הבטחתי את המתכון לעוגה אז.....

הבטחתי את המתכון לעוגה אז.....

זהירות - משמין נורא
בסיס ======== 6 חלבונים } } 3 כפות סוכר } להקציף } }לאפות כ-20-30 ד´ 1 אינסטנט פודינג שוקולד + } } 6 חלמונים } להוסיף בערבוב עדין לקצף } קרם חום ======== 2 שמנת מתוקה } 200 ג´ שוקולד מריר } לבשל יחד, לקרר כמה שעות ולהקציף. קרם לבן ======= 1 שמנת מתוקה } 1 כוס חלב } להקציף יחד. 1 אינסטנט פודינג וניל } ומלמעלה ======= אגוזים + סוכר מבושלים לדרגת כרמל ומפוררים. אירגון ה"סטרומנטים":- ===================== 1. אופים בצק - ומקררים. 2. את קרם השוקולד המוכן לפי ההוראות למעלה - מורחים על הבצק האפוי הקר!! 3. את קרם הוניל מורחים על קרם השוקולד. 4. מפזרים מעל לכל את פרורי הכרמל+אגוזים. חברה - שיהיה הכי בהנאה שבעולם אבל בזהירות ובמנות מה זה קטנות. ב ת א ב ו ן (לכל מי שמהסס - כשר לפסח) אורית

איזה מבאסים כאן בתפוז....

אירגנתי את המתכון כל כך יפה - והם שינו את כל האירגון אז אני מקווה שתבינו. אורית

רונית-1

New member
אוריתוש תודה על העוגה מדהימה

ואני כותבת בזמן שאני מיישרת אותה... כזאת עוגה נועדה ליישורים רק כמה שלא מיישרים זה עדיין לא ישר מספיק
וכמה רום הכנסת לקרמים ובאיזו כמות? אוריאן החליטה שזאת תהיה עוגת היומולדת שלה בעוד 6 חודשים. איך שהם גדלים מהר אוטוטו בת 11 ... נשיקה לאיתי... רוני

OBY

New member
אתם חייבים לנסות - ../images/Emo47.gif העוגות ../images/Emo45.gif

amnon_p

New member
הי לכולם ../images/Emo127.gif

לאחר טעימה, אני ממליץ בכל פה אבל להזהר, זה ממכר ועמוס קלוריות. אז תהנו ושיהי לכולנו חג שמח ושקט. אמנון

רוייקו

New member
ואת פשטידת הגזר אכלו אתמול והיום ../images/Emo104.gif

בני משפחתי להתפאר !!! לבסוף הכנתי פשטידת גזר מעולה, לפי מתכון של גומל, אלא ששיניתי בה רק את הקמח הרגיל לקמח כשר לפסח. אויי, איזה עייפות גורם לי האוכל של פסח.

למעלה