הבטחתי אז...2 קג´ מינוס!ההרגשה טובה

yellowt

New member
הבטחתי אז...2 קג´ מינוס!ההרגשה טובה

ואני מבסוטית זה לא רע בתור התחלה. קיבלנו היום את הנקודון וזה כלי עזר נפלא שמאד עוזר בקטעים שלא יודעים בדיוק כמה נקודות אתה אוכל. מקווה שההמשך יהיה כמו ההתחלה. שלכן תותי

מיקגאפ

New member
איזה יופי... אני גאה בך! ../images/Emo24.gif|כן

את רואה, המאמץ משתלם... וואוו, בטח הרגשה טובה ועוד איך. וזאת רק ההתחלה! שיהיה המון בהצלחה בהמשך. ואגב, מה זה נקודון?
מיכל

yellowt

New member
תכירי אותו ביום רביעי....

במפגש השני מקבלים אותו זה כמו מחשב כזה מקרטון שעוזר לך לדעת לפי גר´ ואנרגיה שרשום על כל מוצר שאת אוכלת כמה נקודות הוא שווה. זה מאד עוזר ואחלה כלי עזר לירידה במשקל. היום באתי הבית וישר בדקתי כמה מוצרים לפי הטבלה שרשומה עליהם למשל כמו חטיף גרנולה שאגב שווה 2 נקודות.. עכשיו מיק אני מחכה לעידכון שלך סו לונג.. תות

כלכבוד לך יפה שלי

אין אין אין כמו תותי 2 קילו זה המון!!!! תנסי לסחוב 2 קילו שומן מהקצב הביתה זה כבד זה נשפך זה לא מחמיא וזה כבר לא שלך איזה אושר

נהדר ! התחלה מצויינת...

מתקרבת לג´ינס הצמוד... בואי נחליט שעם ההגעה למשקל הרצוי אנחנו מתפנקות עם איזה בגד מושחת !!! מה את אומרת?

gal-or

New member
למה רק עם ההגעה למשקל?

על כל 5 קילו תתפנקו! זה מאוד מאוד עוזר. זה מה שאני עשיתי ודירבן אותי. עדי

צודקת בהחלט ../images/Emo45.gif.

אני מאמצת את הרעיון ומתחילה לספור את הקילוגרמים מהיום דיאטה...

חן123

New member
כל הכבוד! אני לא אגיד

"עלי והצליחי" אלא "הורידי והצליחי"
בהצלחה רבה בהמשך אגב, כמה היעד? חן

yellowt

New member
היעד הוא לפחות 20 קג´ ...אבל הולכת

צעד צעד...קודם שנעבור את ה10 הראשונים וגם כך אהיה מבסוטית. ותודה לכולם על העידוד,זה נפלא תות

איזה יופי! התחלה נהדרת!

מקווה שימשיך כך ולא להתייאש אם יהיו שבועות שבהם תרדי פחות. העיקר שתהיה מגמה כלפי מטה.

למעלה