הבטחתי פוקאצ'ות, לא?
אז הראל שלי ביקש לגן פיתה זעתר (כך הוא קורא לזה) הייתי מכינה לו על פיתה רגילה. החלטתי להכין לבד. והרי התוצאה. הבצק הוא מדהים, נפלא לעבוד איתו. ממש ממש לטעים. קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים 3 כפות כפית מלח 2 כפות סוכר 2 וחצי כוסות מים 6 כפות שמן את השמרים התפחתי בנפרד מהקמח - המסה בחצי כוס מים חמימים ו2 כפות סוכר לאחר שהשמרים התפרעו היטב (כחצי שעה) להוסיף לקמח עם שאר החומרים, לשתי ביד כעשר דקות, הבצק נעים לעבודה. להניח להתפחה כפולה (כשעה), לחבוט להוצאת האויר ,עיצוב צורה ,ביצה ושומשום בהיקף ושמן זית בנדיבות וזעתר במרכז לתנור ב180 מעלות 15-20 דקות עד השחמה קלה ...לא יותר מידי לצנן על רשת איך הוא שמח לקחת אותן לגן. הכנתי לו כמה ושמתי במקפיא.