הבחנתי...

amitmis

New member
הבחנתי...

שרוב המעריצים של האוס הן בנות! אני היחיד??? למה כמעט רק בנות אוהבות את הסדרה?

shujiko

New member
אתה לא היחיד. ../images/Emo6.gif

ולמה הרוב בנות? רוב פורום הוא על כמה הוא כוסון.

Augustus Hill

New member
אנחנו מיעוט פה :X

וקיבלת תשובה

lorien

New member
לא לא. זה שהוא כוסון

זו רק תופעת לוואי. אחרי שנגמרו כל הפרקים ואין באמת על מה לדבר, אנחנו שולפות את גלגל ההצלה ומודות על כך שלפחות אפשר לדסקס על השחקן עצמו. אבל ביסודו, הפורום הוא על הסדרה.

Augustus Hill

New member
טוב, נסלח לכן :)

אבל כשהסדרה חוזרת לארץ, אתן לא מדברות על השחקן!

lorien

New member
אני לא יכולה להבטיח את זה

אבל אני יכולה לומר שכמות הסגידה לשחקן תהיה פחותה יותר מכמות הסגידה לסדרה. איך זה?

Augustus Hill

New member
סגור ../images/Emo11.gif

(חבר'ה, זה הכי טוב שיכלנו להשיג)
אגב, למה את לא באיסי?

shenava

New member
מה רע בשחקן? למה

לא לדבר עליו הוא נחמד ושחקן טוב וחמוד, כשהוא לא בסדרה האוס שם הוא נראה מבוגר בתמונות שנעמה הראתה קודם הוא ממש חמוד

Holy Crap

New member
אני לא מאמין

שזו הרבה של האנשים שרואים את הסדרה חשבתי שיעריצו אותו בגלל האופי והנה הזדעזעתי לגלות שהוא כוסון במקום פגום איפה האנשים שמעריכים את המחלה הנפשית שלו ואני בן אגב אתה לא לבד

Holy Crap

New member
כנראה שזה הגיל שגורם לך להסתכל אחרת

ישר כח נקווה שיגיע גם אליהם

נו, באמת

קודם כל, אין שום קשר לגיל. בנוסף, אני לא מאמינה שיש פה הרבה בחורות שאוהבות את הסדרה רק בגלל המראה של יו לורי, אלא הן יותר רואות את זה בגדר בונוס. אני יכולה להגיד באופן אישי שאני התחלתי לראות את הסדרה רק בגלל יו לורי, כי אני מעריכה אותו כשחקן מוכשר ומבריק ולא בגלל שהוא "כוסון" (ובכלל, המילה הזאת מאוד סתומה בעיניי).

זה באמת לא עניין של גיל

תמיד נמשכתי לאנשים "פגומים" פשוט בגלל שהם יותר מעניינים. לכן הדמות של האוס כל כך מרתקת. זה לא שהוא לא יכול לאהוב, זה לא שהוא אנטי סוציאלי, זה לא שלא אכפת לו מכלום ואין לו רגשות. אולי זה שיריון שמגן עליו, אולי זה מין משחק שהוא משחק עם העולם, קשה לי לנתח אותו ככה על רגל אחת (...). ועוד משהו - אני לא חושבת שיש הרבה בנות שחושבות שהוא כזה חתיך. משהו בדמות שלו גורמת לסקס אפיל לעלות כמה טונים, החספוס של הזיפים, המבט הכואב בעיניים, ההבעות שלו.. כשאני מסתכלת על תמונות ישנות שלו הוא לא ממש עושה לי זה, אז כנראה שזה שילוב של החיצוניות והפנימיות של הדמות שהופך את המראה שלו לנוסחה מנצחת. לסיכום: הוא כוסון.

Nagini Potter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כשרק התחלתי את הסדרה הוא לא נראה לי יפה בכללל... רק אחרי שהכרתי את הדמות התחלתי לחשוב פתאום שהוא נורא מושך

belle21

New member
אני מעריכה את מחלה הנפש שלו...

זה מה שעושה את הדמות שלו לסקסית, לדעתי. רוב הבחורות נמשכות לטיפוס הסרקסטי, מניאק אבל חכם ומוכשר... זה שהוא לא שם על אף אחד הופך אותו ל"גבר". אף אחת לא רוצה ילד לטפל בו... הדמות שלו נותנת את ההרגשה שהגבריות לא נעלמה מהעולם. אה, וזה שהוא "לא מסוגל לאהוב, לא מסוגל להיות רומנטי"- זה רק יותר מושך. בחורות תמיד מקוות שהן אלה שיצליחו לשנות את הגבר הזה, שלא מסוגל להתחייב. אז, אתה מבין, זה לא שהוא באמת חתיך (ראית אותו בסטיוארט ליטל?), הוא פשוט סקסי. וגם, הרוב בגלל הדמות שהוא מגלם. ואני חייבת להודות- זה עושה את זה גם לי...
אתה חושב שאני שטחית?

את ממש לא שטחית

את פשוט אומרת דברים חכמים ונכונים...חחח אני מקוה שזה לא עונה על ההעדרה של שטחית..

pink panther 8

New member
מעריכה את מה שאת אומרת!!

אני חושבת שהמראה של האוס מוסיף ולא מוריד מערכו של שחקן מוכשר ומקסים. הוא יודע לשחק הכל דרמה קומדיה (אקשן עוד לא ראיתי אבל לכו תדעו
) ת'אמת אני חושבת שלהתעסק ביופי שלו זה בשל מחסור בפרקים... ברגע שיתחילו לשדר את העונה השנייה כולם יפסיקו לדבר על המראה ויתחילו לדבר על הפרקים....

למעלה