הבטחות לשנה החדשה :

GlasS MooN

New member
הבטחות לשנה החדשה :

נו, איך עוד לא נפתח שירשור על זה?!?!? - הנה נגמרה שנה ואחת חדשה כבר עומדת בפתח. האם אתם במתח? למה? עד כמה? אילו דברים נפלאים ומעצבנים עברו עלייכם בשנה שחלפה? מה אתם מצפים שייקרה בשנה החדשה? מה אתם תעשו למען הסביבה ? מה תעשו למען עצמכם? תתקרבו לדת? תתרחקו ממנה? בכלל מזיז לכם שעברה שנה? תמשיכו לכתוב בפורום ? תעופו כבר מאילת?

MasterD_iL

New member
תגובה בה בה

אילו דברים נפלאים ומעצבנים: השתחררתי מצה"ל, שזה הנפלא מכל. מצד שני החיים האזרחיים לא כאלה פשוטים אם אתה לא מיליונר (תגידו מה שתגידו...זה נכון. אחרי 50 מיליון בלוטו ו55 מיליון בטוטו אתמול ושבוע הבא 60 מיליון, קצת קשה לא לפנטז) מה אתם מצפים: לא מצפה....השנה היתה כל כך מלאת אירועים שכאילו הכל כבר קרה. מה תעשו למען הסביבה: אלך לשתול פרחים ועצים ואנקה את הים. מהההההה זזהההההה אורן? תתקרבו לדת? לא, טוב לא איך שאני. מקום טוב באמצע. בכלל למזיז לכם שעברה שנה? שנה אזרחית, לא כ"כ חשוב... אבל מעניין איפשהו. תמשיכו לכתוב בפורום? כן תעופו מאילת? לא זה הכל. תנסו להיות שמחים ולקוות שאף אחד לא יזכה גם ב60 מיליון שבוע הבא.

נו שיהיה...

האם אתם במתח? לא למה? ככה עד כמה? שקט, אורן אילו דברים נפלאים ומעצבנים עברו עלייכם בשנה שחלפה? לא הגעתי לירח, ואני מתכוון לתבוע את חברת בזוקה. מה אתם מצפים שייקרה בשנה החדשה? לעבור למרכז ולהתחיל ללמוד כבר. מה אתם תעשו למען הסביבה ? אתרום זרע מה תעשו למען עצמכם? אתרום זרע תתקרבו לדת? תתרחקו ממנה? כמה עוד אני כבר יכול להתרחק מהדת?...אולי בטוויסט מפתיע אני אחזור בתשובה השנה. בכלל מזיז לכם שעברה שנה? נה.. תמשיכו לכתוב בפורום ? בשביל מה משלמים לי? תעופו כבר מאילת? בעזרת ה'....(רואים? הטוויסט כבר התחיל)

למעלה