הבחירות לרשויות המקומיות.

rafi4733

New member
הבחירות לרשויות המקומיות.

כל אדם ואדם מחוייב להצביע בבחירות האלה כי הבחירות האלה זה בחירות ששינוי מתמודדת בכל המקומות(אפילו בבני ברק) ועם כל ההרס ששינוי יכולים להביא, אז כל אדם מחויב להצביע ש"ס או ג´ או כל חזית חרדית שתהיה, כי הפעם הבחירות בנפשנו, אז להתראות ביום שלישי ב´ חשוון תשס"ד.
 
אוי כבר נמאס לשמוע על הבחירות האלה

נמאס לראות את כל השלטים ואת כל הבלאגן שהמועמדים השונים עושים.
 
ברוב הערים

ברוב הערים בארצינו אין שום עניין וודאי לא חובה ללכת להצביע למעט אם אתה חבר של מועמד זה או אחר כי אז כבר אינטרסים אישים והרי אותם נציגים פועלים אך ורק מתוך אינטרסים אישים כך שאין שום סיבה שבעולם שיכולה לחייב אותי לפעול שלא לפי האינטרס האישי שלי אולי באמת הגיע הזמן שה"נציגים" שלנו יחטפו מכה בבחירות כדי שאולי זה יעורר אותם להיות יותר קשובים לאזרחים שבוחרים בהם באופן אוטמטי כל 4 שנים
 

SupermanZW

Well-known member
נמאס מש"ס!!! (וזה לא הכל)

די למפלגוי השיסוי (ש"ס) והשיטוי (שינוי), אל תצביעו לאף מפלגה, כולן מושחתות ורקובות מהיסוד, כולן פופוליסטיות ואינטרסנטיות והכל על חשבון הציבור, הן לא משרתות אתכם אלא הופכים אתכם למשרתים שלהם, הצביעו רק לרשימות לא מפלגתיות.
 
שכל אחד יצביע ....

איך שנוח לו , שיהיה ש"ס או ג´ או ב´ , אבל בעיקר לרשימה דתית . והחשוב יותר שכל אחד ישמע לקול רבו .
 
בעוד שינוי עושה דברים רעים מאד

אבל בכל זאת היא לפחות עושה את רצון הבוחר ששלח אותה. ש"ס בקדנציה האחרונה כשהיו לה 17 מנדטים ! המפלגה השלישית בגודלה ! לא עשתה כלום לשולחים שלה. אני הצבעתי בשני מערכות בחירות לכנסת לש"ס וזהו ! אני לא חוזר יותר על הטעות הזאת.
 
לא עשתה כלום ?

מאיפה אתה יודע ? גם אתה מאלה שקוראים עיתונים מסיתים ואינטרסנטים ? היא עשתה המון בעיקר בשביל הציבור שלה ומוסדותיה .
 
< 2 > בדיוק ...

כמו שעשו ג ומפדל , למען הדת בארץ . רק תלוי באיזה פרמטר אתה בודק אותמ .
 
למעלה