הבטחתי להוריד בשבילך את הירח

אפשרית

New member
הבטחתי להוריד בשבילך את הירח

נפגשנו מזמן כרוח סערה ,התמזגנו לאחד בלי חשש, רצית רציתי פחדתי פחדת.. כך ניסינו ללכת לחזור שוב לנסות. מראש אהבה בלתי אפשרית........ עזבת כאבתי חודשים(עדין לא עבר) רציתי אותך יותר מתמיד. כשמאבדים משהו הו אז מרגישים את חסרונו..והרי היית עולם ומלואו הבטחתי שניה לפני שהלכת כי אם נשוב ונפגש את הירח לך אתן אמש שוב נפגשנו... הודעת לי על אהבה אחרת הודעתי לך על כאב שהיה כשהלכת.ספרת לי על קורותיך ספרתי לך עליי נסיתי שוב לגעת בך בנשמה שלך.. ירח יפה שלי תמיד רציתי אותך,אף בקשתי אותך להיות לי חבר לעולמים.. אתה קצת פוחד חושש.. אמש הופעת שוב בחיי אותם לילות וימים שעברו עליי במחשבה עליך בכאב הפרידה בשמחה הרגשות שהיו אותם רגעים של משבר שקולך הדהד באוזניי ..``לא להשבר, עשי מה שטוב לך`` אותם רגעים היו רגעי חסד ממך אליי(גם אם לא ידעת). חזרת אמש לחיי לא באת להתנחל לא מבטיח לי דבר(אינני מבקשת) עדין מתמוססת נמסה מתרגשת..(אתה ודאי חשבת..``היא קצת קרירה..). התעוררתי הבוקר עם זכרון אמש..שיחה עם חבר מעולם אחר,לא כלכך וירטואלי עם כל זה מאוד מאוד מסתורי... ירח יפה שלי... צא לדרך החדשה שלך עם כל הפחדים והחששות. צא למסע חייך..הרי זה מה שרצית, בדרך יחכו לך ימים יפים לילות סוערים פעמים גם שונים מוזרים ואחרים.. אם רק תרצה איהיה שם להקשיב לדעת לשתוק להיות חברה שאנסה להוריד את הירח לו רק תבקש... ואני לא מבקשת ממך אלא להשתמש בחברות שמציעה אנוכי לך שמור עליך ירח שלי...

חצי הלב שלי

הכרתי אותו כשהייתי קצת יותר צעירה אהבתי אותו אהבה עזה המבט המגע הרגש החיבה גרמו לי להרגיש הכי מיוחדת בעולם שבו אני חיה ואז אחרי תקופה לא קצרה הוא החליט שהוא אותי לא אוהב והלב נשבר ..נשבר לרסיסים החלטתי אני לא אתן עוד ללב להשבר לא אתן לאף אחד לשבור לי אותו שוב פעם לרסיסים ואהבתי אותו אהבה ראשונה הטיולים בחוף הים הפרחים המכתבים הציורים הבטחות הבטחות , אשליות חלומות זה כאב וזה כואב יש לי בשבילו עדין פינה בלב הוא האהבה הראשונה שלי הוא האהבה הכי הכי שלי והיתה לנו שרשרת משותפת חצי לב לי חצי לב לו וכל הזמן שמרתי עליה .. כל הזמן היא היתה עלי צמודה ללב שלי , צמודה אלי והיום חיפשתי אותה ולא מצאתי אכזבה , כאב פחד שזהו אני כבר לא אזכור אותו אבל אולי מצד שני אני צריכה להתשחרר כי איפשהו זה כובל אותי לעבר זה משאיר אותי חושבת על מה שהיה הזמן יעשה את שלו זה בטוח.... מחזיקה לך אצבעות שרון

למעלה