הבטחתי, קיימתי: תיירת מזדמנת - ריצה בחו"ל

מור שלז

New member
הבטחתי, קיימתי: תיירת מזדמנת - ריצה בחו"ל

ענת וכל האחרות ששאלו אותי לגבי ריצה בחו"ל, זה בשבילכן: תיירת מזדמנת - ריצה בחו"ל בקרוב זה יעלה לשוונג, אבל עד אז תוכלו לקרוא את זה בבלוג שלי. תיהנו
ואל תשכחו לשלוח לנו תמונות מהריצה כשאתן שם (גמדים קטנים, ענת, ואחרות - מקוה שהבנתן את הרמז
)

מור זה מקסים

וכמובן הכל נכון... גם ללמודות ניסיון בריצות בשדות זרים תמיד תמיד חשוב להקפיד על הכללים לריצה. זוכרת את עצמי מגיעה לעיירה באמצע שום מקום בדנבר, קולורדו ומחפשת פארק לאימון מרתון כי פחדתי סתם לרוץ וללכת לאיבוד. רק לפני מספר חודשים לא רב, הגעתי לקליבלנד, אוהיו ושוב מקום שכוח אל שבשום מקרה לא הייתי מגיעה אליו מרצון ואחד הדברים הראשונים שחיפשתי היה איפה לרוץ. אפילו בתום יום גדוש במהלך המסע לפולין כשכולם כבר הלכו לישון יצאתי לריצה באיזור בו היינו כהכנה למרתון ניו-יורק (בשנה שעברה). יש קסם בריצה אל הלא נודע, סוג אחר של אדרנלין, התעלות הנפש ורצון לגמוע עוד ועוד ק"מ ועוד נופים חדשים ולא מוכרים. חייבים לנסות כדי להבין. מקווה להביא תמונות מריצת הסימולציה בברלין...בתנאי, כמובן, שאגיע לשם בחתיכה אחת, כי נכון להיום אני מפורקת
והשבוע רק החל. אם חשבתי ששבוע של 60 ק"מ הולך להיות קליל, הגוף מסרב להסכים איתי וכנראה צבר יותר מידי ק"מ בתקופה האחרונה ומסרב לשתף פעולה ולהמשיך כתמול-שילשום... אבל אנחנו מזן אחר ולא נשבר
All the best

efroch99

New member
נפלא!!../images/Emo24.gif

עשית לי עוד יותר תאבון לעניין הזה. ספטמבר הולך להיות מעניין - גם שבוע באילת, וגם שבוע בקאן - איזה כיף! ולגבי התמונות מהדרך - ב-ר-ו-ר.... תודה רבה על כל העצות (החשובות, באמת לא חשבתי על הכל), ההשקעה, ובכלל....

נפלא, מסכימה לגמרי

והעדכונים השוטפים שלך ציננו כאן במקצת את הגיהנום של אוגוסט... וכמה חבל שלא טרחתי אף פעם לצלם במהלך ריצות התיירות המדהימות... מבטיחה לצלם בפעם הבאה

למעלה