הבטחתי לעשות הפסקה אבל דאלראס

ZILEVO1

New member
הבטחתי לעשות הפסקה אבל דאלראס

לא נתן לי מנוחה היום,היום שמעתי איזה שיר יפה,שמעתי אותו כמעט כל היום ואני זוכר קצת מהשיר. זה הולך ככה בערך קודם זה מתחיל בצלילים של טזורה או בוזוקי,לא יודע לא כל כך מבדיל בניהם אבל בכל זה. טטם טטלללם טטם טטללם טטם טטטללללם טטטלם טטללללם ואז אימי אינה קורמי כמאנו אנס אסוטוס יוס אפטו ספיטי מו פיגאטוס גי אפטון טופו מו מאקריה. זהו זה מה שהצלחתי ללמוד בעל פה בעצם גם משהו מהפזמון אולי זה יעזור לכם למצוא את השיר אז זה הולך ככה גיה סאנה אפוני ארגופטיכינו גיה סאנה אגינה קורמי קאמנו. איזה יופי איזה יופי,מי אמר שדלארס לא גדול שיקום.

ZILEVO1

New member
אבל אני רוצה להיות הוגן עם סטליוס

גם סטליוס שר את זה אפילו לפני דלראס.בכל אופן שניהם שרים את זה יפה מאוד.כך שזה לא חשוב העיקר התרגום.

F a d i

New member
משירי אפוסטולאקי קאלדאראס

אבל לפני שאמשיך אני חייב ווידוי קטן,ללא הצלילים ששמת לא הייתי מגיע לזה..כמעט הבאת לי לילה ללא שינה-אבל ה "טטם טטלללם טטם טטללם טטם טטטללללם טטטלם טטללללם" מאוד עזר לי :p (למען האמת לא היית פייר אינאף כי לפני צלילי הבוזוקי ישנו תקסים (25 שניות) קורע לב של חליל (או משהו ממשפחתו)) כאמור זה שיר משיריו האלמותיים של אפוסטולוס קאלדאראס האגדי למילים של קוסטאס בירבוס שם השיר EIMAI ENA KORMI CHAMENO "אימי אנה קורמי כאמינו"-אני גוף אובד לא פלא שזכרת דווקא את הביצוע של יורגוס... לילה טוב

המילים ביונית ותרגום לאנגלית-מסטיכי

Στίχοι: Κώστας Βίρβος Μουσική: Απόστολος Καλδάρας Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Νταλάρας Ειμ' ένα κορμί χαμένο ένας άσωτος υιός απ' το σπίτι μου φευγάτος κι απ' τον τόπο μου μακριά στο γκρεμό κατρακυλάω κάθε μέρα πιο βαθιά Για σένα άπονη αργοπεθαίνω για σένα έγινα κορμί χαμένο Σαν τα μαύρα νυχτοπούλια μέσα στα σκοτάδια ζω δεν υπάρχει πια για μένα σωτηρία στη ζωή το φινάλε μου θα είναι πόνος και καταστροφή Για σένα άπονη αργοπεθαίνω για σένα έγινα κορμί χαμένο Της ζωής τ' αστροπελέκια δίχως λύπη με χτυπούν μα εγώ δεν το λυπάμαι το χαμένο μου κορμί μοναχά μια μάνα κλαίω που την πίκρανα πολύ Για σένα άπονη αργοπεθαίνω για σένα έγινα κορμί χαμένο I am a body lost I am a body lost, a prodigal son, from my home departed, from my own place far away, into the ravine I am tumbling down deeper every day. For you, pitiless you, I am dying the slow death, For you, I have become a body lost. Like the black birds of night, I am living in the shadows, for me, there no longer is any salvation in life, for me, the finale will be pain and catastrophe. For you, pitiless you, I am dying the slow death For you, I have become a body lost. The thunderbolts of life are hitting me without mercy, but I am not regretting it, my lost body, I weep only for a mother to whom I caused bitter suffering. For you, pitiless you, I am dying the slow death For you, I have become a body lost.

אני גוף אבוד

אני גוף אבוד אני גוף אבוד , בן שובב נעזב מביתי ומקומי מתגלגל בתהום כל יום יותר עמוק בשבילך , חסרת לב, אני מת לאט לאט ונהייתי גוף אבוד אני חיי בחושך כמו ציפורי לילה שחורות אין בשבילי הצלה בחיים סופי יהיה כאב ואסון בשבילך , חסרת לב, אני מת לאט לאט ונהייתי גוף אבוד ברקי החיים מכים בי ללא רחמים אני לא חס על גופי האבוד אך אני בוכה רק בשביל אמא אחת שמרמרתי אותה בשבילך , חסרת לב, אני מת לאט לאט ונהייתי גוף אבוד

אנגלו/יוונית לבקשתך...תהנה

EIM’ENA KORMI XAMENO EIM’ENA KORMI XAMENO ENAS ASOTOS VIOS AP’TO SPITI MOU FEVGATOS KI AP’TON TOPO MOU MAKRIA STO IKREMO KATRAKILAO KATE MERA VATIA GIA SENA APONI ARGOPETENO GIA SENA EGINA KORMI XAMENO SAN TA MAVRA NIXTOPOULIA MESA STA SKOTADIA ZO DEN IPARXI PIA GIA MENA SOTIRIA STI ZOI TO FINALE MOU TA EINAI PONOS KAI KATASTROFI GIA SENA APONI ARGOPETENO GIA SENA EGINA KORMI XAMENO TIS ZOIS T’ASTROPELEKIA DIXOS LIPI ME XTIPOUN MA EGO DEN LIPAMAI TO XAMENO MOU KORMI MONAXA MIA MANA KLAIO POU TIN PIKRANA POLI GIA SENA APONI ARGOPETENO GIA SENA EGINA KORMI XAMENO

הביצוע של דאלרס פשוט מדהים

כנל השיר היפה הזה,יאסו זילבו כל הכבוד לך.

רוני 38

New member
זילבו ופאדי אתם עושים כאן שמח

זילבו מעניין לשמוע אותך גם שר,כמו שאתה מתאר כאן שירים. יש לציין שכל שיר שאתה מביא הוא פצצה. איזה יופי.

ZILEVO1

New member
שמח שאתה נהנה אבל לא צריך להיסחף

אני לא חושב שאם תשמע אותי פעם אחת,אתה תמשיך לשמוע יוונית,אני זייפן גדול.

Aliti

New member
עשית לי תיאבון

אפשר לדעת באיזה אלבום של דאלאראס הביצוע לשיר הזה? תודה.

F a d i

New member
O Giorgos Dalaras tragouda Kaldara

הדיסק נקרא "יורגוס דאלאראס שר קאלדאראס" משנת 1971

למעלה