הבטחתי ולכן אקיים - כפר השעשועים

הבטחתי ולכן אקיים - כפר השעשועים

אז ככה, באלנבי הסניף נמצא אחרי (דרומית) לגרוזנברג/מאז"ה, רחוב אחד אחרי שכחתי את השם. התחפושות שראיתי היו ממש ממש ממש לא משהו. לקטנים יש דלמטי, שפן, ועוד כמה, כולן די עלובות. הבד סינטטי ונראה לי לא נעים, והמחירים מ 40 ש"ח. מה שכן, לאמהות יצירתיות יש שם אוזניים וכל מיני כתרים וכו´ בסביבות 10 ש"ח. בקיצור, לא משהו. סורי. לא קניתי.

vered4

New member
שילוב קניה ויצירה

בשנה שעברה הבת שלי רצתה להתחפש לאליס (זאת מהמשחק מחשב), לצורך זה הייתי צריכה שמלה כחולה. ושמלה- גם עולה הבד וגם התפירה, אז קניתי במבצע שמלה של תחפושת שמיים, הורדתי את כל הקישוטים והיתה לי שמלה מתאימה.אז הוספתי סינור וקיצרתי את השרוולים. בקיצור אפשר לקנות משהו ועליו לבנות תחפושת וזה יותר קל מאשר להתחיל מאפס.

תחפושות זולות

אם מחפשים תחפושות זולות ואביזרים זולים לפורים - מומלץ להגיע לרח´ מטלון בדרום תל-אביב. רח´ מטלון חוצה את רחוב הרצל ויש שם המון חנויות צעצועים. אני ממליצה על צעצועי דלאון. יש שם צעצועים נהדרים לכל הגילאים כולל אביזרים לים, צעצועי עץ, קלטות וידאו וספרים. המחירים בהשוואה לחנויות כמו שילב וטויס.אר.אס פשוט זולים.

anat30g

New member
תחפושות לפעוטות

לפני שקונים תחפושות לקטנים צריך לחשוב על הנוחיות שלהם ולא רק על היופי ובטיחות.... למשל ילד שבתהליך גמילה או נוטה לפספס לא להכניס אותו לאוברול שלם... שיהיה להם קל ללכת לפיפי... ובכלל לגיל הזה נורא קל להכין לבד... אני מוכנה לתת כמה רעיונות למי שמעונין.

רותי ע

New member
כולנו רוצים רעיונות.. ../images/Emo13.gif

נארגן מאמר לפורים עם רעיונות לתחפושות..

למעלה