הבטחתי קיימתי תמונות מד"א זכרון

eranlevi1984

New member
הדג של אבי צפון

אז אבי צפון הוא הפארמדיק האחראי של התחנה והוא מגדל מזה 13 שנה דג מסוג ארוונה שגדל בנהרות בדרום אמריקה והוא ממש כמו ילד בשבילו. היא אוכלת שניצלים(כמובן לא מטוגנים,היא אוהבת אותם נעים....). עד לפני תקופה היא הייתה מזנקת החוצה מהאקווריום ותחשבו מזה דג בגודל כזה(אם עוד לא הבנתם את הפרופורציה היא גדולה!) מזנק החוצה ומפרפר על הרצפה!!! חוצמזה באקווריום יש יוד דג מסוג תוכי(גומה לנמו אבל לא...) דג מנקה ועוד דג שאין לי מושג איך קוראים לו. אתם מוזמנים להגיע ולראות0חוויה!

eranlevi1984

New member
שרון42

אז ככה, האמבולנס הזה קצת ותיק(יותר מ40 אלף ק"מ) בתמונ אחריו שרון 48 שהוא יותר חדש

eranlevi1984

New member
שרון48

בעקרון בתחנה יש שני אמבולנסים כשהאחד שגרה והאחד תגבור...עושים ביניהם שבוע שבוע ואת האחד שלא שגרה גם לוקחים כונן וכו'.

eranlevi1984

New member
אבי צפון

אז זהו אבי צפון הפארמדיק האחראי של מד"א זכרון,שמהווה אחד המנהלים באיזור שרון ומוכר באיזור בעיקר בזכות אישיותו הרבגונית- מעבר להיות פארמדיק במשרה מלאה אבי הוא גם אמן ברזל מאוד מוכר שפסלים רבות שלו פזורות בישובים רבים בארץ,כמו כיכר התשעה בחדרה-פסל ענקי במרכז הכיכר ברח' צה"ל שמנציחה את זכרם של תשעה מהרוגי הפיגוע במגידו,בני חדרה. מעבר לכך אני אישית למדתי הרבה מאבי בהקשר לפתרון בעיות בחיים ואני ועוד מתנדבים רבים משתפים אותו בבעיות והוא מתנהג פשוט כחבר.

eranlevi1984

New member
חילופי משמרות

כאם החלפת משמרת לילה בבוקר,מסתיר את עצמו רוני,נהג בזכרון ו"האבא" שלי במד"א(זהו האיש שגידל אותי....)

eranlevi1984

New member
כרמלה...

אז האשה שאתם רואים כאן מדברת עם אבי צפון היא כרמלה,השכנה שלנו. בדר"כ כשאנחנו לא עושים רעש אז אנחנו ביחסי שכנות מעולים,אולם מפעם לפעם יש קצת בלאגן ואז ישר טלפון לצפון... חוצמזה מדובר באישה עם אחת הגינות הכי מטופחות בזכרון ובית שמזכיר את שוויץ(ממש פסטורליות מחוץ לתחנה)

eranlevi1984

New member
לסיכום

טעמתם במקצת את הפנינה של איזור שרון,התחנה בזכרון.באמת תחנה עם אנשים טובים,בלי בלאגנים ושטויות האופייניות לתחנות גדולות. אמנם כמות הנסיעות המבצעיות שלנו לא מרקיעה שחקים(בממוצע 2 נסיעות למשמרת,אבל יש ימים שיש 6 נסיעות ויש (כמה)ימים שאין נסיעה אחת!!!! חוצמזה ראיתם את הדג היפה באקווריום.... אתם מוזמנים לבוא לבקר ולהתנדב(יש קצת חוסר במתנדבים)!!! ערן לוי

Queen nuli

New member
זכרון שלי../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

כמה שאני מתגעגעת למקום הזה
אבל אין זמן להגיע לשם, יש לי כל כך הרבה דברים לעשות בחדרה

d d s s

New member
ערן... תמונות מדהימות!

אבי צפון צודק כשאומר ששוה לבוא לזיכרון וכל הזמן מזמין אותי. הדג באמת מפחיד כמו שאומרים עליו. התחנה ממש יפה... זה יותר בית מתחנה בעיקרון. ורותם.. עזבי אותך שטויות! מה יש לך כבר לעשות בחדרה חוץ מאשר להציק לי בקשר למ.. ולשני לקרוא שאניה. מה את מזכירות נוער היחידה או מה?

eranlevi1984

New member
מתת בזכרון בתקופות חשוכות...

היו קוראים להיות במזכירות בגידה אבל מכיוון שהיום זה לא מה שהיה פעם(שאז היה כבוד לזכרון!!!) אז אני מאחל לך שתגייסי עוד מתנדבים לתחנה(ונורמלים!) ושתדאגי לאינטרסים שלנו בחדרה..... נ.ב ד"ש לקוטיגרו(חחחח)

d d s s

New member
אני אשתדל וגם ...

QUEEN NULI (רותם קוטיגרו). חוץ מזנ יש לכם כמה מתנדבים חדשים (מרליס ומושקוביץ נראה לי) ואיך אפשר לשכוח את אשכנזי ששומר לכם אמונים.

למעלה