הבטחות וגברים

הבטחות וגברים

אז ככה... יש לי ידיד מאוד טוב. הוא בחור מקסים אבל .... יש בינינו קשר מאוד מיוחד וכימיה נהדרת (הכוונה בשיחות לא מעבר) אנו מדברים הרבה בטלפון ונפגשים מידי פעם על כוס קפה . בכל אופן יש לו בעיה שמאוד מעצבנת אותי כל פעם מחדש. הוא לא מחזיר טלפונים, כלומר לפעמים אני מתקשרת אליו והוא אומר לי שהוא יחזור אליי ולא חוזר רק לאחר כמה ימים. לפעמים אני לא יכולה לחכות כמה ימים כי יש לי דברים חשובים לספר לו ולכן אני שוב מתקשרת אליו ואני מתחילה לדבר איתו על זה והוא צוחק ומאוד נחמד וקשה כעוס עליו. הוא יודע איך לשחק אותה ולצאת מכל זה . גם אתמול זה קרה (הוא לא חזר אליי למרות שהבטיח) והיום נתקלתי בו יחד עם חבר שלו והייתי דיי קרירה אליו כי כבר נמאס לי. אני לא מבינה מה הקטע שלו. אז מה לדעתכם הקטע שלו?

חמודה,

לדעתי הבעיה כאן היא חוסר סימטריה. אני בטוחה, שאם הידיד היה פחות חשוב לך, לא היה אכפת לך תוך כמה ימים הוא חוזר. בסך הכל, ההבטחה "אחזור אליך" היא לא משהו מחייב, זה לא שהוא הבטיח להחזיר לך חוב כספי. יכול להיות שאת מייחסת לו משמעות גדולה יותר, ממה שהוא מייחס לך.

את לא צריכה להיות קרירה

ולעשות לו פרצופים. אפשר או לדבר על זה, או להתאים את עצמך אליו [גם להתקשר פחות].

תראי...../images/Emo41.gif

יש אנשים כאלה שלא חוזרים. גם אני כזאת, וזה לא מתוך רוע או חוסר איכפתיות או בלה בלה... פשוט המוח טרוד במיליון דברים ואז הוא שוכח, אבל עובדה שהוא נזכר אחרי יום יומיים להתקשר. אל תקחי את זה קשה, אבל אם זה חשוב לך אז תדברי איתו על זה.

עדכון יום אחרי

אז אתמול הוא התקשר לשאול למה הייתי עויינת כלפיו ועוד לא סיימתי את המשפט הוא התחיל להגיד כמה יפה וסקסית הייתי היום ושהוא מת עליי ושאני מאוד חשובה לו. אז איך אפשר לכעוס עליו. הבעיה היא שזו לא פעם ראשונה ובדרך כלל אני לא לוקחת את זה קשה אבל באותו יום היה לי מאוד חשוב לדבר איתו והוא לא היה שם בשבילי וזה הפריע לי.

Vdrums

New member
תראי, קודם כל אם הוא

מתחיל להחמיא לך ואת סותמת את הפה, אז אל תתפלאי יותר מדי. דבר שני אם אתם ידידים טובים תתפסי אותו לשיחה, אז באותו יום ספציפית, היית צריכה אותו והוא לא היה שם, אבל אל תתני לו לסבן אותך עם מחמאות, את זה תפתרי עם עצמך.

AVI0012

New member
לפי דעתי

לפי דעתי את מראה לו יותר מידאי אהבה שהוא לא ראוי לה ולכן תהיא חזקה ותיתני לו לחזר כמה פעמים ואם הוא לא מחזר אז אין לו עינין בך

אז ככה...

אני לא מעוניינת שהוא יחזר אחריי. אין בינינו מערכת יחסים כזו. אני ממשלא מעוניינת בו מבחינה רומנטית. הוא בחור מקסים ואני מאוד אוהבת אותו ואני ממש לא בקטע של לשחק איתו משחקים .

פיאנו

New member
האם את גם ידידה שלו?

האם את מתעניינת בו ומקשיבה לו באותה מידה שאת רוצה שיקשיב לך? או שאת רק טוחנת לו את המח עם סיפורים שלפעמים מעיקים עליו? את רוצה שהוא יהיה זמין עבורך בכל רגע שבא לך,ומה איתו מה עם החיים שלו? תשמעי לי לכי לפסיכולוג תשאירי אצלו 250 ש"ח הוא כבר יקשיב לך.

jessy19

New member
גברים והבטחות...

אולי הוא היה עסוק? אולי הוא שוכח? תשוחחי איתו על זה ותנסו ביחד לעבוד על חיזוק הקשר הידידותי בינכם...

Sefy

New member
אם אני מבטיח, אני תמיד מקיים!

את בטוחה שהקשר המיוחד הוא דו כיווני ?

למעלה