הבטחה שלא תמיד מקיימת

הבטחה שלא תמיד מקיימת

אני רק רציתי להזכיר לכם שלפני שנה וחצי שאמיר פרץ הבטיח לנו שיגלח את השפם וכיום הוא שכח לגמרי מהבטחה
מה יקרה אם תפגשו אותו ??
אני אישית לא הייתי מזכיר לו (רק מתי שיהיה מתאים לזה) אלא משבח אותו על מלחמה שהוא עושה כיום
אבל רק חבל שנגמר שביתת דלק .הייתי רוצה לראות מה קורה למכוניות
ואיך יאזלו כסף מכספומטים (חסכון מושלם
לבזבזנים)

0ne Man

New member
טוב,זה ידוע לכל, שפוליטיקאים

מבטיחים הבטחות, אבל אף פעם לא מבטיחים לקיים את ההבטחות...

צלף

New member
הסתכל על חצי הכוס המלאה ../images/Emo140.gif

שהוא לא גידל זקן...

לא משנה אם הוא עם או בלי זקן

אבל הוא הבטיח ..שיקצץ שפמו !!! טוב רק חשוב לזכור שהוא בא לתמוך בנו בלי קשר לפורום .מצאתי במקרה משהו שקשורה לסל תקשורת .רצוי שתשים אותו מול גלושים

צלף

New member
כבר אז כתבתי שזה הבטחה לא ראלית

תגיד אנשים אוהבים שיגידו להם איך להתלבש או איך להראות
אז מוטב להיות מציאותיים ולא לבקש מהשומעים דברים שהם בגדר גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה, אני הצעתי אז שנבקש משהו הרבה יותר מעמיר פרץ - כמו לקצץ שערות מסביב לשפתיים, ככה שנוכל לראותם...
חוץ מזה עבדכם הנאמן הולך לו עם זקן (לא יפה
), אבל מה הוא משתדל לקצץ שערות מסביב לשפתיים...

צלף בתנ"ך כתוב

לשמשון הגיבור היה לו שיער ארוך ואמורים שזה היה הכוח שלו וברגע שמאהבהת (בעצם נוכלת) שלו גזזה לו את השיער ומתצואה לכך שישמון איבד כוחות אז גם כך .אני מאמין שאולי בזכות שפמו זה הכוח שלו ואם יגזוז .אולי יאבד כח. מי יודע??

milford

New member
סטודנטית ומרצה עם שפם עבות

אספר סיפור אמיתי באחד הקורסים למדתי אצל מרצה שהיה לו שפם עבה - כמו של פרץ ויצא לי לפגוש אותו כמה פעמים מחוץ לכתה והמרצה הזה היה גם די גבוה ואני , בעלת גובה ממוצע של 1.63 בערך ובכ"ז כל פעם שפגשתי אותו יצא לי להתכופף כדי לנסות לראות משהו מהשפתיים שלו... יום אחד המרצה לא התאפק ושאל "למה את מתכופפת כל פעם שאנחנו נפגשים?" אז, בלי לחשוב פעמיים , עניתי לו: "כי אני קוראת שפתיים ולא מצליחה לראות את השפתיים שלך בגלל השפם ואני מנסה לקרוא את השפתיים" עברו כמה ימים... הגיע מועד הקורס באתי, ישבתי וחכתי למרצה.. הגיע המרצה - עם פחות שערות בשפם...ואמר לי "כעת את רואה את השפתיים שלי יותר טוב??"" סיפור אמיתי וכל פעם שאני פוגשת את המרצה הזה , שבמהלך השנים הוריד לו את השפם לגמרי (אולי אשתו בקשה ממנו) אני נזכרת במעשה היפה הזה וזה קרה לי אצל אדם נוסף = באחד הטיולים שלי עם חברת טיולים בחו"ל היה לי מדריך עם שפם וזקן - יחי השניים - וגם אתו היה לי סיפור דומה. קורה...ולי זה קרה פעמיים ששני גברים הורידו עבורי את השערות כדי שאוכל לקרוא את השפתיים שלהם

צלף

New member
כנראה יש לך יופי מסויים ../images/Emo140.gif

אם הצלחת להשפיע על שני גברים שומעים לנגוע בקודש קודשים שלהם...
אבל תכלס, בדרך כלל שומעים לא יסכימו להתגלח או להוריד שפם בשביל סתם לקוי שמיעה, צריך לבקש דברים קטנים (דיפלומטייה) במקרה של עמיר פרץ - היה ניתן לצפות שלא יוריד את השפם, אז במקרה כזה היה כדאי מראש לומר לו אנא תוריד קצת מהשערות מעל לשפה העליונה, וזה אולי הוא היה מבצע, והיה בזה מסר לכולם

milford

New member
../images/Emo9.gifאני לא...וזה הקטע

ואגב, צלף לא תמיד זה תלוי ביופי...זה תלוי גם ביחס ובאנשים בראש ובראשונה וזה היה המזל שלי עם שני הגברים הללו אבל היו עוד כמה גברים שלא חשבו בכיוון מעניין

שיחזור על הודעה שנמחק בשוגג

הסיפור הזה ממש מזכיר לי אותה סיפור שאתי שוורצברג סיפרה על זה אני לא זוכר מתי ואיפה ספירה היא סיפרה על שמרצה שלה גילח למענה כדי שתבין אותו

למעלה