הבטן רופסת ועוד...

הבטן רופסת ועוד...../images/Emo5.gif

לא משנה כמה כפיפות בטן אני עושה (כנראה לא מספיק!) וכמה אני משתדלת לא לאכול הרבה (צריך להשתדל יותר!), הבטן שהייתה שטוחה לחלוטין לפני ההריון נשארה רופסת ועברו כבר 9 חודשים (בדיוק זמן ההריון....). מה עושים? ומנצלת את ההודעה לפתוח שירשור על קיטורי "איך עוד לא חזרנו לעצמנו" אצלי, פרט לבטן, השיער עוד נושר, פחות מבעבר, אבל הנשירה עוד לא פסקה לגמרי. הברכיים בשלבי התאוששות ודווקא סימני המתיחה נעלמו. הבעייה העיקרית, והאמת שזה בעצם הכי הכי מטריד אותי זה כאבים בבטן התחתונה שיש לי מדי פעם (בעיקר מאחרי הביוץ ועוד למחזור) והתחילו אחרי הלידה. אלו כאבים בסגנון כאבי ביוץ או דקירות באיזור החתך מהניתוח וקצת מעל. מישהי יודעת מה זה יכול להיות? אולי ציסטה? אולי קרע או הידבקויות ברחם? בוגרות קיסרי - האם גם לכן תופעות מהניתוח? תודה....

ההמלצה שלי - להיכנס שוב להריון ../images/Emo6.gif

וברצינות - אין לי המלצות, אין לי תשובות ואין לי מושג... לכי לרופא נשים שלך ותתארי את התופעות והחששות.

מזדהה מאוד עם התאור שלך

(פרט לעובדה שאני לא טורחת לעשות כפיפות בטן רק לקטר בנושא
) מה עושים ? שאלה טובה בנושא הכאבים בבטן התחתונה אני רק לפני חודש קיבלתי פעם ראשונה אחרי הלידה ובאמת מאמצע החודש פחות או יותר אני מרגישה כאבים - דקירות כאלה מוזרות באמת באיזור החתך של הניתוח . נראה לי שאני הולכת לברר את הנושא ואני מאוד מקווה שזה לא הדבקויות כתוצאה מהניתוח . מבטיחה לעדכן

אוי מיכל... עוד נקודה כואבת, עוד

"מתנה" שקיבלנו מההריון... לחובתי אומר שאני לא עושה כפיפות בטן, וגם לא כ"כ שומרת על מה שאני מכניסה לפה (את יודעת "מיום ראשון דיאטה", "אחרי החגים" - תמיד יש תירוצים). אני חושבת שצריך להשלים, עד כמה שזה קשה, שהגוף לא ישוב להיות למה שהיה לפני. הבטן, הציצי, סימני המתיחה שעדיין לא נעלמו... בקשר לכאבים שאת מתארת, אצלי זה קרה במחזור הראשון והשני שקיבלתי אחרי הלידה. אלו היו מחזורים נוראיים - בחיים לא היו לי כאלה מחזורים קשים וכואבים. מאז שחזרתי לגלולות, הכאבים נעלמו, המחזור נהיה קל מאוד וקצר... לא עברתי קיסרי, אולי כדאי שתתקשרי לרופא שלך לשאול אם יש קשר.

הברכיים בשלבי התאוששות???

למה התכוונה המשוררת? אני מרגישה כאבי ברכיים שלא היו לי מעולם, (לזה התכוונת?) יכול להיות שהסיבה היא משקל עודף (מאוד) שסחבתי בהריון? אין לי תשובה לשאלותייך, אבל עכשיו אני יודעת למה "לצפות".

אכן לזה התכוונתי!

והבשורה המשמחת היא שזה הולך ומשתפר, בהתחלה כל פעם שהייתי צריכה לקום להדר בלילה או בבוקר ממש לא הייתי מסוגלת להתרומם בגלל הברכיים, שלא לדבר על כל ההתכפפויות והסחיבות שאנו מבצעות מאז שהם נולדו. אני חושבת שהבעיות בברכיים לא נובעות ממשקל יתר (אני עליתי רק 10 ק"ג), אלא מהורמון שמשתחרר בהריון שתפקידו לגרום לאגן הירכיים להיות יותר משוחרר לקראת הלידה ולפעמים זה פוגע בברכיים, אבל יכול להיות שמשקל ההריון מוסיף על זה.

אז זה באמת בגלל ההריון?

חשבתי שסתם צירוף מקרים. שוב ההורמונים אשמים? ולי דוקא כואב בעיקר כשאני מתיישבת (לא נורא, זה לא קורה הרבה במילא). הניחוש שלי היה שזה בגלל המשקל, כי עליתי קצת יותר מפי שתיים ממך
(אבל-ירדתי כבר 16 ק"ג
)

אוי, הבטן... הבטן...

אכן רופסת ולי אין כח לעשות ספורט כדי לשנות משהו. לעומת זה עם הדיאטה הולך לא רע, הורדנו את כמות השומנים באוכל וזה מה שעושה אצלינו את ההבדל. אני מקווה לחזור למשקל של לפני הטיפולים (את ההריון כבר הורדתי אחרי 6 חודשים) סימני מתיחה? לא נראה לי שהם הולכים להעלם אי פעם. נחיה איתם, אין מה לעשות. בטח בהריון הבא יופיעו עוד כמה לקישוט

yaelhul

New member
היי מיכל

ההודעה שלך שיעשעה אותי למרות שאני לחלוטין מזדהה... במקומך הייתי מציגה בגאווה את התמונות מלפני ההריון (אלה עם הבטן השטוחה) כיוון שלי אין אפילו את הפרווילגיה הזאת (לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היא היתה שטוחה באמת) בערך חודש אחרי הלידה ירדתי את כל משקל ההריון + 3.5 ק"ג כך שכל העסק היה כדאי (2 מלאכים + הרזיה!!!), אבל הצורה של הבטן אחרי הניתוח ממש לא לטעמי, הצלקת בצבע בורדו ובולטת, הציצים כבדים, המפשעה עדיין כואבת מאד, בעיקר אחרי הנקות בשכיבה,השיער נושר בטרוף ועושה לי שטיח בחדר ובאופן כללי - הגוף שלי זה לא מה שהיה פעם. לגבי הכאבים שאת חווה - אין לי מושג כיוון שעוד לא קיבלתי את המחזור והרופא אמר שלפי עובי הרירית עוד רחוקה הדרך... ממליצה שתיגשי להיבדק / להתייעץ והכי חשוב מאחלת שתרגישי טוב. שנה נפלאה יעל

בדיוק חשבתי להכניס

הודעה בנושא. נושא "הגוף אחרי הריון", אבל עכשיו שאני רואה את הקיטורים שלכן, אני מעדיפה שלא.. חלילה שלא תחשבו שזה לא מענין! קוראת הכל ומבינה היטב.. א-ב-ל אותי פשוט בימים האחרונים מדהימה עובדה אחת - הציצי התכווץ לו!!! אמנם אני עדיין מניקה את בן המתוק ולא חשבתי שהם יחזרו לגודל סביר אלא אם אפסיק, אבל זה קרה!! וכן..יש חלב..מלא! לגבי בטן, הירכיים..עזבו, בפעם אחרת. אני לא מתלוננת..

ypog

New member
אופס, מכה מתחת לחגורה.....

אחרי שני הריונות (שלושה בעצם) ושני ניתוחים קיסריים, אני הרמתי ידיים באופן רשמי והחלטתי להוציא את האנרגיה על להשלים עם הבטן כי דיאטות וכאלה ממש לא עובדים אצלי. לגבי הכאבים - הידבקויות לא כואבות!!! אני לא ידעתי שיש לי הידבקויות קשות מאד עד שלא נכנסתי לניתוח השני. מה שכן, כאבי ביוץ ומחזור הפכו להיות סיוט והרופא שלי המליץ לי על גלולות, רק שבינתיים ממש לא בא לי אז אני סובלת בשקט.

לפחות אני מעודדת שהידבקויות לא

כואבות. בכל אופן אני אלך לרופא, מתישהו....ממש לא בא לי לעשות US בשנים הקרובות... ותודה לכולן!!!!

בנושא החזה, מסכימה איתך

לפחות החזה חזר לגודלו ואף דיי למוצקותו הטבעית. הנקתי רק 3 חודשים אז אולי בגלל זה? או סתם "גנים טובים", לפחות באיזור זה של הגוף?

shiranShik

New member
ולי סוף סוף יש חזה בזכות ההנקה

לכן אני אוהבת היריונות (והנקות). לא שווה לי להפסיק תאמינו לי... אם יהיה לי עוד פחות ממה שהיה לי כשאפסיק להניק, המצב יהיה קשה.

yaelhul

New member
קודם כל זה הפוך ../images/Emo3.gif

אצלי זה יובל ועומר ואצל מיכל זה עומר ויובל: לפי סדר הגעתם לעולם. שנית: הם כבר לא קטנים בכלל ושוקלים מעל 6 ק"ג (טפו טפו טפו, חמסה חמסה). שלישית: גם אני מתגעגעת לפה ולכולכם ולא נמצאת כאן מספיק לטעמי. ולסיום עדכון: יובלי ועומר בני 3.5 חדשים כרונולוגי וחודש וחצי מתוקן, מחייכים אלינו חיוכי מליון דולר של דוגמניות צמרת וממיסים אותנו לגמרי, מתפתחים יפה מאד גם לפי עקומות רגילות ולא רק לפי עקומות הפגים, יונקים לרוב ומקבלים גם תוספות, ומתעניינים מאד בקלטות בייבי מוצארט וכדומה. בדומה מאד לשני המקסימים של מיכל, גם אצלנו יובל יצא נסיך פולני - עור בהיר עד שקוף, פנים מאורכות, רעמת שיער שחורה עם בלורית ועיניים בהירות, ועומר - מולאטי קטן עם עור בצבע מוקה, עיני חרוזים שחורות בתוך פני ירח עגולים ושיער חום... כבר שאלנו את עצמנו אם שניהם שלנו... בקרוב התמונות יעל

למעלה