הבטחתי המשך לחידון...חלק 2 הנה בא!

הבטחתי המשך לחידון...חלק 2 הנה בא!

החידון ממשיך לכיוון אחר לחלוטין: 1-האם יש לכם חבר אחד טוב או כמה חברים שהם פחות או יותר באותה רמה? 2-האם אתם מגדירים עצמכם בעלי "ראש פתוח"? אם כן, במה זה מתבטא? 3-אם הייתם צריכים לבחור חלום אחד בעולם להגשים-מה הוא יהיה? 4-מי הדמות שהכי השפיעה עליכם בחייכם? 5-איפה אתם רוצים לראות את עצמכם עוד נניח 5 שנים? ועוד 10 שנים? עוד 30 שנים? 6-איזה בעל חיים הייתם רוצים להיות לו יכולתם לחזור בגלגול הבא כאחד, ומדוע? מה נראה לכם שזה יכול לספר עליכם? סורי על החפירות...תהנו

ממשיכה לענות

1- כן. יש כמה חברות נפש. מאופיינות רובן ככולן בכנות, עדינות, נתינה אינסופית. 2- לפעמים. כן אוהבת לנסות דברים חדשים, אבל לא אוהבת שכופים עליי שינויים בלי שאני מוכנה להם. מסוגלת לקבל דעות שונות ואנשים שונים ממני. 3- שלא יהיה רעב בעולם (פולניה קלאסית). 4- אחותי. לימדה אותי, בלי שהייתי מודעת לכך, להיות מאושרת במה שיש לי ולדעת לקבל גם אנשים חריגים. 5- בעוד 5 שנים: דוקטור להנדסת רקמות (אמן!) עם מישהו טוב לצי, שלא התפשרתי כשבחרתי בו. בעוד 10 שנים: כבר עם משפחה, ובית שכיף להתעורר בו כל בוקר, מחנכת את הילדים חינוך ביתי (בשאיפה). בעוד 30 שנה- אחרי שהרווחתי את לחמי ביושר, ואפשר להגיע למנוחה ולנחלה: לפתוח חנות של אמנות ותכשיטים, ולמכור גם עוגות, עוגיות, לחמים ביתיים וריבות. בלי לחץ. 6- הייתי רוצה להיות פרפר. אני אהיה כל כך יפה, שאף אחד לא ירצה להרוג אותי. חוץ מזה שאני לא אשתעמם בחיים, כי עד שאני אמצה אותם, הם כבר ייגמרו.

יאללה, נזרום איתך,

1-האם יש לכם חבר אחד טוב או כמה חברים שהם פחות או יותר באותה רמה? יש לי כמה חברים ממש קרובים, השאר פחות, 2-האם אתם מגדירים עצמכם בעלי "ראש פתוח"? אם כן, במה זה מתבטא? התשובה שלי מתחלקת לשנים, אני ראש פתוח בנוגע לשיטות עבודה ולמידה של דברים חדשים, מחד, אך אני מאוד שמרן בכל מה שקשור לדת, מסורת, וערכים, מאידך, ליברליות עבורי זה קללה, 3-אם הייתם צריכים לבחור חלום אחד בעולם להגשים-מה הוא יהיה? AH 1z viper שזו גירסא משודרגת ומהירה יותר לקוברה, ואיתו מתחיל לצאת למסע נקמה ארוך ואכזרי,
סתם, החלום הוא חווה בטקסס עם בית שנמצע באמצע שום מקום, עם טנדר ליציאה בערב, טנדר לעבודה ביום, ושבי בלייזר לטייל בכיף, 4-מי הדמות שהכי השפיעה עליכם בחייכם? אחלק את התשובה לשני חלקים, בחיים דמויות מהסביבה הקרובה: בילדות: סבתא שלי, בנעורים: הקבלן שעבדתי אצלו, בצבא: המ"מ אחרי הצבא: הקבלן שאני עובד איתו כיום, דמויות שהשפיעו עלי מסרט/ספר/סדרה בילדות: moto מהסדרה "biker mice from mars" B.A. מהסדרה "צוות לעניין" וKITT מ"אביר על גלגלים" בנעורים: סטרינגפלו הוק מהסדרה "זאב אוויר" הבלש מלדריק לואיס מ"רצח מאדום לשחור" וויני טרנובה מ"סוכן סמוי" בבגרות: הדמות של דויד סטרלינג מהספר "מפקד הרפאים" מנחם בגין לאחר שקראתי את ספר "המרד" ועו"ד יורם שפטל מהרדיו, 5-איפה אתם רוצים לראות את עצמכם עוד נניח 5 שנים? ועוד 10 שנים? עוד 30 שנים? עוד 5 שנים: נשוי עם אישה ותינוק, עוד 10 שנים: נשוי עם אישה ו3 ילדים, ובית משל עצמי (בתקווה שיהיה בלי משכנתא) עוד 30 שנה: אם ילדי לא יגידו קדיש מעל הקבר שלי אז סביר להניח שאני אהיה בחתונות שלהם, 6-איזה בעל חיים הייתם רוצים להיות לו יכולתם לחזור בגלגול הבא כאחד, ומדוע? מה נראה לכם שזה יכול לספר עליכם? אתחיל מכך שלא הייתי רוצה לחזור בגלגול, אני רוצה לתקן את הכל בגלגול הזה! אבל אם בכל אופן הייתי מתגלגל בחיה, סביר להניח שהייתי בוחר להיות ערבי כי זאת החיה הכי קרובה ללהיות אדם
, סתם! אני הייתי בוחר כנראה להיות עיט, אצילי, עף גבוה, נאה, מה זה יכול לומר עלי? כלום! (רציתי לומר סוס, אבל עם כל האצילות של הסוס, אני שונא שרוכבים עלי
) (חפירה תחת חפירה)

למה סורי- נחמד

1-יש לי חברים שנחשבים הכי טובים, והשאר בגדר ידידים ידידות אצלי. מבלים יחד אבל לא מעבר. 2-לא תמיד, אבל כן. 3-להיות עשירה, זה יסדר לי הרבה מחשבות. 4-אבא.בלי לחשוב פעמיים. 5-עוד 5 שנים רוצה לראות את עצמי סטודנטית לרוקחות באוניברסיטה העברית, בהמשך רוקחת, וממש לבסוף לפתוח בית מרקחת פרטי. 6-אריה, סתם כי הוא בראש שרשרת המזון.ואני פחדנית.

עונהנהנה גם על זה...

1.בתקופת היסודי היתה לי חברה אחת טובה יותר מהשאר, אני בקשר עם אותה חברה אבל קצת התרחקנו, כרגע כולם פחות או יותר באותה רמה, יש כמה שקצת יותר קרובים אלי.. 2.אף פעם לא פתחתי את הראש
ולגבי השאלה, אני ראש קטן לא ראש פתוח, לפעמים אני גם עושה את עצמי לא מבינה כשאני מאוד מבינה,יותר קל ככה בחיים
3. בריאות,כי זה הכי חשוב..כל המעבר זה שטויות. 4.אמא שלי-גם לטובה וגם לרעה... 5. 5 שנים-בעלת תינוקיה משלי ,ונשואה 10 שנים-עם כמה ילדים מתרוצצים סביבי.. ו30 שנה -קשה לי לדעת... 6.אריה-כי הוא מלך החיות, ואני מלכה.

irreplacable

New member
עונה

יש לי חברה אחת שהיא יותר קרובה אליי משאר החברות. זאת חברת ילדות והיא היחידה שאני מצליחה לשתף אותה בדברים אישיים. מגדירה את עצמי כ"ראש פתוח" ברוב הדברים למשל באוכל אני מוכנה לטעום הכל, בתחום האקסטרים- לא רק שאני מוכנה לנסות הכל, הייתי רוצה לנסות הכל.. ובעוד תחומים שאני לא אפרט כאן
לבחור חלום אחד בלבד? אם זה חייב להיות בשבילי- הייתי רוצה למצוא את אהבת חיי
(וכמובן לחיות איתו חיים ארוכים משעממים ומאושרים) הדמות שהכי השפיעה עליי בחיים? קשה לי לחשוב רק על מישהו אחד שגבר על השאר. יש מספר אנשים - החברה הכי טובה, האקס האחרון, ומלאני מ"חלף עם הרוח"
עוד 5 שנים- הייתי רוצה למצוא את עצמי נשואה פלוס ילד, חיה בבית שקניתי מכספי שלי (עם עזרה קטנה של ההורים
) עם 10 חיות מחמד לפחות, עובדת בקליניקה עם משכורת גבוהה ומרגישה בטוחה בעצמי בעבודה ובכלל בחיים. עוד 10/30 שנה נראה לי רחוק מדיי.. קשה לי לחשוב על זה. לא הייתי רוצה לחזור כבעל חיים כי אז אני נידונה לסיכויי השרדות נמוכים אבל אם חייבים אז הייתי בוחרת בציפור כי זה כיף לעוף.

EdisonGirl

New member
יאללה

1-האם יש לכם חבר אחד טוב או כמה חברים שהם פחות או יותר באותה רמה? כמה חברים שהם פחות או יותר באותה רמה. קשה לי להיפתח ברמה כזו שתהיה לי "חברה טובה" (וככל הנראה, אני גם לא רוצה). 2-האם אתם מגדירים עצמכם בעלי "ראש פתוח"? אם כן, במה זה מתבטא? כן, אני אוהבת שינויים, אני מוכנה לקבל כל רעיון, ואפילו הכי מטורף שיכול להיות, ומוכנה לנסות כל דבר לפחות פעם אחת לפני שאני פוסלת אותו. גם כשאני פוסלת ונראית הכי עקשנית בעניין, בתוך תוכי אני כל הזמן עם ראש פתוח. 3-אם הייתם צריכים לבחור חלום אחד בעולם להגשים-מה הוא יהיה? לדעת לעוף (סטייל פיטר פן). 4-מי הדמות שהכי השפיעה עליכם בחייכם? אני בטוחה שזו רשת של ברנשים, אבל אחד מהם זה בהחלט הברנש משאלה 3 לעיל..
5-איפה אתם רוצים לראות את עצמכם עוד נניח 5 שנים? ועוד 10 שנים? עוד 30 שנים? עשירה מעבר לכל דמיון ועוסקת רק במה שאני אוהבת. 6-איזה בעל חיים הייתם רוצים להיות לו יכולתם לחזור בגלגול הבא כאחד, ומדוע? מה נראה לכם שזה יכול לספר עליכם? בשליפה- חתול. רק כדי ללמוד עוד על מה שעובר לו בראש הקטן והפראי שלו...

כאילו שיש לי משהו יותר טוב לעשות עכשיו...

1-האם יש לכם חבר אחד טוב או כמה חברים שהם פחות או יותר באותה רמה? יש לי חברה אחת ממש ממש טובה שלה אני מספרת הכל. מעבר לזה - יש לי עוד כמה חברים טובים שאפשר להגיד שהם "באותה הרמה". 2-האם אתם מגדירים עצמכם בעלי "ראש פתוח"? אם כן, במה זה מתבטא? אפשר להגיד. אני כן פתוחה להצעות חדשות גם אם הן נוגדות את מה שחשבתי. אני כן מוכנה להקשיב... 3-אם הייתם צריכים לבחור חלום אחד בעולם להגשים-מה הוא יהיה? שאהיה בריאה תמיד. 4-מי הדמות שהכי השפיעה עליכם בחייכם? קשה לי לבחור אחת. אני הושפעתי מהרבה אנשים , לטוב ולרע, ומכל אחד לקחתי משהו אחר. 5-איפה אתם רוצים לראות את עצמכם עוד נניח 5 שנים? ועוד 10 שנים? עוד 30 שנים? עוד 5 שנים - עם תואר ועבודה מסודרת. לקראת חתונה (או אפילו אחרי? חח) עוד 10 ו30 קצת יותר קשה לי לענות... 6-איזה בעל חיים הייתם רוצים להיות לו יכולתם לחזור בגלגול הבא כאחד, ומדוע? מה נראה לכם שזה יכול לספר עליכם? יתוש. כי אני כבר בן אדם מציק, ולעוף אני חולמת מילדות. אז זה יכול להיות שילוב טוב.

Purple Mushroom

New member
מנסה לענות למרות העיפות:

1-האם יש לכם חבר אחד טוב או כמה חברים שהם פחות או יותר באותה רמה? כן. 1. 2-האם אתם מגדירים עצמכם בעלי "ראש פתוח"? אם כן, במה זה מתבטא? כן. זה מתבטא בכל מיני התנסויות, ומסגרות, ומצבים שהייתי בעבר. 3-אם הייתם צריכים לבחור חלום אחד בעולם להגשים-מה הוא יהיה? להיות כוכב רוק, וגם דירת חדר במרכז תל אביב, ולחיות חיים בריאים, אוהבים
מוסיקליים וטובים, לאורך הרבה שנים טובות מאוד.
... 4-מי הדמות שהכי השפיעה עליכם בחייכם? ואו. שאלה קשה. אני לא יודע, או אבא או אמא. או אח שלי. 5-איפה אתם רוצים לראות את עצמכם עוד נניח 5 שנים? ועוד 10 שנים? עוד 30 שנים? עוד 5 שנים: אוי, שאלה קשה. או עדיין בדירת שותפים, אבל 5 שנים (אחורה שאני מסתכל?), כבר אהיה לקראת גיל 42, אני רוצה לראות את עצמי כבר אם יצליח בעזרת השם, רוצה לראות את עצמי במערכת יחסים יותר מוצלחת. נשוי פעם שניה, והפעם במסלול זמן טוב (מעל שנה לגור). עובד, מתפקד, וכבר עם מספיק כסף, לקנות דירה משלנו, במרכז תל אביב, (מקווה שהבת זוג העתידית, לא תתעקש על דירה יותר גדולה, ויותר כסף). שנסתדר. וניהיה באותו ראש. 5 שנים זה עוד המון זמן (כל יום קורים דברים), אז לא מסתכל עוד 10 שנים או 30 שנים. (ילדים, משפחה, עוד 30 שנים אני יכול להיות כבר סבא). 6-איזה בעל חיים הייתם רוצים להיות לו יכולתם לחזור בגלגול הבא כאחד, ומדוע? מה נראה לכם שזה יכול לספר עליכם? דרקון. כי הוא אציל ואגדי. (יש בדיחה של ידידה מאוד טובה שלי, שאומרת לי : בגלגול הבא אני אהיה גבר, ואתה אישה, כדי שאני אוכל לדפוק אותך, ולזיין אותך. ).
=] ...
=] ...

למעלה