הבטלנית כנעפו מצטרפת למר"ץ

• פותח הנושא Fasz
  • פורסם בתאריך

Fasz

New member
הבטלנית כנעפו מצטרפת למר"ץ

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3311088,00.html אני חושש שבמידה והיא אכן תיבחר לכנסת, עולם הפורנו לא ישוב להיות כשהיה, ללא הבטלנית וכוכבת סרטי הזימה, כנעפו. ברגעים הללו, אני מבין לחלוטין את אבשלום וילן.

trigotrigo

New member
הפורנו.

חוץ מזה שאין שום התעלות בכתיבה הודעה כמו שהוא כתב.

Fasz

New member
יש מקום לשיפור בניסוח, אך בכל זאת

המגמה הזאת, שאנשים שאינם ראויים, הרוצים במקום בכנסת, וסיכוייהם לא רעים בכלל, מדאיגה אותי הרבה יותר מאשר נוסח הודעתי. אתה תרגיש טוב אם ויקי כנעפו (או קנפו - אני לא בטוח מהו האיות הנכון, שכן הוא מופיע בוריאציות שונות), תהיה חברת בית הנבחרים שלך, ידידי היקר, טריגוטריגו? להבדיל מרוחמה אברהם ואלי אפללו, "אשמתה" של קנפו הוכחה.

נעמי בלומנטל כבר לא ח"כית

ואף אחד לא רוצה את ויקי כנפו. היא בכח רוצה שהמדינה תממן לה את מהרלבורו והצבע לשיער, אם זה לא דרך קצבה, אז דרך שכר של ח"כית?

אשרת

New member
ויקי כנפו עדין לא חברת כנסת...

וסביר להניח שגם לא תהיה.

trigotrigo

New member
זה לא תלוי רק בך

אבל מי שירצה ידאג להפוך את התדמית שלה לקצת יותר משכנעת.. יש מספרה מיוחדת לפודלים..

Fasz

New member
עבר דומה? נעמי בלומנטל? ../images/Emo5.gif

אם את מדבר על פורנו - מסופקני, והמחשבה הזאת לא תעזוב את ראשי במהלך הימים הקרובים. אך עם זאת, בלומנטל, לא השתתפה באופן פעיל בסרט פורנוגרפי. מה גם, שבלומנטל, כבר לא בכנסת, וגם אינה עומדת לשוב לכנסת. אם אנו רוצים ליצור כנסת אחרת, עם אנשים רציניים ומכובדים, האם ויקי קנפו היא האדם שהיינו רוצים לראות בפרלמנט? אין בנמצא נציגים חברתיים עדיפים על גברת קנפו?

אשרת

New member
התשובה לשאלה שלך היא כמובן- לא.

אני חושבת שאני אפסיק את השיחה על ויקי כנפו ופורנו
איכסססססססס *-אשרת רצה לשירותים להקיא את נשמתה*

אשרת

New member
די. לא יכול להיות.

בסך הכל התייחסתי לעבר של הבחורה ולא להווה שלה או לעתיד שלה, גרשון.

trigotrigo

New member
קודם כל, אם תחשוב בטרם תכתוב,

הכל ייראה יותר יפה בפורום. דבר שני - אם היא לוחמת למען מטרה מסוימת, והיא באמת מקדמת אותה ולא מחממת כיסא - שתשב בבית הנבחרים, כן! לגבי העירום - את הסרט "נשים אמיתיות" ראית?

Fasz

New member
ובאם תהיה מעט רגוע ונחמד יותר,

ותיפטר מנטייתך לתוקפנות סטייל שר הפנים בר-און, גם אז, האווירה בפורום תהיה מרנינה יותר. בכל אופן, ישנו כתם גדול הרובץ על עברה, והכתם כולו מוסרי. היא סרבה לשתי הצעות עבודה שלשכתו של נתניהו הציעה לה והעדיפה להישאר ולמחות כנגדו. את ההצעה השלישית היא קיבלה, אך היא התפטרה מעבודתה לאחר חודשיים - הכל על דעת עצמה. היא לא דיווחה על הלנת שכר כלשהי, או כל פגם סוציאלי אחר שהמעביד חייב בדין. לאחר מכן, היא הפיקה סרט פורנו. היא הצטלמה בעירום. אם תמונות עירום של דליה איציק היו מסתובבות ברשת, מה היית חושב על הכנסת? אני לא נוהג לצפות בסרטים אירוטיים או פורנוגרפיים. אך האם אחת המשתתפות בסרט הולכת לייצג את בוחריה בפרלמנט המדינה בה נעשה הסרט? ואם כן, אתה באמת רוצה שכוכבות פורנו יסתובבו במסדרונות הכנסת?

למעלה