הבטחתי ולכן אקיים....

הבטחתי ולכן אקיים....

הבטחתי לחזור ולהגיב, אז הנה אני!! דונה - שמחתי לשמוע על השיפור במצבך. גם הדיאטה נשמעת מעניינת - עדכני אותנו איך הולך... (אני ודיאטות אף פעם לא ממש הסתדרנו, לצערי! ועכשיו בכלל אני מפצה את עצמי על הלחץ בלימודים עם מזונות לרוב...
) שירי - וואו! כמה עבר עליך כשלא הייתי פה... טוב לשמוע שאת מתחזקת ואל תשכחי - את בתחרות עם הדרי!! אז לשנס מותניים, לצבור ברזל וקדימה!! ואם כבר בהדרי עסקינן, מה שלום 2 אוספות השתן והחתולים - הדר וטלי???? בשתן שלי קופ"ח לא מתעניינת, אבל לעומת זאת מאוד שמחים שם לקבל ממני מבחנות דם לרוב. אני כבר מתחילה לחשוד שרוקחים מדמי מרקחות למינהן, ריבות ומטעמים... אגב, בבדיקה האחרונה הלבורנטית שאלה את עמיתתה "זו הבדיקה עם נייר הכסף, לא?" והוציאה 3 מלבנים קטנים של נייר כסף. אין לי מושג מה השימוש שהיא עשתה בהם בזמן הבדיקה, כי אני בשלבי התעלפות קשים כבר בזמן הכנת המבחנות והראש שלי בסיבוב של 180 מעלות הלאה משם. מישהו יודע במה מדובר?? יש בדיקות שמצריכות נוכחותו של נייר כסף או שהיא סתם הרביצה סנפה??? שירז - בהצלחה בטיפול החדש, שמחתי לשמוע שקיבלת את האישורים הנחוצים. מקווה שהוויקנד בתה"ש עזר לך להתחזק.. בטסי - אוי, הגלולות... נושא כאוב. אני עוד לא שמעתי פתרון מניח את הדעת לבעייה מלבד התקן תך רחמי הורמונלי, המתאים לנשים שכבר עברו לידה ואשר את התקנתו אני שוקלת כל חודש מחדש בשנתיים האחרונות.... מתושלח והדרוש - תודה על התגובות לגבי ה- NRI. נכנסתי לכמה אתרים בנושא ובכל אתר צויין טווח שונה כתקין. בבדיקות יצא לי: NRI = 1. לפי האתר שהדר הפנתה אותי אליו, מדובר ב NRI נמוך (מחוץ לתחום) ובאתר אחר הוגדרה התוצאה כתקינה לחלוטין. האמת, שתקין/לא תקין, עדיין לא הבנתי מה המשמעות של הבדיקה הזו בכלל... הגעתי למסקנה שאני פשוט צריכה לנסות ולהתגבר על הדחף שלי לפענח את התוצאות בעצמי (רופאה אני כבר לא אהיה!) ולהזדיין בסבלנות (בין היתר..) עד לפגישה עם הראומטולוגית. וקצת על עצמי... החרדות של תחילת שנה"ל פחתו קצת (או, לפחות, הודחקו עמוק עמוק בלא מודע!), כך שאני מצליחה אפילו להינות מהשיעורים ומהקריאה (טוב, למה להגזים?!) מחפשת במרץ קורבנות להעביר להם את בטריות המבחנים הנלמדות (בנדר, ווכסלר, רורשאך, ציורים וכדו'), כך שאם מישהו מעוניין שאלמד על חשבון ההפרעות הפרטיות שלו, ניתן לפנות אלי במסרים...
בשבוע הבא אני מקבלת מיטה זוגית חדשה וצריכה להיפטר משלי!! אם אתם מכירים מישהו שישמח לקבל מיטה זוגית ישנה אך במצב טוב (ללא תשלום, כמובן!) דברו איתי!! המסירה חייבת להתבצע שבוע הבא (כנראה לקראת אמצע השבוע!!!)
אחלה סופ"ש לכולם!!!!
אירית

אופס.. INR ולא NRI.... ../images/Emo9.gif

בעקבות הודעתה של ארץ האש, שמתי לב לטעות השיטתית שלי בהודעתי הנ"ל. טוב, אמרתי כבר שאני לא מבינה את משמעות הבדיקה.. מסתבר שגם לא את שמה...
מה שכן, הערכים אותן ציינה ארץ האש כחריגים מתחילים להדאיג אותי, בהתחשב בתוצאה שלי...
אז למרות שהבטחתי פה, קבל עם ועדה, להמתין לתשובת הרופאה - אשמח אם בכל זאת מישהו יכול להתייחס לתוצאות (הפגישה שלי אמורה להתקיים רק בעוד חודש+)

gaia20

New member
איריתוש איריתוש....../images/Emo13.gif

החתולון שלי עושה בעיות... בשבועות האחרונים הוא גילה שהוא מסוגל לקפוץ על השיש...ובכן- אמא שלי משתגעת מזה אתמול היא השאירה צלחת גדולה עם שניצלים והחצוף הקטן קיפץ לו לשיש והתחיל לזלול את השניצלים כאילו אין מחר
אמא שלי חטפה עליו עצבים והוציאה אותו לישון בגינה...(עונש על התנהגות רעה!) בכל מקרה, גם שם לא ממש רע לו...שמתי לו שמיכה שלא יהיה לו קר...מתחשבת שכמוני....אוכל...מיים... קיצר, נראה לו שהוא יבלה את רוב זמנו בגינה
בקשר לבדיקה עם נייר כסף... וואט דה פאק??? בחיים שלי לא שמעתי על בדיקה שכוללת שימוש בנייר כסף... נראה לי שהלבורנטית היתה קצת.....מסטולה.... ובקשר ל NRI, למה את מתעקשת לפענח את הבדיקות בעצמך? בטלפון אחד לרופאה, או בהודעה אחת בפורום ראומטלוגיה ויש לך הסבר מדויק חוץ מזה, שתפקידך בחיים האלו, הוא לפענח ראשים של אנשים ולא בדיקות מעבדה!!!

למעלה