הבחירות מתקרבות-לתומנו חשבנו-קראנו שהגברות לפיד ושלום

עמיקם10

New member
הבחירות מתקרבות-לתומנו חשבנו-קראנו שהגברות לפיד ושלום

יהיו מעורבות בקביעת תכנים בטלויזיה-והיום מתפרסם שהן יגישו ממש תכניות בערוץ טלויזיה.
אגודת אומ"ץ-טוענת שיש לזה קשר לא-נאות לנושאים שהשרים הבעלים עוסקים בהם. האח הגדול קטן עליהם.
ולי זה מזכיר את את 1984. נזכרתי שהבחירות בפתח ושרק יחצ"נים יכולים להגות את זה.
תשדירי בחירות ופרסום וקידום ללא עלות. ורק שלא יהיו מעטפות, אלא תלושי שכר גלויים עם שש ספרות.

deebeebee

New member
הגברות לפיד ושלום (כפי שאתה מכנה אותן)

עוסקות בתקשורת כמקצוע, וזכות כל אשה לעסוק במקצוע שלה ללא קשר לעיסוקו של בן זוגה, ותהא דעתנו עליהן אשר תהיה.

עמיקם10

New member
גם הגברת אבן- נמצאת בקליקה הזו.

אולי את לא בדיוק יודעת איך משתלטים על סדר היום הציבורי-שלא תלוי אצלך בארון. לפי החוק אסור לנהל תעמולת בחירות ויש תקופה מסויימת שעל נבחרי ציבור נאסר להופיע לפני הבחירות.אז מצאו איך לעקוף את החוק. רק מציינים את שם של הנבחר דרך אשתו. זה כמו שבפרסומות שזה חצי מזמן השידור-יפרסמו אותם וישטפו לציבור את המוח. שטיפת מוח היא המצאה שנוצרה במדיה- ובימי קדם זה נעשה בכוח- וברוסיה כמו גם היום בסין אסור היה לדבר נגד השלטון.
מה שיקרה זה שכל יום נשמע את השמות של משפחת לפיד-שלום-סער..ואחר כך נתפלא איך הם ממשיכים לשלוט עלינו חמשים שנה.

deebeebee

New member
אז אולי תפנה

ליאיר, סילבן וגדעון ותדרוש מהם שיתפטרו...

עמיקם10

New member
זה לא שייך ואת גברת לפיד

שמענו ב'הרצאה' על כלום. ואם שמעת פעם את המושג הון-שלטון במקרה זה זה שלטון -תקשורת.
תחום אפל בו אי אפשר לקבוע האם הכשרון והחכמה קובעים את הרייטינג המצופה מהמגישות או השם הידוע.

עמיקם10

New member
הפניה של אומ"ץ בענין התקשורתי של נשות השרים

אומ"ץ ביקשה מאבי צבי מנכ"ל ערוץ 2 לשקול מחדש את תכנית הטלוויזיה המשותפת של ג'ודי שלום ניר מוזס וליהי לפיד
27/08/2014
בפנייה של תנועת אומ"ץ אל אבי צבי מנכ"ל ערוץ 2 כותב יו"ר הנהלת התנועה אריה אבנרי:
ע"פי פרסומים בכלי התקשורת יש כוונה לכלול בשידורי ערוץ 2 בעונה הבאה תוכנית טלוויזיה בעריכתם והגשת...
ם של רעיית שר האוצר, ליהי לפיד, ורעיית שר האנרגיה והמים ג'ודי שלום ניר מוזס.
אנו מודעים לכך שלפיד ושלום ניר מוזס הינן נשות תקשורת ותיקות אך לדעתנו העובדה שבעליהן מכהנים בממשלה בתפקידים שיש להם השלכות ישירות או עקיפות לערוץ 2 פוסלת אותן מלהגיש תוכנית טלוויזיה משותפת.
אחת הדוגמאות הבולטות של ניגוד האינטרסים בנושא זה קשור בכך שדווקא בתקופה זו שבה מקבלת רעיית שר האנרגיה והמים תוכנית טלוויזיה מינה בעלה השר את מגי אסייג לחברה במועצת הנפט.
אסייג נחשבת למקורבת לאודי אנג'ל מבעלי המניות של ערוץ 2 ויש עוד דוגמאות נוספות.
אנו מבקשים ממך לשקול מחדש נושא רגיש זה ומצפים לתשובתך בהקדם.

י מ י ת 2

New member
יש כאן בעיה אמיתי אבל אני לא יודעת איך

אפשר לעקוף אותה. ג'ודי משדרת שנים אני מאזינה קבועה שלה ובכל שידור אני מוצאת עקבות לעניני מפלגה ולעניני בעלה למרות שהיא מדגישה שהיא לא עוסקת בפוליטיקה. אבל היא מכניסה זאת בצורה מתוחכמת.
לגבי ליהי לפיד נראה לי שהיא בכלל לא מסוכנת כי היא מתעסקת בעניני אויר ואוירה אני לא יודעת מה התכניות לגביה אני קוראת את הטור שלה במוסף "ידיעות הקיבוץ" ושם היא ממש לא מסוכנת...
לגבי גאולה אבן. אולי זו בעיה אבל אני מרגישה שבינתיים היא מצליחה לא רע גם להיות היא, כלומר לגעת בנושאים הרגישים שהיא עוסקת בהם וגם להיות הוגנת. גאולה היא מקצועית, היא דעתנית היא עיתונאית מעולה ואין סיבה שהיא תתפטר אולי שבעלה יתפטר זו תהיה אבידה פחות גדולה...

עמיקם10

New member
פרסומת איך שאני למדתי-איננה גלויה.

איזכור השם מהווה פרסומת.כשהולכים לקלפי- לפעמים מצביעים רק בגלל שהאיש מוכר מול היריב שאינו מוכר.
למרות שהשני לא פחות טוב ומוכשר. כמו שכתבתי הבחירות מתקרבות.

יוליקה

Member
מנהל
זו דעתך האישית - מתקרבות זה מאד יחסי

שנה...שנתיים...שלוש...

deebeebee

New member
אני לא רואה שאומץ או אתה

מתייחסים לזכותן של נשים לעסוק בכל עבודה בלי קשר לעיסוקי בן הזוג, למה על האשה לוותר ולא על האיש? ד״א, כשאביו של יאיר לפיד היה שר בממשלה, מישהו באומץ או אתה התלוננתם על כך, או שהבעיה היא רק עם נשים?

מינהר

New member
אולי באמת הגברים יכולים לוותר על הג'וב הפוליטי שלהם?

כדי לאפשר לנשים שלהם לפתח בחופשיות קריירה בתקשורת?

deebeebee

New member
זה מאד קשור

כי הסוגיה מעולם לא הועלתה כשהיה מדובר בגברים.

עמיקם10

New member
את חיברת את היותן נשים לנושא אחר.

הנושא הוא שלטון-תקשורת. כמו שיש הון -שלטון. שלש נשות שרים - מגישות תכניות טלויזיה.
זהו נושא של אתיקה ודמוקרטיה. איזה סיכוי יש למי שאין לו נגישות כזו להיבחר. עיתונאים אחדים כבר ניצלו את זה ושלי גם נבחרה לראושת מפלגה ולא כל כך הוכיחה שהיא עשויה לזה. בינתיים ביבי גם 'דפק' ליאיר ברז בצורת משרד האוצר כמו שאולמרט דפק לעמיר את משרד הבטחון. ושניהם נחשים מוכחים.אחד הורשע בבית המשפט. והשני מזגזג ידוע. שלא ידע מה לעשות מול הדעא"ע המקומי ברצועת עזה.ואם נמשיך אז כשאומרים 'ליברמן יהיה ראש ממשלה'- זה למרות המשפטים והמוצא והעילגות ומה לא. זה הכל תקשורת. וזה שמשרד החוץ דפק את היחסים עם ארדואן- על כסא נמוך-ואגב הוא לא גר בישראל. אלא במדינת האבוריג'נים.

עמיקם10

New member
שכחתי מלח ופלפל ובצל ירוק..

אגב- הורדתי 5 ק"ג.. אני אוכל ב-10 ארוחת בוקר. ב-4 לחמניה שמחזיקה אותי עד למחרת בבוקר.לפעמים מוסיף פרוסה עם קוטג' ב-21.00. רק 5-4 פעמים בשבוע ארוחת בשר ותוספות.
לגבי המצב..אפשר לאמר: בטטה.
נ.ב.
מי מבטיח שמחר חמאס לא מתחשק לו לירות שוב - ולהפסיק את הטיסות.

שנינו נמות בסוף, אתה אומלל, אני מאושר

אתה תאכל שום דבר, ותתענה ברעב.
ואני אוכל כל מה שבא לי כולל שפק ונקניק חי , רגל קרושה וכדומה, נהנה מהחיים, ואין לי גרם שומן בעורקים (גם הכרס לא מזה, אלא מהפסקת עישון אחרי 25 שנה 4 חפיסות ביום עד שכבר לא יכולתי לנשום).
ניסיתי פעם דיאטה מבוקרת (להורדת הכרס) ולא אכלתי שום בצקים, לא לחם ולא עוגות, כלום. בשישה חדשים ירדתי בשבועיים הראשונים .....4 ק"ג, וכך זה נשאר כל ששת החודשים - 4 ק"ג (שהם כידוע נוזלים), ז"א - אפס דיאטה.
(אחרי הצינטור והשתלת קוצב לב ירדתי 9 ק"ג בלי להתאמץ, רק מהסבל של שני הדברים הללו).
כי בלי ספורט אין דיאטה.

עמיקם10

New member
הסיבה האחרונה לגשת למקרר היא רעב.

אמר לי פעם מישהו. זו לא דיאטה זה כמויות קטנות לעומת העבר. פעם הייתי שוחה כל יום עד שנמאס לי ושעמם לי. הייתי רץ קצת[והולך את היתר] כשיהיה קריר אולי שוב אלך. בערד בהליכה רואים את הנוף של המדבר בראשון כמעט רק בתים-חוץ מרחוב אחד-בגבול ראשון שרואים את נס ציונה וכביש 431 שעוקף את העיר למחלף המפלצתי עין הקורא.
בגילי-[76] אני בקושי יודע מה היה בטח לא מה שיהיה.

עמיקם10

New member
בוטלה התכנית למצג בחירות-של ג'ודי-ג'ודי.

ניר-מוזס-שלום עליכם.
אז איך אשתי לא זוכרת את שמה הקודם. אולי יש לה בעית זכרון.?

למעלה