עשיתי-ניסיתי ןאילו הם דבריי
אז אכן עמדתי במשימה ועשיתי את המתכון הנל, אולללללללם- א. לא היו ברורים לי הכמיות של הסוכר והמים. כלומר מרגע התחלת הבישול שזה היום הרביעי עבדתי על פי תחושותיי, שזה אסון לכשלעצמו... לא ברור היה לי מזה ...שליש מהסוכר... ב. בסופו של התהליך טבלתי בשוקולד צימקאו- אבל זה נדבק לי לנייר אפייה וכשמשכתי אז השוקלד נשאר על הנייר ונוצרו חורים על גבי הקליפות... הטעם- אז זה אכיל ונחמד לנגיסות- אבל לא דומה לדבר שמוכרים בחנות...איפה טעיתי?