''הבטחתי להורים להיות ראש העיר''

''הבטחתי להורים להיות ראש העיר''

כותרת המצוטטת מדברי המועמד יהודה אוריאלי. הייתי בטוח שעשה בעיר אסיפת הורים, והתחייב לטפח את החינוך, ואת תנועות הנוער, את הספורט העממי - לרווחת ההורים בעיר. מקריאת תוכן הכתבה מסתבר לי שהוא הבטיח זאת להוריו - ועתה הוא פועל לקיום ההבטחה. עם כל הכבוד להוריו של מר אוריאלי, אנחנו לא חתומים על ערבות להבטחותיו השונות - הציבור לא מחוייב לקיים את ההבטחות של אוריאלי להוריו, לקרוביו או לחבריו. ובכלל, כיצד הוא הבטיח להוריו להיות ראש עירייה? מה הוא לא יודע שיש בחירות? הוא לא יודע שאסור להבטיח דברים אשר רק הציבור מחליט בהם? אז בואו נקווה ונתפלל שהבטחותיו לציבור הרחב מבוססות יותר מהבטחותיו להורים.

אל תדאג הראל ניסנוב...

לאוריאלי יש חלום אמיתי להיות ראש עיר ו"ההבטחה" להוריו אם לא הבנת ידידי המלומד היא אך ורק ציטוט נבחר שהחליט אודותיו כתב העיתון. למה שלא תמשיך להתמקד במאבקך נגד גרמן ויחצני"ה מאשר להתפרע לכל עבר ? זה לא שבאמת יש לך סיכוי כלשהו להיבחר שהרי ברור לכל וניכר מן הפוסטרים שלכם כי אתם צועדים על גב הילדים ?!

בתחרות כמו בתחרות

אינני הראל, עם זאת אני חבר טוב שלו כמו רבים אחרים בעיר הזו. כן, החברים לדרך של הראל לא מתביישים בדרכם, נהפוך הוא, ללא דאגה לרווחת לילדים, לנוער, לחיילים, לזוגות המעירים, להורים, לסבים ולסבתות - לא היו מתאמצים כל כך הרבה, איך אומרת אמא פולניה, "אני - לא צריכה כלום, הכל בשביל הילדים" הראל ואנשיו רוכבים על גב הילדים בדיוק כמו שההורים הסבים והסבתות רוכבים על הגב של הילדים, רוצים בטובתם - ומשקיעים מנשמתם, מזמנם וממונם למטרה חשובה זו. ןחזרה לעניין אוריאלי קשה לתקוף את אוריאלי, במהלך הקדנציה הוא לא הראה עודף יוזמה, אך הוכיח במקביל הגינות יוצאת דופן. אם היה קומבינאטור קצת יותר רציני אולי היה גובר גם על גרמן בבחירות הקודמות - לא סתם לוי נדבק לגרמן - מאואיאלי הוא היה מוציא לכל היותר חיוך, אולי שישיצקי ילמד אותו פרק בדילים פוליטיים - הוא היה מורה בכיר במקצוע הזה. חשוב מאד לזכור שהפעם יש עוד כוח מאד רציני בתמונה, הראל, אני תומך בו ובאנשיו - חושב שהוא יותר ראוי מכולם, ולכן מכה קצת גם באוריאלי, על אף שזה קשה - אין לי נקודות שבח ואוריאלי, מלבד הגינותו ומלבד ורדה מור - ועם זאת אין גם הרבה דברים רעים לומר עליו. אז בוא נסכים שמותר לתקוף את כולם על פי כמות המושבים המועצה הזאת על כל 8 "מכות" לגרמן, ניתן 2 "מכות" לאוראלי - ואף לא "מכה" אחת להראל. סתם...

למעלה