הבטחתי לחבר שלי

newtone

New member
הבטחתי לחבר שלי

שאני אעלה את העניין כאן , אז כבקשתו. ב"עונותי " הרבים צרבתי לחבר טוב שלי אתOKC כמובן שהוא נהנה והכל, אבל , הוא טוען שAirbag דומה לשיר של כנסיית השכל , "למאיה יש אקדח" אמרתי לו , "אבי בבי השתגעת?!" והוא ביקש ממני שנקשיב יחדיו , אז שמענו את Airbag, ושוב , ועוד פעם , וכנראה שיש משהו בזה... אז בטח אתם מכירים כל ביט בAirbag , אז אני מזמין אותכם לשמוע את למאיה יש אקדח (אני לא אוהב את הכנסיה , אבל רק לשם הניסוי) , ולראות שיש משהוא דומה ....
J Mascis & The Fog - Wastin

Superunknown1

New member
זה הדבר

השני הכי מצחיק ששמעתי בשבוע האחרון [הדבר הראשון זה הבדיחה על הצבים
] אני שומע עכשיו את למאיה יש אקדח, וחוץ מ-מוטיב שרית חדדי עם נטייה לברי סחרוביות אני לא רואה כאן כלום, חוץ מ-גיטרה חשמלית. אפילו לא כישרון. את אייר-באג, כאמור אני מכיר כבר בעל-פה, ואין צורך לשמוע את שתיהם באותו זמן כדיי להבין את התשובה החד משמעית שלי- לא.

newtone

New member
טוב , אז קצת הכוונה

תקשיב טוב לקטע שבו הזמר מתחיל לשיר "למיה , יש אקדח" זה מאוד מזכיר את In the next war world וגם בהמשך...
כלום

polyethylene

New member
טוב, ניסיתי, באמת שניסיתי...

חוץ מהדימיון הקליל ביותר במנגינה בשורה הראשונה בלבד לא מצאתי שום דבר אחר שיכול לרמז על דימיון נוסף... אבל אני חייבת לציין שגם הדימיון הזה היה קלוש ביותר... תרגיע אותו ותגיד לו שיפסיק לשמוע את מאיה במקביל לאיירבג, ואז הכל יהיה בסדר...
לילה טוב

Fish in the sea

New member
newtone,עשית לי את הערב.

(את והפועל ת"א קבוצתי האהובה שכמעט כמעט עשו את הבלתי יאמן) בקיצר,העניין שעלה פה,הוא בדיוק הדבר שגרם לי לתת עוד צ´אנס לאוקיי קומפיוטר ומאז אני לא אותו בנאדם... שמעתי ברדיו (לא גלגל"צ כמובן) התחלה של שיר,הייתי בטוח שזה "למאיה יש אקדח" ואז הזמר התחיל לשיר ובכלל הייתי משוכנע שזה זה. המשפט הראשון פשוט היה נשמע לי אותו דבר. אחרי שתי שניות הבנתי שזה לא זה וכבר לא כ"כ שמתי לב לשאר השיר עד שבסוף השיר המגיש אמר שזה רדיוהד.הלכתי לבדוק אם יש את השיר הזה באוקיי קומפיוטר שבינתיים הספיק להעלות אצלי אבק ולהפתעתי גיליתי שזה השיר שפותח את האלבום.אז התחילה התקופה הכיפית שכל יום גיליתי עוד שיר והתחברתי לאלבום כמו שלא התחברתי לאלבום אחר עד היום. ממממ...האמת,לא מזמן שמעתי את "למאיה יש אקדח" ופתאום זה לא נשמע כ"כ דומה.אבל מדהים שאז זה היה הכי דומה בעולם. ומדהים שהעלת את זה עכשיו.החזרת אותי לתחילת כיתה י"א. לילה טוב

Fish in the sea

New member
אופס אתה בן בכלל.סליחה../images/Emo163.gif

*הדופק עוד לא הסתדר מהמשחק שהרגע נגמר.וכנראה שגם המוח עדיין לא*
travis - slide show

../images/Emo46.gif !!!no fuckin way

די צרמה לי ההשוואה הנ"ל. אישית נפגעתי. כנסיית השכל ממש לא משהו לפי דעתי ובטח שאי אפשר להשוות ביניהם בשום קריטריון שהוא ואני בכלל לא פנאטית...

Bquiet

New member
אני באמת מחבבת אותם

הקשר בין שני השירים באמת קלוש, אבל לגבי הירידות הלא מוצדקות על הכנסיה- הם להקה באמת איכותית, שאם תקשיבו לחומר המוקדם שלהם תבינו על מה אני מדברת. הם גם די דיכאוניים:))

Fish in the sea

New member
אם יותר מבן אדם אחד שם לב למשהו,

אז לא נראה לכם שאין מקום לכל הביטולים הנחרצים האלה? תגידו שלכם זה לא נשמע,לא צריך להתחיל לקטול את כנסיית השכל ולהלל את רדיוהד בהשוואה אליהם כי זה לא הנושא בכלל.אף אחד לא אמר שכנסיית השכל עושה מוסיקה כמו רדיוהד,בסך הכל דובר על משפט אחד משיר.
האנשים-בואי לאילת
חידוש מופתי.אני כ"כ אוהב את השיר הישן והמקורי והאנשים הצליחו ליצור ביצוע אפילו עוד יותר יפה.אחד הקטעים העבריים האהובים עליי.

Major Thom

New member
אררמ .. לא היללתי, לא קטלתי..

בסך הכל אמרתי שאני בקושי רואה את זה. תרגע :)
ride - seagull

Fish in the sea

New member
ההודעה לא היתה מופנית אלייך מייג´ור

אבל באמת לא הייתי רגוע. מצטער על הטון בכל מקרה. ההודעה נכתבה בשעות אחר הצהריים בהם אני מוצא את עצמי עצבני כל יום: א.או בגלל שאני עייף כי ישנתי אחרי העבודה. ב.או בגלל שכן ישנתי אחרי העבודה.כן,שינה אחה"צ גורמת לי להתעורר עצבני. ממממ...זה מעניין,אני בכלל לא אדם עצבני מטבעי. אולי המחשב לא עושה לי טוב.או העבודה.או השיגרה. מצטער,הייתי צריך לפרוק כמה דברים לפני השינה. כן,אני הולך לישון בתשע וחצי. טוב די.
ash-goldfinger
(זה שיר מעצבן או שזה שוב רק אני? זהו,לא נותן לו יותר צ´אנסים.נמאס). מזל שמחר יום חדש.

Fish in the sea

New member
וכמובן שאפילו בהודעה הזאת הצלחתי

לטעות ולשבש את כל הכוונה. כמובן שנשמט "לא" באפשרות הראשונה ללמה אני עצבני. זה ממש לא היום שלי.

למעלה