הבטחתי לעדכן

טלטל73

New member
הבטחתי לעדכן

סיפרתי לכן שהייתי אמורה לבצע בדיקת דם (B) ביום ראשון - 25/2/07 הבדיקה האחרונה בוצעה ביום חמישי 22/2/07 ה- B היתה 454 ביום ראשון 25/2/07 ה- B ירדה ל- 427 בינתיים החלו כאבים בצד שמאל והוחלט לאשפז אותי מכיוון שלא נצפה שק הריון תוך ריחמי וחוץ רחמי וערכי הבטא בבית החולים היו בפלאטו הוחלט לבצע לפרוסקופיה חוקרת וגרדא אבחנתית בהרדמה כללית . נלקחה חתיכה מהגרדא אך לא היתה עדות לסיס שליה בתוך הרחם ולכן עלה החשד שמדובר בהריון חוץ רחמי שאגב גם הוא לא נצפה. במהלך הניתוח נצפה כיס מרה מוגדל ואבנים הוזמן כירורג והוחלט שלא לטפל בזה במעמד הניתוח מכיוון שאני לא מעודכנת ולא חתומה. רק בעוד חודש לאחר שהגוף יתאושש יוכלו לטפל בזה. לאחר הניתוח קיבלתי זריקת מתותרקסט. בקיצור עברתי חוויה מאוד לא נעימה. היום השתחררתי מבית החולים. שיהיה לכן חג פורים שמח שנשמע רק בשורות טובות

etti34

New member
אוי, אני כל כך מצטערת לשמוע.

נשמע שעבר עליך חתיכת סיפור לא נעים. שמחה לשמוע שאת לפחות אחרי כל הסיוט הזה, ומקווה שאת מתאוששת. אני לא יודעת אם זה הריון ראשון שלך, או לא, בכל אופן דעי לך שרוב הסיכויים שלכל מה שעברת לא תהיה השפעה על העתיד שלך בתחום הפוריות. מאחלת לך שבקרוב מאוד תזכי להריון חדש, תקין, ובריא, עם סוף טוב.

טלטל73

New member
אני עדין מתאוששת

וזה לא הריון ראשון שלי ולצערי , לכל מה שעברתי השפעה ענקית אני לא חושבת שאהיה מסוגלת לעבור את זה שוב. לא בתחום הפוריות , אלא הפחד מכונן בי , אני בטראומה רצינית. תודה לך ואגב , מזל טוב.

etti34

New member
אני כל כך מבינה אותך.

בתור אחת שעברה שתי הפלות מוקדמות (אחת מהן גרידה) אני לגמרי מבינה אותך. חוויה כזו פשוט גורמת לך לפעמים לוותר על הכל רק מהפחד לחוות שוב את החוויה הקשה. אני רק יכולה להבטיח לך שהזמן בכל זאת יעשה את שלו, וככל שהוא יעבור - הפצעים יהפכו לפחות כואבים, אם כי הם ימשיכו להיות קיימים שם, איפהשהו בתודעה. קחי את הכל בקצב שלך ותעשי מה שטוב בשבילך. מאחלת לך רק טוב.

../images/Emo201.gif

מצטערת כל כך לשמוע על ההריון הלא תקין ועל כל ההתערבויות שנאלצת לעבור. האם הבטא הייתה במגמת ירידה כשהשתחררת מביה"ח? את חייבת לוודא שהיא התאפסה, ושהזריקה עושה את העבודה. מקווה עבורך להתאוששות מהירה, ושתרגישי טוב.
עתליה

טלטל73

New member
תודה עתליה

ביום ראשון נדע אם ה- B במגמת ירידה מקווה שלא אצטרך לעבור את הזריקה הזאת שוב. לפי מה שהבנתי מהרופאים הבטא אינה מתאפסת מיד , היא יורדת בהדרגה.

למעלה