הבטחתי - ולכן אקיים.

גנגי

New member
הבטחתי - ולכן אקיים.

זוכרים שהבטחתי להראות לכם את השילוט האמריקקי המופלא? אז זה לא יהיה בבתחת, אלא בטפטופים (וללא טרטופים, ותשתקי, עידן). ונתחיל במשחק: נניח אתם נוסעים ברחוב הנ"ל (שמו JFK ST, אגב, שזה רח' ג'ון פיצג'ראלד קנדי, למי שמאוד חשוב לו לדעת), שיש בו ארבעה רמזורים, תנועה מאוד צפופה וצריך לפעול מאוד מהר כדי לחנות, כי חנייה בבוסטון... טוב, אני אפילו לא אתחיל להסביר כמה זה קשה למצוא. עכשיו, אתם מחפשים חנייה, נכון? וכל חמישה מטרים יש שלטים שמסבירים איפה אפשר ואיפה אי-אפשר לחנות, וזה גם כפוף לאם יש שם או אין שם ברז כיבוי, כי ליד ברז כזה אסור לחנות באיסור חמור, וזה לא כתוב בשום מקום, את זה אתם צריכים לדעת לבד. כל שלט שונה ממשניהו, וכל כמה מטרים צריך לנסות לקרוא במהירות שיא את השלטים וללהבין אם מותר לחנות או לא, כי זה שמותר לחנות כאן ועכשיו לא אומר שמותר לחנות בעוד מטר ובעוד שעה. עכשיו, קחו לדוגמה את השלט הנ"ל. אני מבקשת שתסבירו לי אם מותר לכם לחנות שם עכשיו. הנתונים שלכם לצורך המשחק הם: היום יום חמישי, העשרים וארבעה בינואר, (שהאמריקקים, בשביל לבלבל את האוייב עוד יותר ממה שהשלטים כבר עושים בעצמם, כותבים כך: 01.24.04), יורד שלג קל, יש ברז כיבוי שניים וחצי מטרים ממקום השלט, השעה 12 וחצי בצהריים, ואתם נוהגים בוואן אמריקני (שהוא גדול ממכונית פרטית). אל תשכחו שאת ההחלטה אם מותר ואם לא אתם צריכים לעשות במהירות שיא, אם תחליטו שכן ובעצם אסור תיקנסו במאות דולרים ומכוניתכם תיגרר, כמובן, תוך דקות מרגע שהחניתם אותה, ואם תחליטו שלא אבל יסתבר שמותר, החנייה תיחטף מייד ע"י אחר. בהצלחה!

freedom rider

New member
זה קל

מותר לחנות אבל לא לעצור , אלא אם הרד סוקס ניצחו ואז מותר לנפנף בדגל אדום לבן.

אטיוד5

Active member
אמנם לקח לי דקה שלמה להחליט ...

שזה פחות מהזמן שבו באים וגוררים. ואני מניח שאם הייתי מקומי היה לוקח הרבה פחות. אז המצב הוא כזה: אפשר לחנות משמאל לשעה - השלט הירקרק. בנוסף לזה, השעה 1230 ושעות הניקוי הן 7-10. לכן כבר לא משנה שזה יום חמישי הרביעי בחודש. ושאולי כריסטמס גם לא משנה. השלג הוא רק קל, לא מצב חרום. הקיצור אפשר לחנות ישר לפנים, אבל כמובן שאסור לחנות ליד הברז מים, אבל קצת הלאה, עושים כבוד לואן. ועוד משהו חשוב שלא ציינת - אסור להחנות בצד ה"לא נכון" של הכביש, דהיינו נגד כיוון התנועה. טעיתי משהו? איך שלא יהיה, סחתין על הצילום, ותודה על שאיתגרת לי את התאים האפורים שתיכף יתברר שאולי לא נותרו לי.

סאביבית

New member
לא צריך להרחיק עד בוסטון

בהרצליה יש שלטים שהם ממש מבחן בהבנת הנקרא: אסור לחנות! פרט לימי חול, פרט לשעות 16:00-18:00, פרט ליום ו' עד 12:00, פרט למשאיות, פרט לרכב שמעל 4 טון, פרט לרכב ציבורי. ציירתי דיאגרמת ון ולא עזר, חניתי ושייחנקו.

למעלה