הבטחתי ליעלי2: אמפנדס
1 ק"ג קמח 2 ביצים 1/2 חב" מרגרינה מומסת 1 כף מלח מים לפי הצורך לאדות במחבת: 2 בצל גדולים 1 ק"ג בשר טחון להוסיף מלח+פלפל שחור+אבקת מרק לשים במסננת עד שהנוזלים יצאו. להרתיח 3 ביצים לביצים קשות. לחתוך את הביצים הקשות לקוביות ולערבב עם הבשר הטחון. ליצור עיגולי בצק מרודדים , למלא בתערובת הבשר,לקפל לשתים ולהדק קצוות ולטגן משני הצדדים ממש כמה דקות עד שמזהיב.(לא צריך שמן עמוק) יוצא מעולה!
1 ק"ג קמח 2 ביצים 1/2 חב" מרגרינה מומסת 1 כף מלח מים לפי הצורך לאדות במחבת: 2 בצל גדולים 1 ק"ג בשר טחון להוסיף מלח+פלפל שחור+אבקת מרק לשים במסננת עד שהנוזלים יצאו. להרתיח 3 ביצים לביצים קשות. לחתוך את הביצים הקשות לקוביות ולערבב עם הבשר הטחון. ליצור עיגולי בצק מרודדים , למלא בתערובת הבשר,לקפל לשתים ולהדק קצוות ולטגן משני הצדדים ממש כמה דקות עד שמזהיב.(לא צריך שמן עמוק) יוצא מעולה!