הבטחת הכנסה

GeorgeSoros

New member
הבטחת הכנסה

האם יש אפשרות לקבל הבטחת הכנסה במקרהויש ברשות המשפחה רכב והוא מעוקל ולכן לא ניתן למכור אותו? היכן ניתן לראות את סף ההכנסה המזכה לגימלת הבטחת הכנסה ומה שיעור הגימלה למשפחה בת 7 נפשות תודה לעונים

GeorgeSoros

New member
תודה אבל אין התייחסות תקדימית

למקרה בו יש לאדם רכב ברשותו אבל הוא מעוקל בגלל חובות ולכן הוא לא יוכל לקבל קצבה לכאורה שנית, מבחן הכנסה לא כתוב שם מה השיעור לפי מצב משפחתי וילדים שלישית, גם לא ברור גובה הגימלה לזוג עם מעל 2 ילדים והאם הגמלה גודלת לפי מספר ילדים. תודה.

haimra

New member
השאלה באם הרכב מעוקל ונמצא ברשותך

ואתה משתמש בו,או מעוקל ונמצא בידי המעקלים,ואגב למה לא למכור ולגמור עם החוב או לחילופין לפרוס אותו,כי רכב זה יפגע בך בזכות לקבל כפי שאני מבין השלמת הכנסה, לגבי מבחן הכנסה העתקתי לך מהאתר את ההגדרה שלהם: הבטחת הכנסה קצבה מלאה המשולמת לאנשים שאינם מסוגלים להבטיח לעצמם הכנסה מעבודה, כגון חולים, נכים, נפגעי עבודה או מובטלים, ושאינם זכאים לתשלומים על פי תוכניות אחרות. השלמת הכנסה קצבה חלקית המשולמת לאנשים שהכנסתם מעבודה או ממקור אחר נמוכה מרמת ההכנסה המינימלית הנדרשת למחיה (השלמה לשכר נמוך, לדמי אבטלה, לתשלום מזונות ועוד). כמוך גם אני לא מצאתי לגובה הגמלה לזוג עם 7 ילדים,ההגיון אומר שאתה זכאי לתוספת ראויה, הפשוט ביותר שאני יכול להציע לך זה לפנות לסניף הקרוב למגוריך או למענה הארצי - 08/9369696 במקרה ולא תצליח,אני אפנה למשרד הראשי בירושלים. אינני משפטן וחשוב שתדע זאת.

למעלה