הבטחתי לשוטרת אז הנה כל הסיפור

batman

New member
הבטחתי לשוטרת אז הנה כל הסיפור

את אושרית פגשתי , או יותר היא פגשה בי בחנות בגדים בקניון עזריאלי. הייתי עם ידידה והתלבטתי קשות בין ג`ינס חדש או מכנס אלגנטי יותר אך פחות שימושי. נכנסתי לתא המדידה , שכל מה שהפריד בינו לבין החנות היה וילון אומלל, והורדתי את מכנסי כדי למדוד את הג`ינס. ברווח בין הוילון לקיר יכולתי להבחין בבחורה בלונדינית וחתיכה מתעכבת קצת יותר מדי ליד בגדי הגברים וזורקת מדי פעם מבט לעבר תא ההלבשה. יצאתי כשאני לבוש בג`ינס ,שנראה מצוין ועמדתי לביקורת של ידידתי הקפדנית. הידידה לחשה לי באוזן ``בזמן שהיית בפנים , הבלונדינית לא הפסיקה להסתכל לכיוון תא המדידה , וגם עכשיו היא מסתכלת לכאן`` הסתכלתי לכיוונה ומבטינו הצטלבו. היא חייכה והשפילה מבטה במבוכה. זרקתי לכיוונה מהקצה השני של החנות ``נו , הולך?`` והורתי לכיוון המכנס הבלונדינית סימנה באצבעותיה OK והרשתה לעצמה לבחון אותי מכף רגל ועד ראש. צחקנו קצת וכעבור כמה דקות הבלונדינית נכנסה לאותו תא מדידה בו אני הייתי אך עתה אני לא הייתי זקוק לתירוץ להימצא לידו ומבעד לרווח שבין הווילון לקיר הבחנתי בה מורידה את מכנסיה וחושפת תחתוני חוטיני לבנים על ישבן חלק ומגרה. ``שלא תקבל נקע בעין`` לחשה לי ידידתי ``היא השאירה את הפתח הזה בכוונה`` הבלונדינית יצאה לבושה בשמלת מיני וורודה וצמודה שגרמה לנשימתי להעתק, היא הייתה פצצה. ``נו הולך?`` הבלונדינית פנתה אלי באותם מילים ``וואוו `` לא יכולתי להסתיר את התלהבותי, לפעמים פשוט אי אפשר להישאר קול. היא חייכה ``יש לך טעם טוב, אני חושבת שאקנה את השמלה הזו`` ``אני מקווה שאת לא מתכוונת לצאת איתה לרחוב `` הערתי בקול שקט ``למה`` היא הסתובבה אלי והתקרבה לפני ``יהיו הרבה תאונות דרכים בגלל השמלה הזו `` עניתי והיא צחקה ופנתה לקופה. כאשר יצאתי מהחנות הבלונדינית כבר לא הייתה שם ואני נפרדתי מידידתי שהייתה חייבת לחזור לעבודה. תוך כדי שאני מסתובב לי בין החנויות, הבחנתי בשמלה הוורודה בין האנשים. ניגשתי אליה ואמרתי אני רואה שהחלטת ללבוש אותה מיד. ``כן `` היא הייתה מרוצה מהרכישה ``זה עושה פחות או יותר את האפקט שאמרת`` מכאן השיחה קלחה ואני הזמנתי את אושרית לקפה בקומה העליונה של הקניון. תיארתי לי שלאושרית יש חבר אז הרגשתי חופשי יותר לדבר איתה על סקס מתוך ההשערה שלא נגיע למיטה יחד אז אפשר לשחרר את הלשון. סיפרתי לאושרית בין היתר על עיסוקי בשעות הפנאי ועל הפורום והצעתי לה להיכנס אליו מדי פעם, לקרוא ואולי לכתוב משהו. ``אני ממש לא טובה בזה`` היא התנצלה ``אינטרנט זה לא הצד החזק שלי`` אני הארכתי בהסברים על צ`טים ופורומים ועמודי ווב והיא קטעה את השטף ``אני צריכה לזוז, יש לי עוד להחליף בגדים לפני שאני זזה לעבודה`` אושרית התכוונה לעבודתה כמלצרית באחד הפאבים ברחוב יהודה מכבי. כדרכי בקודש הצעתי לאושרית טרמפ הביתה בטענה המגוחכת שאני גר בכיוון ממילא וזו לא סטיה מהדרך אלי הביתה. אושרית הסכימה ושנינו עשינו דרכינו לחניון העצום שמתחת לביניני עזריאלי. בעודינו במעלית הבטתי שוב על גופה המטריף וחייכתי. היא הביטה בי ``מה, על מה אתה מסתכל `` ``על השמלה הזאת`` עניתי בלי לחשוב ``היא עושה אותך פשוט כוסית`` יצאנו מהמעלית והתחלנו ללכת בין המכוניות, ``לכי קצת לפני, אני רוצה לראות משהו`` ביקשתי היא התקדמה, צעדה מספר צעדים ושאלה ``מה אתה רואה`` ``את יודעת שרואים את הקו של התחתונים שלך?`` ``כן`` היא ענתה בחיוך ``ראיתי את בחנות, אבל אם מקצרי את השמלה קצת אז רואים פחות`` ותוך שהיא מדברת , הדגימה אושרית את הקיצור והרימה את השמלה קצת, חושפת ירכיים שפשוט מתחננות למגע. התלוצצתי איתה ``כן , כמובן , ככל שמקצרים יותר רואים לך פחות `` היא המשיכה ללכת והרימה את השמלה עוד קצת, עכשיו כבר אפשר היה להבחין בקצה פלחי התחת הבהירים שלה, מבצבצים מתחת לשמלה ``אושרית `` נזפתי בה ``מה את עושה, יש פה אנשים`` היא הסתובבה ונשענה על המכונית שמאחוריה ``אתה מפחד או מה`` והרימה את שמלתה עוד קצת. ראיתי את קצה תחתוניה המכסים את ערוותה. התקרבתי אליה ``את מנסה לשגע אותי ?`` ``המממ `` היא אימצה מבט של ילדה טובה רעה ``אולי....`` את המשך דבריה קטעתי על ידי נשיקה צרפתית ארוכה ורטובה. לשוני גיששה בתוך פיה והיא נענה לי ברעב בולט. ידי חפנו את עכוזיה והצמידו את יריכיה אלי בחוזקה. היא התנשמה בכבדות תוך כדי שלשונה מתפתלת עם לשוני . ``אני לא חושב שנמשיך את זה כאן`` גיליתי כוחות ריסון עצמי אדירים ``אתה צודק `` היא ישרה את שמלתה ``אבל אני חייבת להגיע הביתה להחליף, תבוא?`` נסענו אליה ובדרך עוד גיששתי בין רגליה וגיליתי פינה לוהטת שרק קוראת לי לבוא. מיד כשניכנסנו לדירתה הקטנה בדרום העיר, אושרית נצמדה אלי שוב והמשיכה את נשיקותיה החמות כאיו לא הפסקנו. משכתי את שמלתה על ראשה והיא נותרה בתחתונים הלבנים, סובבתי אותה כך שתהיה עם גבה אלי, הצמדתי את פי לצווארה וידי האחת החלה לעשות את שדיה , חשתי את פטמותיה הקטנות מתקשות למגע אצבעותי. ידי השניה החליקה במורד בטנה וליטפה את גבעת האהבה של אושרית מבעד לתחתון. אושרית התנשמה במהירות , היא אחזה בידי והכניסה אותה אל מתחת לתחתון. חשתי בחום וברטיבות באצבעותי ומיד התחלתי לאונן לה עם שתי אצבעות בחוזקה על הדגדגן. רגליה לא נשאו אותה והיא רצתה ליפול עלל השטיח אך אחיזתי החזיקה אותה בעמידה במשך העינוג הרצוף. ``אני גומרת, אני גומרת `` היא אמרה לתוך אוזני וסגרה את רגליה על כף ידי בעוד שתי אצבעותי מועכות ומעשות את הדגדגן שכבר התמלא והאדים כולו. עברנו לחדר השינה שלה למיטת פוטון נמוכה, אושרית זינקה לתוך מיטתה המוכרת ואני הצאתי מתוך התיק שלי את המצלמה הדיגיטלית. ``מה זה`` היא הזדקפה במיטה ``אתה מצלם אותי? אותנו??`` ``כן`` עניתי ברוגע ``למה לא`` היא היססה לרגע ושאלה ``אז מה , לעשות פוזות?`` ``איך שאת רוצה`` שמחתי אושרית התמקמה על ארבע מולי והתחילה להתפתל אל מול המצלמה, חושפת את עצמה יותר ויותר ומתגרה מהתחושה שהיא אובייקט לצילום עירום. ראיתי איך היא עוצמת את עינייה בזמן שהחדירה לעצמה אצבעות לכוס ומאוננת כבר לא למצלמה אלא בשבילה. אחרי סדרה של תמונות היא קראה לי למיטה ``חרמנת אותי לאללה עם הצילומים האלו, בחיי שלא הרגשתי ככה אף פעם`` היא השכבה אותי על גבי ומשכה את מכנסי והתחתונים שלבשתי מגלה את הזין שלי שעמד קשה וזקוף. בלי להמתין שניה , אושרית התנפלה על הכלי שלי במציצה פראית , מכניסה את כולו לתוך פיה וגרונה, יונקת את כל אורכו בשקיקה ובקצב הולך וגובר. הרמתי את ראשי וראיתי איך הזין שלי נעלם בתוך פיה ואת הבעת העונג על פניה בזמן שהאיבר שלי מילא את חלל הפה שלה. חשתי בפעימות הזרע הולכות ומתקרבות ונמתחתי כולי, אושרית חשה בכך גם ועברה לשיפשוף הזין שלי בידה עד שהתזתי את זרעי על החזה שלה וגופי חזר לרפיון המהנה שלאחר הגמירה. שכבנו כך כמה דקות בעיניים עצומות כשהרגשתי את האגן של אושרית נע באיטיות כלפי הרגל שלי. ``אני רוצה עוד`` היא לחשה אלי כשפקחתי את עיני . ``אין בעיה`` אמרתי וזינקתי לישיבה על הברכיים, משכתי את אושרית לשכיבה על הגב ופישקתי את ברכיה. היא הבינה את העומד להתרחש ועצמה עיניים בצפייה לעינוג המתקרב. הבאתי את ראשי לבין רגליה ושמעתי את נשימותיה מתגברות כשלשוני החלה לגשש מסביב לשפתי הכוס. בבת אחת חדרתי עם לשוני לתוכה והיא נאנחה עמוקות בעת שלשוני דפקה את החור הרטוב והצמא שלה. המשכתי בירידה המשובחת וחשתי איך הזין שלי מתעורר לחיים, מיהרתי להיסתובב לתנוחת שישים ותשע ואושרית הבינה מיד את המוטל עליה והחלה למצוץ את הזין שלי בהתלהבות. ``אני רוצה אותך בתוכי `` שמעתי את אושרית מבקשת קמתי ממנה והשבתי אותה על בטנה ``מאחורה זה בסדר ?`` שאלתי בלחש ``ממממ זה מצויין , בתחת.`` אושרית הניחה את ראשה על ידיה ופישקה את רגליה האמת שלא התכוונתי לתחת אבל אם היא מציעה, אני בטח לא אסרב. מיקמתי את עצמי מעל ישבנה המבקש והורדתי את הזין שלי מעל פי הטבעת של אושרית עד שהוא לחץ עליו בכוח. ``כן `` אושרית ביקשה שאמשיך הגברתי את הלחץ והרגשתי איך הכלי שלי חודר לאט לאט לתוך חור התחת של אושרית, מרחיב את פי הטבעת ומביא את אושרית לאקסטזה של הנאה. אושרית נענתה לחדירה האיטית שלי בהרמת התחת אלי וזירוז של החדירה האנלית. המשכתי להחליק את עצמי לתוכה עד שכל הזין שלי היה נעוץ בתוך התחת שלה. חיכיתי קצת והתחלתי בתנועות עולות ויורדות לתוכה ואושרית גנחה מהנאה . היא גמרה עוד פעמיים תוך שאני נכנס ויוצא מישבנה עד שאני שלפתי את הכלי שלי ושפכתי על גבה ועכוזיה. היא הסתובבה אלי עם חיוך על פניה ``אאאוווחח זה היה טוב`` ``טוב מאד אפילו`` עניתי לה ונישקתי אותה. נשארנו כך עוד זמן קצת עד שאושרית נזכרה שיש לה עבודה וגירשה אותי אחרי מקלחת זריזה משותפת. לכם קוראים יקרים , אני מציג חלק קטן מהתמונות שלכם העטלף

למעלה