הבטחות צריך לקיים , לא?!?@

noyus

New member
הבטחות צריך לקיים , לא?!?@

על רקע השמחה שלי שנכנס החופש הגדול ..[ והתעודה טובה].. חח
אז תנסו להיזכר טוב טוב.. זו אני שהתביישתי לשים תמונה של העוגה הראשונה שלי...ובצדק.. אז הגיעו התמונות והנה הם לשיפוטכן
אקבל כל תגובה בכיף, חופש נעים...!

noyus

New member
בקשר לאיכות ה"מעולה"

התמונות צולמו מפלאפון.. אז אל תיבהלו...

noyus

New member
................./images/Emo4.gif

אין תגובות?!?......................

../images/Emo6.gif אהבתי...

את הדבר המסריח ההוא שניסה להראות כמו פרח.......... חחחחחחחחחחחחחחחח באמת ניסיתי להבין מה זה - מקפצה ? מזרקה ? גזע עץ ? תמרור..... עכשיו כשאת מסבירה לאט, אני מבינה קצת יותר מהר....
אבל את הלבבות זיהיתי מיד !
ואסיים בנימה אופטימית: אצלנו בהבטחת איכות אומרים - מכאן אפשר רק להשתפר !

אותי זה הצחיק

ובסה"כ התחלתי בציטוט של דבריך, השאר היו מלים הרבה יותר רכות. ובאמת שאני מעריכה כל עבודה וודאי עבודות ראשונות ועוד יותר עבודות מע'פנות שלא מתייאשים אחר כך....

נחמד מאד בשביל עוגה ראשונה ../images/Emo70.gif

אין ספק שעם הזמן והאימון תגיעי לתוצאות מרשימות יותר. כל הכבוד על "הקפיצה למים", אין ספק שמקומך איתנו

היי נוי

העוגה הראשונה שלך יפה מאוד אני מבינה שהכנת בצק סוכר לבד בבית, אני מעריכה אותך על זה
אני אישית מעדיפה לקנות (אף פעם לא ניסיתי להכין לבד) ואני ממליצה לך בפעם הבאה לקנות מוכן. לא ציפית את כל העוגה, נכון? רק את החלק העליון, נכון? עם הזמן תראי תוצאות יפות יותר, זה עניין של תירגול. אל תתיאשי ותמשיכי להכין, כל הכבוד!!

noyus

New member
כן הכנתי בבית ולא ציפיתי את כל העוג

ה כי לא היה לי חומר....:-\

כל הכבוד

ונראה לי ממש קשה להכין לבד בצק סוכר יפה בכלל שהצלחת ליצור מזה ,לא רע בתור התחלה תמשכי כך וללא ספק תשתפרי

העוגה הרוסה או שאני טועה?

היא נראית קצת מוחרבת. כאילו הוצאת עליה קצת עצבים
בכל מקרה, הניסיון יפה! אל תתייאשי ותלמדי מהטעויות!

noyus

New member
העוגה פשוט לא מוצלחת

תראי- אני באתי אליה יפה והיא התחילה..
אז רבנו... בתכלס העוגה סוף הדרך-רק הבצק סוכר זועתי... אין מצב שאני יחזור על הטעות הזו.....[להכין לבד]

גילגלת אותי מצחוק, הערתי את כל בני

הבית. אוהבת את חוש ההומור שלך עם הנסיון העוגות יחייכו אלייך ולא "יתחילו איתך" חחחחחחח

lorli

New member
העוגה דווקא יפה ומכאן את רק

תשתפרי. ברשותך ניסיתי לשפץ קצת את איכות התמונה כדי שיראו יותר טוב.

noyus

New member
תודה ../images/Emo140.gif-

חחח אבל היופי שלה לא השתנה........חחחחחחח

למעלה