הבטחתי , אבל....עוד לא...!

GiladTsurMayer

New member
הבטחתי , אבל....עוד לא...!

נכון , נכון שהבטחתי לפרסם את כל הציור , אבללא היה בא לי לסדר את הכל בפוטושופ , לכן - אני אראה לכם במקום עוד חלק מהציור , מקווה שזה מספק ..

moshikgulst

New member
תגיד לי, אתה בסדר?...

למקרה שלא שמת לב, זה פורום שעוסק בקומיקס ולא גלריית ציורים פרטית. אם יש לך עבודות קומיקס, אני חושב שזה יהיה מבורך שתפרסם אותם כאן. ואתה מפרסם עוד סקיצות וחושב שזה מספק מישהו??? למה מי אתה? מוביוס?

HackMachine

New member
מה כבר קרה?!

הוא דרך עליך או משהו?! אפשר להגיד דברים קצת יותר בעדינות!

GiladTsurMayer

New member
תסתכלו קצת למטה...

תסתכלו כאן למטה , יש כאן ילד נחמד שמבקש לדעת איך לצייר , ומבקש שישלחו לפורופ הזה ציורים .. ובכל מקרה , מכל ציור את יכולה לעשות קומיקס , גם אם הוא סתם נראה לך לא קשור.. כך שכל ציור מבורך , ולא רק קומיקסים ... גם אם את רוצה, אתצ לא יכולה לשים את כלללל הקומיקס , .. אז אפשר לשים דף , או אפילו סתם ציור , - והנה - זה סתם ציור ...

chatenoire

New member
תגובה

על עניין "ציור או קומיקס" כבר נערכו דיונים ארוכים מכדי לעקוב לפני שהגעת הנה, לכן לא אכנס לסוגיה הזו. גם אם ציור הוא כן לגיטימי להעלות לפורום קומיקס, לא צריך לפתוח הודעה חדשה בשביל כל סקיצה חדשה שאתה מעלה. הנה, אתה בעצמך הזכרת את הילד הנחמד שמבקש שיעלו ציורים: הוא פתח הודעה, ואפשר לשרשר את כל הציורים שאתה רוצה להעלות להודעה שלו. בקיצור: יש כאן אנשים שחושבים שזה בסדר להעלות ציורים, יש כאן אנשים שמתנגדים לזה לחלוטין, אבל כולם מסכימים שהצפה מעצבנת ולא תורמת לאף אחד.

moshikgulst

New member
למה???

למה כולם חושבים בפורום הזה שאני בחורה? אני גבר בפעם האחרונה שבדקתי!!!! אבל גלעד, בכל מקרה לא התכוונתי לומר משהו באופן אישי, פשוט יש הבדל עצום בין לספר סיפור דרך ציורים וטקסט לבין איזו סקיצה של ציור... אתה לא מסכים? למרות שלדעתי אתה מצייר מצויין והלוואי שיירבו כמוך בארצנו הקטנה.

Supermans girl

New member
שמנמן במקצת הייתי אומרת... ../images/Emo6.gif

אם יורשה לי לציין שאתה טוב בטיזרים, והמבין יבין. בכל אופן ציור טוב... ד"א- אולי תנסה לשרשר את הציור הבא שלך עם שרשור ציורים אחר כי יש דעות שונות לגביי מהות הפורום הזה, שעם כמה שטוענות שהפורום הפך לפורום ציור, אני אפילו מסכימה.

*GormE*

New member
שיעשה אפילציה

כמה שיער יש לו? זה לא אריה אני לא בקטע של לתקוף אבל אפילו אני יודעת שזה הסחפות להעלות סקיצות

למעלה