הבטחתי ולכן מקייימת

sarit32a

New member
הבטחתי ולכן מקייימת../images/Emo3.gif

שלום. הבטחתי שאעדכן לגבי אי מתן אישור לחנוך ביתי לאלון. תזכורת: אריאל בתי בת 8.5 קיבלה אישור, אלון לא קיבל. כתבנו מכב נזעם למשרד החינוך שאומר, אם אנחנו טובים לחנך את אריאל למה את אלון לא? מדוע אין אנו יודעים מה הסיבות לאי מתן האישור,וכיצד מי שראתה אותו בסביבתו הטבעית אישרה בחום והועדה שראתה אותו בסביבה זרה חצי שעה קבעה אחרת מהמלצת הקבסית. ודרישה לועדה נוספת בה נקבל את הנתונים למה אלון לא קיבל אישור. ( הכתוב היה כמובן מנוסח היטב) הקצינת ביקור סדיר שלנו קיבלה הנחיה להתיחס אלינו כמשפחה שאינה שולחת את ילדה לבית ספר, הקבסית לא עשתה זאת אלא פנתה לממונה אליה וביקשה פגישה אצלנו להתרשם מאלון בביתו. היום נקבעה הפגישה. אייל (אבי אלון) תאם להגיע לעבודה מאוחר להיות בפגישה אך הגיעעה טלפון שב מקום 9:30 זה ידחה ל12:30 את כל וכניות היום זה שיבש לנו כמובן, ואייל נאלץ לא להיות כי היה צריך לחזור לעבודתו. הפגישה נערכה באוירה נעימה ונינוחא שראשית הובהר לי למה אלון לא קיבל אישור.כי הועדה התרשמה שלאלון ייטב בבית ספר לחזק את ה"כישורי למדה חברתיים" שלו. התנהל בינינו דו שיח בנושא , בנוסף היא ראתה את אלון בבית בסביבה הטבעית ואיך לא התרשמה אחרת ושינתה את דעתה לגבי מתן אישור לאלון ואמרה כשתהיה ועדה היא תתמוך במתן אישור לאלון. תאריך נקבע. מה יהיה....המשך בפרק הבא. הבטחות אמי מקיימת וכשאחזור משם אספר לכם. כל טוב

טוב לשמוע ובהצלחה../images/Emo140.gif

מה בינתים? אתם עבריינים?... יש לי שאלת כפירה: כמי שמכירה היטב את אלון בתוקף היותך אמא שלו- מה את חושבת על כישורי הלמידה החברתית שלו? נראה לך שזה סתם תירוץ או שאולי יש בזה משהו? מה אלון עצמו חושב על כל עניין החינוך הביתי והאישור (אם בכלל?) ותודה רבה על קיום ההבטחה-זכרתי אותה...

sarit32a

New member
../images/Emo3.gif

אנחנו כרגע- בהמתנה אך והיה ויהיה צורך נהיה עברינים
מה זה כישורי למידה? האם זה טוב לכולם? האם כולם נולדו באותה תבנית? אלון חושב/פועל/מתנהל/וחי לא כחלק מעדר אלא כאדם עצמאי.לכן לדעתי אין הוא יכול להכנס לקטגוריה שמשרד החינוך מנהל. (אחת הסיבות לחינוך ביתי במשפחתנו זה האנטי שלנו שהילד יהיה חלק מעדר ולא נאמן לעצמו.) לכן יש לי קושי עם המינוח כישורי למידה חברתיים. לאלון יש מעט חברים- אך יש חברים אלון משחק משחקי חשיבה ותפקידים עם חברים האם אין אילו כישורי למידה חברתיים? לא חושבת שזה תירוץ, חושבת שהם באמת חושבים כך הרי משרד החינוך חייב תבניות ומי שלא בדיוק בתבנית מהווה בעיה. כמי שמנסה לחנך על ברכי הכבוד לזולת, ונאמנות לעצמנו ולדברינו הרי לא יתכן היה שלא אשתף אותכן כאן- הרי הבטחתי..

Ella Bella

New member
כל הכבוד שרית../images/Emo42.gif

ממש חסר לי שאת לא כאן... הלכה לי ההשראה!!

באוניברסיטה הולך מצויין אבל נשאר לי

פחות מדי זמן ומרץ להשתתף בחינוך של הבן. פה הקורסים דורשים הרבה השקעה. רציתי לחקת שני קורסים אבל נאלצתי לקחת גם משרה כי אחרת לא אוכל לממן את שני הקורסים. מישרה באוניברסיטה דורשת שלושה קורסים וכך לא נשאר לי זמן לשום דבר אחר. אני מרוצה המציונים הגבוהים אבל לא מהמחיר שלהם.

צימעס

New member
מהם "כישורי למידה חברתיים"?

האם זה נושא חברתי, או אופן למידה?

לרוב הכוונה היא ללמוד איך מסתדרים

עם אנשים אחרים. משהוא שאני בטוח שלא למדתי בשום אופן בבית הספר הממלכתי כל זמן שנשארתי שם.

למעלה