הבטחתי עדכון לעוף עם קינואה
מעט שמן מרוסס או מרוח בתחתית קדרה רחבה ונמוכה (אפשר בכל סיר). שכבה ראשונה עיגולי בצל רבים (אפשר קצוץ למי שרוצה), שכבה שנייה תערובת מתובלת של 2 כוסות קינואה וחצי כוס אורז בסמטי - אפשר לשנות את היחס כרצונכם - אני תיבלתי כמו טבית, מלח, פלפל שחור, בהרת וקינמון. מעל להניח עוף מתובל. השתמשתי בכרעיים. שמתי מים רותחים כמו לאורז רגיל, והוספתי באמצע עוד קצת, כי פתחתי לקראת הסוף וראיתי שהקינואה שלמעלה לא מבושלת מספיק. הקינואה מתבשלת לאט יותר מהאורז וזקוקה לקצת יותר מים (במאכל הזה). סה"כ היה על הכיריים כשעתיים פלוס. ההמלצה שלי: פשוט להכין את זה כפי שאתם מכינים טבית פתוח (לא עוף שלם), עם קצת יותר מים. אגב, אם מבשלים חצי בישול את הקינואה אפשר לדעתי גם למלא עוף. טרם ניסיתי. טעים.
מעט שמן מרוסס או מרוח בתחתית קדרה רחבה ונמוכה (אפשר בכל סיר). שכבה ראשונה עיגולי בצל רבים (אפשר קצוץ למי שרוצה), שכבה שנייה תערובת מתובלת של 2 כוסות קינואה וחצי כוס אורז בסמטי - אפשר לשנות את היחס כרצונכם - אני תיבלתי כמו טבית, מלח, פלפל שחור, בהרת וקינמון. מעל להניח עוף מתובל. השתמשתי בכרעיים. שמתי מים רותחים כמו לאורז רגיל, והוספתי באמצע עוד קצת, כי פתחתי לקראת הסוף וראיתי שהקינואה שלמעלה לא מבושלת מספיק. הקינואה מתבשלת לאט יותר מהאורז וזקוקה לקצת יותר מים (במאכל הזה). סה"כ היה על הכיריים כשעתיים פלוס. ההמלצה שלי: פשוט להכין את זה כפי שאתם מכינים טבית פתוח (לא עוף שלם), עם קצת יותר מים. אגב, אם מבשלים חצי בישול את הקינואה אפשר לדעתי גם למלא עוף. טרם ניסיתי. טעים.