הבטחתי ולכן אקיים

ריביקי

New member
הבטחתי ולכן אקיים../images/Emo26.gif

שלום לכולכם
בערך לפני שבוע וחצי כולנו התאספנו כאן ובמהירות הפכנו להיות מועדון,אז החלטתי להראות לנו איך אנחנו נראים מהצד וממש לא בכבדות. במה נתחיל
כמובן , בילדים של כולכם. פשוט מקסימים, מתוקים ,יפים ויפות ואת זה הוכיחו התמונות.כיף היה לראות איך שמישהי הראתה תמונה וכולן ישר נתנו מחמאות. תשאלו למה זה היה כיף? כי זה הראה על המון פירגון שיש פה המון אהבה ועזרה, לפחות ככה זה נראה מפה
ושוב תודה לענת על האזהרה שנתת לנו מכל מיני כאלו שרוצים לסכסך ולחבל לנו במחשב
שבישבילו אנחנו לא צריכות להתאפר ולהתגנדר כי לא כל כך בא לנו שאנחנו בבית.ותאמינו לי אפילו שהוא גולם הבני זוג קצת מקנאים בהם אחרת לא היו מאיימים לנתק אותם
אומנם אין פה הרבה גברים אבל הצלחנו למשוך כמה אז מה צריך כדיי שהם יגיעו
להיות דגם משופר של ההורים
בכל מקרה, מי אמר שקל להיות בבית?לעבוד מהבית?או להיות עקרת בית? בנינו צריך להיות איש מכירות נורא ממולח בשביל לפרסם את הרעיונות שלנו ולהצליח שבין השאר אנחנו צריכות לדאוג לבית לילדים,לכלב,לבעל ואפילו לעצמנו ואנחנו מצליחות ואפילו גאות בסטיגמה שניתנה לנו ה"עקרת בית". אז למרות שאנחנו קצת מתוסכלות מזה שאנחנו בבית עדיין לא כל כך התלהבנו שהבעלים יחליפו אותנו
,ואם כבר מדברים על הבעלים הם יצאו פה
כי כולנו הודנו בזה שיש להם היום חלק נכבד בעבודות הבית ובעזרה הכללית. בואו נדבר על המילה "הקרבה " תסכימו איתי שהיא הייתה המילה של השבוע היא הצליחה להתסיס חלק מאיתנו אבל אין אין כמו שרוני שבאה בריצה להתנצל על המילה הקשה. שוב המון המון מזל טוב לאמא ברבוע על היומהולדת דרך אגב איך היה ?מה קיבלת מתנות? ולסיכומו של סיכום נשמע להצעתה של דנה ונתחיל לשטוף סירים עם אבקת כביסה. אני רוצה לשתף אותכם שאני אישית משתדלת לאכול כמה שפחות מהעוגות והעוגיות ששרוני המתוקה שולחת פה כל הזמן כי שרוני... צריך לשמור על הגיזרה אי אפשר כל בוקר לפתוח בעוגה
אז שיהיה סוף שבוע נעים ושבת שלום אני מקווה שנהנתם מאיך שנראנו כי אני חושבת שנראנו השבוע ממש טוב
. ותמיד תמיד שלא נשכח להסתכל על חצי הכוס המלאה. שלכם בהמון אהבה
לפורום הזה ריביקי.

סאני2

New member
ריביקי.. את מקסימה!

אהבתי את הסיכום שלך... אולי תרימי את הכפפה (אם לשרוני שלנו לא אכפת) ותהפכי להיות אחראית על הסיכום השבועי... מה דעתך??

מימי 55

New member
תודה רבה נתת לי משימה קשה

אבל אני חושבת שאצליח לעמוד מה בעזרתכם.

סאני2

New member
רגע !!!../images/Emo12.gif

המשימה ניתנה לריביקי...????8 או שמה ...???? מימי וריביקי זו אותה אחת???

ריביקי

New member
הבהרה ריביקי ומימי זו אמא ובת

ריביקי זו אני הבת ואנחנו עובדות על אותו המחשב....בטעות נכנסתי בכרטיס של אמא שלי, אז קבלי את הבהרתי.ועדיין אני ריביקי לוקחת את המשימה.

נוי3

New member
ריביקי ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך!!!!!
כתבת את הסיכום השבועי (וחצי) בצורה מקסימה, המשיכי כך...

ריביקי ../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היוזמה ...ועל הכתיבה ... מקווה שתמשיכי לכתוב לנו ככה את כל סיכומי השבוע , ואנחנו כבר מסודרות

nesherkal

New member
משתתפת בתודה לריביקי.

הסיכום היה ממצה. נשמח לשמוע כך כך סוף שבוע. אם את צריכה עזרה לא תהיה בעיה לכל אחת מאיתנו להרתם. שיהיה לנו סוף שבוע נפלא

סקרלט2

New member
../images/Emo24.gif

כבר ציינתי שאני חדשה פה והסיכום שלך מאוד עזר לי להבין מה קורה פה. התרשמתי לטובה מסוג הסיכום ומהחברים במועדון. ושוב שמחה להצטרף.

../images/Emo51.gifעזרת לי

ריביקי תודה רבה לך רק עכשיו נכנסתי לפורום וכבר אני יודעת מה נעשה בו ומרגישה שאני מכירה את הנפשות הפועלות בו

שש שבע

New member
סירים עם אבקת כביסה?

מה אנחנו בתקופת האבן? לרסס סנט מוריץ מסיר שומנים מכל הכיוונים להניח במדיח, ולחכות 10 דקות לפחות עד להפעלה. זהו.

כל הכבוד וגם תודה על המילים החמות

כבר כמה ימים שאני בקושי נכנסת לאינטרנט בכלל ולפורום בפרט. רק עכשיו ראיתי את סיכום השבוע שחלף. אז לגבי היומולדת, רק רציתי להגיד, שמבחינת מתנות כולם איכזבו השנה אבל באמת שלא ציפיתי לשום דבר מיוחד. ובאמת שלכולם השנה יותר קשה מבחינה כלכלית אבל הכי הפתיע באכזבה היה האיש שלי שלא הביא אפילו כרטיס ברכה ולא שלח שום הודעה באימייל ולא השאיר איזו ברכה על המחשב. אחר כך, כששאלתי אותו על זה הוא אמר שהרגלתי אותו לזה שאני לא מתלהבת מהפתעות רומנטיות ומתנות. זה נכון, לגבי היום-יום. אבל ליום הולדת? לא להביא שום דבר??? מילא. שנה הבאה אני חוגגת 30 ואני מקווה בעצמי לעשות חגיגה רבתי.

אמא'לה ../images/Emo39.gif

את באמת צריכה להתחיל ללמוד לפרגן לעצמך... באמת הגיע זמן בגיל 30 ... אני בכל אופן מפרגנת לך עוד המון שנים של אהבה, הפתעות (רק טובות .. ואם אפשר אז רומנטיות
)... ושוב יום הולדת שמח

למעלה