הבטחתי!הנה!פורום להתעורר

1מאיוש

New member
הבטחתי!הנה!פורום להתעורר../images/Emo202.gif

המשחק נקרא: "חדר ניתוח" כל 3 ימים עושים חדש[אני פותחת את הנושאים!
] החוקים: רושמים שם של שיר ואת המילים שלו. אתם צריכים לנתח את השיר ולהבין בסוף מה המסר שלו.. או משהו בסגנון.. בקיצור לעשות *ניתוח!
והנה השיר הראשון- הוא יהיה עד יום חמישי ובשישי יוחלף! נ.ב. תנו תגובות לאחר הניתוח !
אל האור: כשהאש בוערת בך להגשים כל חלום בליבך יש מקום אחר בראשך שכובש ממלא את יומך והלב אומר שהזמן עובר ואתה צריך לבד שוב לקחת עוד רגע אחד כשהאש בוערת בפנים ורואה מרחבים ירוקים משהו קורה בחיים מחפש כוכבים זוהרים והלב אומר שהזמן עובר ואתה צריך לבד שוב לקחת עוד רגע אחד אל האור אל הרוח בים הכחול לעזוב את הכל מאחור לסמן אותיות על החול לעוף כמו ציפור אל האור אל הרוח ללא מעצור שום דבר לא קורא לי לחזור אל האור אל האושר עוד כשהאש בוערת בך להגשים כל חלום בליבך יש מקום אחר בראשך שכובש ממלא את ליבך כשהלב אומר אין עוד זמן אחר אלו החיים שלך תן לחופש לקחת אותך כשהאש בוערת בפנים...

1מאיוש

New member
אמממ...

זה דוגמא מהפורום שהבאתי את המשחק: זה השיר: =============================== בוא בוא חמוד בוא תיתן נשיקה לדוד כן תחייך ותגיד נעים נעים מאוד ואם תבוא לבקר קנה לו מתנה בחתונה שלך בבר מצווה שלך בברית מילה שלך הוא יתן לך מעטפה אל תסתובב עם הרבה כסף בכיסים ואם דופקים אצלך אל תפתח לזרים אם תמצא איזה חפץ חשוד אז תברח מיד אל תאמין לאף אחד כאן כל חבר בגד לא כמו אצלנו בבגדד פה כולם משקרימ'ך כל הזמן רק תשמע לנו שמע להורים יש לנו הרבה ניסיון בחיים באנו כולנו למדינת ישראל שתסתובב חופשי ותהיה מאושר שתעשה חיים אז למה אתה כאן לא נזהר אל תצרף את הקוד לכרטיס אשראי וגם אם אין אף שוטר לנהוג לאט כדאי אל תתקרב לסמים ולמפוקפקים אתה תישאר בריא עם ביטוח לאומי אתה תישאר בחיים למרות שכבר קרו מקרים בטרמפים אתה תיזהר שלא יהיה חבלן ותברר מי נוהג כי זה עולם מסוכן אם אתה יוצא אל הקרב קח מעיל דובון והוא ישמור אותך שים ת'דיסקית שלך שיזהו אותך ותילחם בביטחון רק תשמע לנו... אם אתה יוצא לטיול במדינה זרה אז את המגן דויד שלך תחביא בתוך החולצה זה מסוכן שידעו שאתה מכאן אים ישאלו אותך תגיד שאתה מיוון תגיד שאתה מסודן שלא יעשו לך עניין רק תשמע לנו... שתהיה חופשי ותהיה מאושר שתעשה חיים ותהיה מאושר שנהיה גאים ותהיה מאושר אז למה אתה לא נזהר ============================== והנה מה שאחת הבנות הגיבה: "אני חושבת שהשיר מדבר על שאפילו שאנחנו חיים בתור בני אדם חופשיים [ברוב העולם עדיין לא בכולו] תמיד נהיה מוגבלים בכל מיני צורות. כמובן מה שאמרו כאן ידידיי עוד לפניי על הקטע שהורים תמיד יגוננו על הילד שלהם שלא יפול למקומות לא רצויים. יש קטע אחד שנזכרתי בו כשהייתי בפולין לפני שנה וחצי,שביקשו מאיתנו להסיר מאיתנו כל סמל יהודי [מגן דוד,דגל ישראל],ממש היינו צריכים להחביר את השרשראות עם המגן דוד בתוך החולצות כדי שלא ידעו שאנחנו מישראל. דרך אגב בקשר לקטע של הדיסקית-לא רק בקרב שמים דיסקיות,גם חיילים ג'ובניקים [כמוני] מסתובבים קבוע עם דיסקית. אין לי יותר מדי פרשנות על השיר הזה"

למעלה