הבטיחו באתר שנקבל מידע על העבודה על התקליט

מירי נ1

New member
הבטיחו באתר שנקבל מידע על העבודה על התקליט

החדש. אבל האתר לא "זז" .הכל נשאר אותו דבר, אין שינויים, קמצנות באופן אישי אני מקווה שהחומרים בתקליט החדש יהיו מקוריים ומפתיעים ולא בחירות צפויות כמו שדיברו פעם על כך שהיא מבקשת מאייה כורם שיר... נראה לי שהיא קצת נגררת בבחירות שלה.. גם בדרך שהיא מתלבשת..לאחרונה אפילו התיספורת החדשה לא מעידה על אומץ. במקומה הייתי נשארת אותו דבר או הולכת על קצוץ לגבי השיר החדש, הוא חמוד, אבל לא שורד לאורך זמן. הקול קצת ילדותי, מצועצע, חוץ מזה בראיונות אנחנו לא מקבלים שום דבר אישי אלא רק מידע סטרילי וחבל

Dug E

New member
שיער, תלבושת, הצלחת הסינגל..יש לך עוד ביקורת?

עוד לא ביקרת את עיצוב התפאורה והתאורה בהופעות האחרונות....מעוניינת? אני בטוח שהאתר יתעדכן שיהיה מה לעדכן. וחוץ מזה? מה הזכות שלך לומר מילה על שריטה לא חושפת פרטים אישיים בראיונות? היא חייבת לאנשים משהו?

vq95972

New member
מה אתה מתנפח

לבחורה יש זכות להגיד שהתסרוקת והסינגל לא משהו קצת פתטי ההגנה הזו בחירוף נפש. אני גם חושב ששיער אסוף לא מחמיא לה. אז מה אתה רוצה? אסור להביע דעה?

Dug E

New member
אין בזה רע אבל

יש הבדל בין לבקר את המוסיקה ואת התסרוקת באותו משפט..לבין סתם הערה לגבי התסרוקת.

מטסס

New member
"קנאה? סתם משמין!"

הוי מירי מירי...משועממת הא? נראה לך שאם את מעריצה(שלפי התבטאויותייך אני ממש בספק, אבל נגיד)אז ריטה "עובדת" אצלך? אולי את לא יודעת (וזו דעתי האישית)אבל ריטה מנהלת חיים, משפחה וקריירה ולא בסדר הפוך כפי שאת בוחרת לחשוב. אז לא מעדכנים כל יומיים את האתר? מה קרה? פספסת משהו? בואי ננסה לחשוב...אולי זה תלוי בעוד אנשים ולא רק בריטה? אולי אין מה לחדש כל יומיים? אולי יש עיכובים לא צפויים?להמשיך..או שכבר הבנו? ואם ריטה מבקשת מאיה כורם שיר-מה פסול בזה? אומנים בדרך כלל מפרגנים אחד לשני גם בטקסטים וגם בלחנים...הידעת? (ואולי זה סתם פרסום מוטעה?) ואיך בדיוק הגעת ללבוש שלה ולתספורת שלה באותה הנשימה ועוד בלי להתבלבל??!הוי מירי מירי...מה יהיה? מי שם אותך למבקרת אופנה-מוזיקה-עיצוב שיער-וגננת??! אז ככה... בואי נעשה סדר בעיניינים... ריטה היא זמרת ולא קוסמת או בובת ברבי שלך! תתפלאי אבל יש לה חיים והיא לא צריכה אישור ממך לעשות שינויים בלבוש או בשיער (שלדעתי מפרגן לה סוף הדרך..אבל אני,כמו הרבה פה, לא נחשבת..נכון?) הוי מירי..מירי.. מה יהיה ? אם השיר החדש היה רועש היינו אומרים רועש מידי..אה? אם השיר הבא יהיה בלדה נגיד דרמתי מידי ..הא? מירי נשמה..עיניים..את כנראה בפורום הלא נכון!! תנסי לכתוב בשורת הכתובות "רופאים" נראה לי שתקבלי שם תשובות על הכל... נ.ב. תקופה ארוכה לא יצא לי להכנס לפורום הזה.. ועכשיו אני פשוט מתחזקת-בזכות מירי- לא להכנס לעוד תקופה ארוכה.. פורום מעריצים אמור להיות רגיש למושא ההערצה ( מבלי לאבד חלילה את הדמוקרטיה להביע דעה ) אבל רבק.. יש דרך...!!

PRINCESS GINA

New member
איזה הערה מטופשת..

מירי יקירתי- אם ריטה תלך על קצוץ- היא תשרוף את התדמית שלה וחלק בלתי נפרד מהאישיות שלה! כנראה שאת בכלל לא מכירה את ריטה אם הערת הערה כל כך מטופשת כמו זאת... ריטה, קצוץ? WTF?????????????

אוזניהו

New member
מסכים :)

האמת היא שיפה לה קצוץ (ראינו אותה עם קצוץ בשיקגו) אבל זה באמת לא מתאים לתדמית ולאישיות שלה =)

PRINCESS GINA

New member
כן...

זאת מבחינתי לא הייתה ריטה..זאת הייתה וילמה קלי ובתור וילמה היא הייתה באמת לא רעה.. אבל בתור ריטה, שהשיער שלה הוא חלק מהאישיות ומהסמל שלה- זה הדבר הכי מטומטם לומר ("שתעשה קצוץ..")

PRINCESS GINA

New member
הם התבלבלו...

בסרט זה ההפך... וולמה קלי היא בעלת השיער השחור המפורסמת שרוקסי רצתה להיות כמוהה... במחזמר עשו את זה הפוך בטעות לדעתי... לא ראית את הסרט?

Dug E

New member
ראיתי את הסרט, ותדעי שהסרט הוא לא המקורי

המקורי הוא מחזמר שהועלה לבמות בשנות ה70 שהבימאי והכירוגרף של הגרסא הישראלית רקד בה. והגרסא הישראלית זהה יותר למחזמר המקורי מאשר לסרט. צבע השיער ממש לא רלוונטי..למרות שבמקורי הוא בדיוק כמו שהיה בישראלי. ומה זה התבלבלו? נראה לך שחצי שנה עשו חזרות והעלו מחזמר כ"כ מוקפד לבמה בטעות? בחילוף תפקידים,דמויות ואופייהן? התפקיד המקורי שהוצע לריטה הוא וולמה קלי, היא לא הזכימה, נוצר סיפור ארוך בעקבות זה ולבסוף היא קיבלה את התפקיד שרצתה-רוקסי הארט. אם היית במחזמר היית מבינה שהם לא התבלבלו והעלילה לא השתנתה.

למעלה