הבטא הוכפלה !!!

מצב
הנושא נעול.

ס ת י ו 3

New member
הבטא הוכפלה !!!

הבטא הוכפלה !!!
והיא עכשיו 1333 (להזכירכן היא היתה 602 לפני יומיים). אני כל כך שמחה. מאחלת לכולכן שתצטרפו אליי מהר מהר... תודה על הכל

s h r o n i t

New member
נהדר ../images/Emo45.gif תמשיכי כך.

הבטא הוכפלה !!!
והיא עכשיו 1333 (להזכירכן היא היתה 602 לפני יומיים). אני כל כך שמחה. מאחלת לכולכן שתצטרפו אליי מהר מהר... תודה על הכל
נהדר
תמשיכי כך.

ytyr

New member
סתיו 3

הבטא הוכפלה !!!
סתיו 3
שמחתי מאוד לקרוא.מחזיקה אצבעות שימשיך וימשיך וימשיך כך עד הסוף... מתי את מתכננת לעבור לבקר גם בפורום השכן? מיכל

ס ת י ו 3

New member
היי מיכל

סתיו 3
שמחתי מאוד לקרוא.מחזיקה אצבעות שימשיך וימשיך וימשיך כך עד הסוף... מתי את מתכננת לעבור לבקר גם בפורום השכן? מיכל
היי מיכל
תודה, תודה, תודה. אני מבטיחה לעבור לפורום השכן ברגע שנראה שק הריון ודופק. קבעתי תור ליום רביעי הבא לרופא ואז אהיה בשבוע 5+5. עד אז את מוזמנת להמשיך ולהחזיק אצבעות

אמאלה2

New member
נפלא ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

הבטא הוכפלה !!!
נפלא

כל הודעה כזו כ"כ מרגשת אותי באופן אישי. אני שמחה בשביל כל אחת ואחת. מחכים לשמוע עידכוני אלטראסאונד ובינתיים תשמרי לנו מקום אצל השכנים

העין ה 3

New member
נהדר!!!

הבטא הוכפלה !!!
נהדר!!!
את יודעת שביום רביעי הבא תוכלי לראות שק הריון ועובר, אבל בשביל דופק זה מאוד מוקדם. דופק רואים בדרך כלל אחרי 6 שבועות מלאים +3-4 ימים ולפעמים אפילו בסוף שבוע שביעי. בכל מקרה, מחזיקה אצבעות חזק חזק.

ס ת י ו 3

New member
זהו שאני מאד מתלבטת

נהדר!!!
את יודעת שביום רביעי הבא תוכלי לראות שק הריון ועובר, אבל בשביל דופק זה מאוד מוקדם. דופק רואים בדרך כלל אחרי 6 שבועות מלאים +3-4 ימים ולפעמים אפילו בסוף שבוע שביעי. בכל מקרה, מחזיקה אצבעות חזק חזק.
זהו שאני מאד מתלבטת
האם בכל זאת לעשות US בידיעה שלא יראו דופק אבל בכל זאת לפחות אוכל לראות שק ולדעת שיש משהו בפנים ושזה לא חלום. לבקש בדיקות דם, לדעת אם אפשר להפסיק את הנרות וכד'. או.... לחכות עוד שבוע (מורט עצבים מיותר לציין)

מצב
הנושא נעול.
למעלה