בגן מוקסם חוזרת אגדת אופליה שיר ערש לא לסגור יום טוב ומלא הנאה

טוב

"וידוי" "סוף לסיפור" "רחבת הריקודים" "ארבע לפנות בוקר" "תמונה" "איזו מין ילדה" "געגוע" "עשה שיהיה לי קל" "חוזרת" "אגדת אופליה" "ענבלים" "ימים טובים"

באהבתנו

New member
הבחירות שלי..

באהבתנו סוף לסיפור רחבת הריקודים מילה טובה תמונה איזו מן ילדה געגוע הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר אפריקה

YA2007

New member
ואלה הבחירות שלי ../images/Emo13.gif

"וידוי" "סוף לסיפור" "רחבת הריקודים" "מילה טובה" "אני משם" "איזו מין ילדה" "געגוע" "בגן מוקסם" "הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר" "אגדת אופליה" "שיר ערש" "ימים טובים"

clevelandrocks

New member
'אני אבחר בך ואת בי תבחרי'

וידוי סוף לסיפור משנה לשנה ארבע לפנות בוקר תמונה איזו מין ילדה שירה עשה שיהיה לי קל הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר אגדת אופליה שיר ערש ימים טובים

מתי זה נגמר ?!

"וידוי" "שיר ללא שם" "משנה לשנה" "מילה טובה" "תמונה" "איזו מין ילדה" "געגוע" "עשה שיהיה לי קל" "חוזרת" "אגדת אופליה"

caliope

New member
הבחירות שלי

באהבתנו שיר ללא שם רחבת הריקודים מילה טובה תמונה איזו מין ילדה געגוע עשה שיהיה לי קל חוזרת ענבלים לא לסגור

למעלה