אני חושבת שקמח כוסמין יתאים...
לא הייתי הולכת על קמח מלא, אבל קמח כוסמין אולי כן. קמח כוסמין הוא דל בגלוטן, וזה אומר שדווקא למאפינס או עוגות בחושות יש לו יתרון. כאשר מערבבים תערובת עם קמח רגיל, תמיד צריך להיזהר לא לערבב יותר מדי כדי לא לפתח את רשת הגלוטן - כי זה מקשה לאחר מכן את המאפה (בניגוד ללחם שזה נותן לו יציבות ורשת הגלוטן חשובה ביותר) לכן נראה לי שקמח כוסמין בהחלט יכול להיות רעיון טוב במקום הקמח הלבן אגב - דודה שלי מחליפה כך את הקמח בהרבה עוגות בחושות.